DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Dati un leu pentru ATENEU!, Subscriptie publica pentru DACIA.

bulan
post 24 Mar 2007, 21:46
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Ateneul Roman a fost construit in baza unei subscriptii publice cu sloganul:Da-ti un leu pentru Ateneu!
Casa centrala a armatei a fost construita cu bani donati benevol de cadrele militare din armata.
Noi in afara de discutii savante despre mandria noastra nationala DACIA nu putem face si ceva concret?
La un total de circa 20000 membri cu ajutorul unor donatii modice putem strange o suma destul de mare pentru a putea:
-cumpara un logan prestige alb.
-expedierea lui in SUA pe adresa firmei pimp my ride
-sa comandam transformarea masinii la modul extravagant dar de bun gust pe baza unor discutii pe forum.
-membrii forumului,moderatorii si in mod special administratorii pot gasi o formula juridica pentru derularea proiectului.Proiect care va aduce o publicitate crescuta forumului si care ne va pune pe toti la o incercare fizica nu doar la meditatii abstracte.
Vrem sau nu vrem,putem sau nu putem asta e intrebarea?
Masina dupa realizarea proiectului poate ramane in patrimoniul forumului pentru totdeauna iar banii ramasi necheltuiti sa fie donati unei case de copii orfani aleasa aleatoriu dintr-o lista de case de copii.
Si daca nu aproba coducerea forumului derularea proiectului oricum am putea discuta despre ce modificari s-ar putea aduce masinii cu un buget de 200.000EURO.
Desi eu sunt un ateu convins ma rog la bunul DUMNEZEU:da-le Doamne gandul cel bun sa aprobe proiectul si du-i pe ei in ispita proiectului!
Asa sa ne ajute DUMNEZEU!

------------------------
Am editat titlul. os.

--------------------
a b c
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
St
post 24 Mar 2007, 21:49
Post #2

Membru

From: Bucuresti

Si cati crezi ca or sa dea 10$?

Cred ca 10% din membrii, maxim.

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
einstein1984
post 24 Mar 2007, 21:52
Post #3

fan Dacia

Firma care lucra cu Pimp My Ride US se numea West Coast Customs. Si emisiunea a avut si un sezon filmat in europa, cu nicte customizeri Englezi (aia barem stiu ce se cere in Europa, spre deosebire de californieni).
Mie unul initiativa asta suna ca si cum ai strange bani sa-i dai lectii de canto lui Adrian Minune.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
bulan
post 24 Mar 2007, 21:53
Post #4

Membru autentic

Eu sigur voi da mult mai mult si nu am nevoie sa pastrez chitanta dupa ce depun banii la banca in contul deschis pentru acest proiect.Si ce daca unii nu pot sa subscrie baneste?Eu spre exemplu nu pot subscrie cu idei pentru ca nu ma duce capul!

--------------------
a b c
+
C a t a l i n
post 24 Mar 2007, 21:53
Post #5

Păi nu mi se pare motivant scopul strângerii acestor bani...Probabil ar trebui altă idee, mai captivantă biggrin.gif ...Iar 10% din membri sa cotizeze e deja cam optimist...Nu uita că numărul membrilor îi include și pe cei de pe reno.ro...

This post has been edited by Catalin Marinarul: 24 Mar 2007, 21:55

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
LoganDeViteza
post 24 Mar 2007, 22:04
Post #6

I Taut I Taw A Puddy Tat!!!

Group: Banned

eu voi fii solidara cu cei 10% din menbrii forumului...sau cati or' fii ei rolleyes.gif

--------------------
Dacia GoLogan V6 2007 3.2 MPI - CL 03 FLM
v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;)
+
C a t a l i n
post 24 Mar 2007, 22:08
Post #7

Știm cu toții ce drum lung e de la vorbe la fapte, mai ales când e vorba și de o sumă de bani, mare sau mică...

Totul pleacă de la idee...pe mine ideea asta nu m-a convins... sad.gif

--------------------
- - -
+
adip
post 24 Mar 2007, 22:42
Post #8

Banned

From: Melbourne, Victoria

bulan: Dar din dar se face, da-ti una peste mana cu care ai gandit asa ceva smile.gif)
Verbul "a da" se conjuga astfel: eu dau, tu dai, el/ea da, noi dam, voi DATI, ei/ele dau.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
bulan
post 24 Mar 2007, 22:52
Post #9

Membru autentic

Pai daca pe tine ideea nu te-a convins vino tu cu o idee!
Noi nu facem nimic concret,guvernantii nu fac nimic concret si in-tara noastra nu misca nimic!!!Totul se rezuma la a vrea sau a nu vrea sa facem ceva.Ceva nou nu facem,ce am facut nu pastram intr-un cadru organizt(a se citi muzee)ci aruncam la gunoi.De ce nu putem noi niste simpli anonimi sa facem un logan extravagant in limita unui buget de 200000euro si sa-i rusinam pe cei care au facut anul trecut un profit de 100milioane de euro din vanzarea loganului?Cei care au postat in topicuri gen:ce nu ne place la logan,ce modificari v-ar place sa-i faceti loganului,dacia mioveni a facut economii la sange pentru realizarea loganului acum nu puteti sa faceti ceva ca de vorbe se stie avem toti podul plin.
EDIT:Domnu adip eu nu excelez la mult prea multe capitole si ma bucur ca excelati dumneavoastra!
Si cred ca ar fi bine sa se stearga topicul ca reactia a fost tipic romaneasca!Nu mai bine emigrez eu in Congo si traiesc linistit pana ma musca ceva.

This post has been edited by bulan: 24 Mar 2007, 22:58

--------------------
a b c
+
C a t a l i n
post 24 Mar 2007, 23:00
Post #10

Păi și ce vrei să demonstrezi? CĂ UN LOGAN ÎN CARE INVESTEȘTI 200.000 euro ($) FACE DE RÂS UN LOGAN DE 10.000 euro?
Asta cred că poate face oricine ar dispune de acești bani...DAR CARE E ROSTUL?...Diferența e că tu, spre deosebire de DACIA Mioveni, cu 200.000 euro nu poți face o linie de producție Logan...

Încearcă să prezinți mai bine ideea ta, înainte de a trage concluzii de genul "reacția a fost tipic românească"... Cu "Pimp My Ride" nu cred că atingi la suflet multă lume..

This post has been edited by Catalin Marinarul: 24 Mar 2007, 23:10

--------------------
- - -
+
bulan
post 24 Mar 2007, 23:51
Post #11

Membru autentic

Rostul ar fi ca am face si ceva decat a ne pierde in discutii sterile si a ne burzului unii la altii.Aia care au intrat in cartea recordurilor ce au dobandit cu recordurile lor?Un logan in care s-au investit 200000euro nu trebuie sa faca de ras un logan de serie trebuie sa arate ca si noi anonimii putem face ceva!Dar cum sa dea cineva cativa firfirei din munca lui si sa se adune o suma cu care sa se faca ceva si sa nu participe si el la culegerea de lauri.Cineastii au inventat masina lui agentul ala ca i-am uitat numele si dupa ce filmul a avut priza la public cativa cu bani s-au dus la firme specializate sa le faca masini cu ce avea aia din film.Eu chiar as fi curios sa vad in loganul ala cu portbagajul ala hidos si cu caroseria aia umflata cu pompa incape tehnlogie de 200000euro.Sau as fi curios sa vedem daca putem cheltui totii banii in superdotarea masinii dar la modul judicios,pentru ca meseriasul nu-l pacaleste pe client daca clientul se pricepe si ce sa comande si stie si care sunt preturile.

--------------------
a b c
+
Laurentziu83
post 25 Mar 2007, 00:13
Post #12

Membru autentic

Eu as dona aia 10 euro daca ar fi dat la o firma serioasa care sa o imbunatateasca, nu la alde Pimp mai Raid care baga DVD-uri in bara de protectie, play station in portbagaj, sezut la scaune care canta diferite note muzicale si alte cucuri. N-am nevoie de astfel de kitsch-uri.
Sa vedem imbunatatiri la trenul de rulare, pistoane din materiale mai usoare, arbore cotit usurat, dar care sa-si pastreze rezistenta, faruri imbunatatite cu cele mai bune becuri, reglaj electric, daca se poate sa diminueze lumina la intalnirea cum un vehicul de pe sensul opus, tapiterie din piele de cea mai buna calitate, suruburi din materialele cele mai potrivite pentru o astfel de masina, discuri de frana pe spate ventilate cu elemente ceramice, supradimensionat sistemul de franare pentru a face fata la cele mai dure conditii, ambreiaj hidraulic, deschidere electrica a portbagajului (aici ma refer la ridicarea completa a acestuia, nu doar sa-l descuie), bordul complet schimbat si restilizat, realizat din cele mai bune materiale, indicatoarele de bord inlocuite cu afisaj in cristale lichide ce imita bordul clasic, sistem audio cu DVD (aici includ si antifonarile suplimentare necesare), dvd-uri in tetiere, sistem de navigatie performant, scaunele si bancheta reprofilate pentru a asigura maximum de confort, incalzire+masaj. Si cam atat pentru azi.
Intrebari:
1. Visez, nu?
2. Ajung banii pentru astea?

Un Logan cu dividiuri in bara dar cu reglaj mecanic al farurilor si tamburi pe spate ma lasa rece.

--------------------
. . .
+
pastrama
post 25 Mar 2007, 00:36
Post #13

scursura umana

From: Ct

Din pacate sunt 100% de acord cu Catalin Marineru`!

--------------------
Tedei - -
+
bulan
post 25 Mar 2007, 00:58
Post #14

Membru autentic

QUOTE(bulan @ 24 Mar 2007, 21:46)
Si daca nu aproba coducerea forumului derularea proiectului oricum am putea discuta despre ce modificari s-ar putea aduce masinii cu un buget de 200.000EURO.
*

QUOTE(Laurentziu83 @ 25 Mar 2007, 00:13)
Sa vedem imbunatatiri la trenul de rulare, pistoane din materiale mai usoare, arbore cotit usurat, dar care sa-si pastreze rezistenta, faruri imbunatatite cu cele mai bune becuri, reglaj electric, daca se poate sa diminueze lumina la intalnirea cum un vehicul de pe sensul opus, tapiterie din piele de cea mai buna calitate, suruburi din materialele cele mai potrivite pentru o astfel de masina, discuri de frana pe spate ventilate cu elemente ceramice, supradimensionat sistemul de franare pentru a face fata la cele mai dure conditii, ambreiaj hidraulic, deschidere electrica a portbagajului (aici ma refer la ridicarea completa a acestuia, nu doar sa-l descuie), bordul complet schimbat si restilizat, realizat din cele mai bune materiale, indicatoarele de bord inlocuite cu afisaj in cristale lichide ce imita bordul clasic, sistem audio cu DVD (aici includ si antifonarile suplimentare necesare), dvd-uri in tetiere, sistem de navigatie performant, scaunele si bancheta reprofilate pentru a asigura maximum de confort, incalzire+masaj. Si cam atat pentru azi.
Intrebari:
1. Visez, nu?
2. Ajung banii pentru astea?
*

Pe pimp my ride ii stiu eu dar sigur sunt altii care fac ceea ce spui tu!Si un forum intreg sigur poate depista unde se pot cheltuii banii pentru a face ceva de sa ramana masca cei de la RAR.Ideea mea trebuie prelucrata de mintile luminate ale forumului pentru ca rezultatul sa fie compatibil cu numele www.daciaclub.ROMANIA.

--------------------
a b c
+
Zippy
post 25 Mar 2007, 00:59
Post #15

Membru din 2003

dar mai bine strangem banii aia si ii donam pentru o cauza nobila. E mai ok sa stii ca ai salvat viata unui copil/om/orice prin gestul unei comunitati decat sa stii ca ai "investit" intr-un logan pe care probabil n-o sa-l vezi niciodata in realitate.. Zic si eu.

--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.| VW JETTA 2014 - B 97 Z I P ]
Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
+
bulan
post 25 Mar 2007, 01:08
Post #16

Membru autentic

Domnu Zippy eu am platit absolut toate taxele si impozitele pe care le pus statul!Statul sa se ocupe de cei defavorizati nu eu nu dumneavoastra!Si lasa sa ma arda pe mine focul iadului ca nu fac pomeni la altii.Banii mei impozitati pot sa-i arunc pe fereastra sau sa-i investesc intr-un proiect utopic!Pentru cauze nobile donez sange si atat dar nu uit sa iau recompensa baneasca pe care o cheltui cum cred eu ca am dreptul sa-mi cheltui banii cum vreau.

--------------------
a b c
+
Cornel001
post 25 Mar 2007, 01:15
Post #17

membru belit

uite cauza umanitara:
http://alexbadache.trei.ro/index.html
am primt azi pe mess.

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
vis-a-vis
post 25 Mar 2007, 01:17
Post #18

DaciaClubber

Domnule Bulan, pe TVR1 exista o emisiune, se numeste "Groapa cu lei".
Scenariul emisiunii este asta:
- sunt 4-5 afaceristi de succes care stau unul langa altul ca intr-un prezidiu de jurati
- vine un posibil viitor afacerist in fata lor si isi expune planul de afaceri cu toate detaliile
- individul trebuie sa demonstreze ca ideea lui de afaceri va aduce profit si ca merita ca "leii" din fata lui sa investeasca in aceasta idee
- majoritatea din cei ce vin la "interviu" pleaca cu coada intre picioare si asta datorita in principal a prezentarii si a cunoasterii defectuoase a unui plan e afaceri

Ce vreau sa subliniez cu asta este faptul ca dvs ne-ati prezentat doar o idee ce ati visat-o noapte si ati turnat-o pe forum...
Nu stiti unde sa trimiteti masina, "Pimp My Ride" este un concept de emisiune, nu o firma.
In emisiunea cu pricina, rabla, in general a unui amarat, este revitalizata si imbunatatit in principal aspectul vizual uneori spectaculos dar de cele mai multe ori, exagerat dupa parerea mea.
Nu stiti ce vreti de la acea masina, doar faptul ca trebuiesc bagati in ea 200 000 €.
Aceasta suma este teoretica si bazat pe un calcul pueril.
Numai eu am facut 5-6 usere pe acest forum, multi useri intra foarte rar, multi au intrat doar de cateva ori, multi nu scriu pe forum, multi citesc doar anumite rubrici, multi sunt minori, multi nu au cine stie ce venituri, majoritatea nu ar baga bani intr-un proiect chiar daca ar avea toate datele, pentru ca nu ar obtine niciun profit din asta. Cu alte cuvinte din cei 20 000 useri ipotetici, sunt activi cam 400-600 din ei scazi restul de categorii enumerate mai sus si vei ramane, cel mai optimist probabil, cu 100 de platitori pe care trebuie sa-i convingi in continuare.

Plecand de la suma asta, ar trebui bine stiut ce sa faci cu ea, in ce s-o bagi... fiecare va veni cu o idee, vor exista contradictii pentru ca un proiect ar trebui gandit in principal de o singura persoana care sa se priceapa foarte bine la capitolul design si mecanica si sa ia decizia corecta in cazul aplicarii ideilor celorlalti.

Daca ipotetic vorbind s-ar obtine un produs finit, el ar trebui mutat in diferite locatii, pentru expunere, ar trebui depozitat undeva, cineva trebuie sa-l deplaseze, cu mult timp liber si de f mare incredere... de aici bani de chirie, transport, intretinere salariu(ii) si alte cheltuieli.

Daca veniti cu o rezolvare, macar si ipotetica a celor de mai sus, poate veti avea mai multa credibilitate cu proiectul dvs radmasa.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
bulan
post 25 Mar 2007, 01:32
Post #19

Membru autentic

QUOTE(Cornel001 @ 25 Mar 2007, 01:15)
uite cauza umanitara:
http://alexbadache.trei.ro/index.html
am primt azi pe mess.
*

Domnu Cornel001 eu cand ma voi imbolanavi prima oara si nu ma fac bine doar daca ma las de alcool si tutun imi voi taia venele de la maini si nu voi apela nici macar la ministerul sanatatii care mi-a oprit o viata intreaga bani din salariu!

vis-a-vis versus bulan sah mat&no coment!
Lucrurile trebuiesc spuse in fata cu calm si luciditate nu bagate scobitori sub unghii celorlalti.Oricum voi continuua dezbaterea in barul ala din Ferentari CONGO.

This post has been edited by bulan: 25 Mar 2007, 01:33

--------------------
a b c
+
Adrian_Solenza
post 25 Mar 2007, 02:00
Post #20

Solenza... prima iubire!

From: Buc (Ap. Patriei)

Nu o sa va dea nimeni nici un ban!

Ideea e buna, dar iti dai seama cate chitante tre sa comande sefu? Numai alea costa o caruta de bani! Si impozitu... Si daca dau 10 parai 1000 de oameni e ok, dar nu o sa fie nici 30!

--------------------
Citroen C3 1.4Hdi 2011 - Inca numere rosii...
+
menta
post 25 Mar 2007, 02:28
Post #21

Membru autentic

mai nou facturile si chitantele le faci singur pe calculator.....tb cumparate 40 topuri hartie ... si toner la greu

--------------------
Dacia Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour 2008/2008/2006 - B - 38/90/909 - WWK
+
ag02cws
post 25 Mar 2007, 03:26
Post #22

Membru autentic

From: Bucuresti / Pitesti

Considerand ca ar fi realizabil proiectul, n-ar fi mai indicat sa facem o berlina "frantuzoiaca"?

--------------------
Dacia 1310 L 1994 / Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd 2008
+
C a t a l i n
post 25 Mar 2007, 11:13
Post #23

QUOTE(vis-a-vis @ 25 Mar 2007, 01:17)
... pe TVR1 exista o emisiune, se numeste "Groapa cu lei"...
*

E pe TVR 2 și se numește "Arena Leilor" biggrin.gif

--------------------
- - -
+
vis-a-vis
post 25 Mar 2007, 12:02
Post #24

DaciaClubber

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
Zippy
post 25 Mar 2007, 14:43
Post #25

Membru din 2003

cumpara un logan prestige alb.

Apropo, nu exista prestige alb wink.gif

--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.| VW JETTA 2014 - B 97 Z I P ]
Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
+
bulan
post 25 Mar 2007, 19:35
Post #26

Membru autentic

M-am gandit la culoarea alb pentru ca e mai usor de vopsit peste ea orice alta culoare.Si m-am gandit la prestige pentru ca are cea mai buna motorizare pe benzina.Pana la urma nu ideea mea este utopica ci banutii sunt o problema!Dar ma rog traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

--------------------
a b c
+
RainHawk
post 25 Mar 2007, 20:32
Post #27

Dus cu pluta.

Da' nu mai bine ne da Dacia bani sa merem noi la Pimp My Ride sa vedem cum se fac masinile?

Sper sa nu se supere nimeni, am vrut doar sa va mai descretesc fruntile. smile.gif

--------------------
Dacia Solenza 1.4MPI 2004 Confort - B-xx-XXX
"I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
+
Lostboy
post 26 Mar 2007, 08:05
Post #28

Finding my way!

Dar nu ar fi mai bine să deschidem (evident dacă s-ar strânge destui bani - ipotetic)un magazin cu accesorii ?!?!
Mi se pare mai realizabil.
Sau să strâmgem bani pt a organiza ziua Dacia club !
Ceva tangibil, nu?!?!

--------------------
. . .
+
bulan
post 26 Mar 2007, 08:17
Post #29

Membru autentic

Fara bani nu se face nimic!Orice am vrea sa facem la modul tangibil trebuiesc bani!!!Asa ca daca nu ne mobilizam si nu vin idei bune nu ca mea nu o sa vedem nimic concret realizat.

This post has been edited by bulan: 26 Mar 2007, 08:17

--------------------
a b c
+
Lostboy
post 26 Mar 2007, 08:23
Post #30

Finding my way!

eu mă bag...dar nu ne trebuie un plan ceva?
moderatorii nu ar putea să inițieze ceva?
Că ar fi mai credibil!

--------------------
. . .
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 14:41
Forum Renault