Nokia cu Symbian, ..programe,tricks,smecherii
![]() ![]() ![]() |
Nokia cu Symbian, ..programe,tricks,smecherii
ady85btz |
![]()
|
||
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|||
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
eu am N70.. dat de la vodafone.. Primul l-am schimbat ca nu mergea.. se bloca... Asta de acum e ok, merge, sunt multumit...
Calitatea MP3-urilor... nu ai ce sa le faci... orice ti-ai pune, raman la fel... Radio, e radio.. aluia nu ai ce-i face... Antivirusul care ti l-au dat pe card e ok.. mie mi-a blocat un transfer odata ca ar fi fost virus.. mi se pare ok.... (se up-dateaza, e bun).. Ce programe am eu si care sunt utile: symcommander.. Un fel de TOTAL COMMANDER, foarte bun ptr. umblatul in fisiere... autoblock... ptr. blocarea tastaturii... (din tel nu poti sa o faci sa se blocheze automat), MiniOPERA - browser de net, merge beton, si SMARTMOVIE ptr. a vedea filme cu subtitrare... Cam atat... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Adobe reader pentru documente.
Daca tot am prins topicul asta ca sa nu mai deschid altul doar pentru o intrebare, am un Nokia E50, pot primi mms-uri nu pot trimite. Aveti idee de ce? Telefonul e adus de afara si il folosesc pe abonament vodafone. L-am configurat manual si cu sms-ul primit de la operator, tot nu merge.Astept idei. |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
am patit si eu la fel. Mai suni odata la ei sa-ti mai trimita setarile automate. Salvezi sms-ul de la ei si merge. Sau cel putin la mine asa a fost...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
sterge toate configuratiile prezente in telefon si dup-aia instaleaz-o pe cea primita de la operator.
QUOTE(disaster @ 18 Mar 2007, 13:37) Adobe reader pentru documente. Daca tot am prins topicul asta ca sa nu mai deschid altul doar pentru o intrebare, am un Nokia E50, pot primi mms-uri nu pot trimite. Aveti idee de ce? Telefonul e adus de afara si il folosesc pe abonament vodafone. L-am configurat manual si cu sms-ul primit de la operator, tot nu merge.Astept idei. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Merci de info. Am vorbit azi cu un prieten care lucreaza la vodafone si se pare ca singura si cea mai simpla metoda ar fi sa resoftez telefonul( 10 usd). Am incercat toate variantele posibile si nu am ajuns la nici un rezultat.
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Power MP3-ptr. muzica
Spy Call-ptr. inregistrarea convorbirilor AutoKeyLock-ptr. blocarea tastelor Large time Screensave-un screensaver cu ceas mai mare si care se vede misto Diverse teme Jocuri usoare -Pacman,Bomber,Solytare,NFS,Call of Duty SeleQ-file manager Psiloc Total irRemote-transforma telefonul in telecomanda Simworks-Antivirus Pe un 6680-Atentie nu stiu daca merg pe N70 cu toate ca nu ar trebui sa fie incompabilitati ptr. ca sunt ptr. Symbian @disaster-ptr resoftare incearca http://europe.nokia.com/link?cid=PLAIN_TEXT_10860 dar fa o copie de siguranta in card eu am facut un update de soft pe 6680 de pe site si a mers foarte bine totul e sa faci exact ce spune acolo, acum daca vrei ptr. mai multa siguranta sa dai 10$ treaba ta.Ar mai merge un restart cu *#7370# dar eu nu am facut niciodata ca sa iti dau vreun sfat.Bafta!!! This post has been edited by l@u: 18 Mar 2007, 15:24 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Aveti idee: N70-ul merge doar cu card RS-DV-MMC,sau ii pot pune si un altul-doar MMC?.Am auzit ca s-ar putea.
This post has been edited by ady85btz: 19 Mar 2007, 16:03 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
pune-ti gps pe el( tomtom, route66)
mai dai 3 milioane pe adaptorl ld-3w de la nokia si il faci mult mai util ![]() |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
ady85btz |
![]()
|
Momentan gps-ul mai poate astepta
![]() ![]() This post has been edited by ady85btz: 19 Mar 2007, 16:29 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
skija |
![]()
|
Eu am de 512, merge binisor... cand e plin, gandeste greu. Ma gandesc la faptul ca daca ii bagi unu de 1G si ai info. multe pe el (muzica, filme.. etc) merge mai greu...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.695 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Are cineva soft-ul pentru reveal CallerID ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
andrey2003 |
![]() ![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
skija... poti pune 'symcommander'ul pe forum? MULTUMESC!!!
|
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
ady85btz |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
ady85btz |
![]()
|
Vreau si eu niste linkuri pentru aplicatii symbian.Pe odc gasesc numai tampenii,iar google nu m-a ajutat prea mult..Mersi
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
skija |
![]()
|
card: MMC
Symcommanderul nu pot sa-l pun pe forum... nicoskija@yahoo.com si ti-l dau pe mess... siteuri (NU ESTE RECLAMA, daca se considera reclama rog moderatorii sa le stearga) www.zedge.com www.freemobilephonegames.co.uk www.getjar.com www.2thumbswap.com Cine are TOMTOM pe mobil, rog sa ma contacteze pe yahoo... need help! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ady85btz |
![]()
|
Am gasit si eu TOMTOM dar nu l.am instalat.Ce face?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
skija |
![]()
|
TOMTOM este GPS ptr. symbian...
![]() Am nevoie de EASTER EUROPE MAP in format .sis ptr. tel. Are cineva? PLSSSSSSSS ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Da am Eastern Europe map dar e 6.08 parca.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
skija |
![]()
|
o ai in format .sis? ptr. symbian? sau ptr. windows mobile?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai in primul rand harta nu e in format sis ca nu e kit de instalare, si in al doilea rand este pentru symbian ca doar am avut-o pe E70.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
skija |
![]()
|
si... cum faci? o copii pe card pur si simplu? si se ia singura? sau cum e?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Merge Tom Tom si pe E61, si mai este inca un soft... E61 il are integrat in el... Si merge chiar bine, eroarea fiind de 3-4 metri..
Suma respetcelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
2dor |
![]()
|
Harta se copiaza pe card si in TomTom o selectezi pe ea si merge.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
skija |
![]()
|
te rog, poti sa mi-o trimiti si mie pe mail? skija80@gmail.com
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
TOMTOM merge si pe 6600?
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Da
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
asta de pe E61 e ca varza...recomand route66...cu hartile aferente + deviceu original...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
skija |
![]()
|
Route66 - ... Are harta Bucurestiului in proportie de 80% (zic ei) iar in tara, orasele mari DOAR strazile principale care traverseaza acele orase... Deci nu e mare jmecherie Route66...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ady85btz |
![]()
|
nu trebuie sa platesti ceva pt gps-ul asta? il instalezi-copiezi in telefon si gata?
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 15:03 |