Burdufuri caseta directie VM COMP dupa 9 luni, o MARE bataie de joc
![]() ![]() ![]() |
Burdufuri caseta directie VM COMP dupa 9 luni, o MARE bataie de joc
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_0032.jpg ( Size: 168.57k ) Number of downloads: 478 |
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
Mai Muttley, nu ai inteles nici pana in ziua de azi mentalitatea patronului roman?!? "Bagam bani putini, facem produse de kk si cand salariatii ne atrag atentia ca nu au luat banii la timp le spunem inocenti ca inca nu am terminat vila de la Sinaia deci nu avem lichiditati pentru astfel de maruntisuri". Poate par rautacios, insa asta- i cruda realitate, marlaniile astea mi-au omorat jumate din neuroni
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Sunt varza toate reperele de plastic si cauciuc. Mai bine nu le schimbati decat daca este imperativ
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Exact asa aratau ale mele dupa 9 ani, cele originale, le-am schimbat acum 2 ani, si cele noi inca araat foarte bine, fara crapaturi. Sunt Rolast cred. Daca nu mai se gasesc Rolast e nasol.
LE: am avut drum la un magazin de piese, si am intrebat de curiozitate, au Rolast, doar pentru caseta tip nou, cu bielete reglabile, cum am eu, pentru d'aia clasica, cu bielete de tabla nu au ![]() This post has been edited by argon: 21 Apr 2007, 17:59 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Cand le-am schimbat p-astea zilele trecute, m-am dus la magazin si m-am apucat sa plang p-acolo ca platesc oricat, numa' sa-mi dea ceva bun.
Dupa ce s-a uitat aia lung la mine si mi-a inteles suferinta ce-mi macina sufletelu' s-a dus in magazie si mi-a adus o pereche de Rolast intr-o punga plina de praf. Mi-a zis c-asa ceva nu mai pup. Precizez ca-s pt bielete tipul vechi. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Cauciucul are o perioada de imbatranire mai rapida decat a altor piese de schimb ( are ca perioada de stocare max. 8 luni) . Nu exclud ca tu sa fi cumparat un burduf care statea prin magazin de cateva luni bune si tu l-ai luat de "nou". Eu am schimbat burdufii de la caseta acum 4 ani (am pus de VM COMP) si nu am nici o problema nici in ziua de azi.
Ca o concluzie, nu cred sa fie VM COMP-ul inferior lui ROLAST dpdv calitate. ![]() ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Ba este inferior dpdv al calitatii. Eu locuiesc la cativa km de sediul / fabrica VM comp. si am serviciul la 200m de aceasta. Cand vreau sa cumpar un "cauciuc" ma duc direct la ei (il iau mai ieftin). Probabil va imaginati ca e o fabrica mare, care arata intr-un fel... Nu, e o fabricuta mica, cu un nr. de angajati relativ mic, si care-si plateste angajatii PROST. In jur de 400 lei pe luna.
Am avut un prieten care a lucrat acolo 10 ANI!!! si avea salariul ca al unui nou-venit. Mi-a spus ca nu respecta concentratiile de substante ce trebuiesc bagate pt. ca produsele sa iasa bine. Doar la chederele de LGN respecta "reteta". Muttley: daca vrei iti dau adresa lor si poti vorbi direct cu ei. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
1)VM COMP - la 50 m de benzinaria AGIP de la Stefanesti.
2) In aceeasi curte se afla si METZELLER Romania (apx 200 angajati) . 3) De platit "prost" mai peste tot unde te-ai duce este la fel; nu face exceptie nici VM COMP-ul care oricum are salarii mai bune ca alte SC (oricum nu vad ce rol are asta in discutie). 4) Poate acum ceva vreme in urma aveai dreptate in ceea ce priveste amestecurile nerespectate insa acum nu mai este cazul! La expresia : QUOTE Doar la chederele de LGN respecta "reteta". te dezamagesc: chederele LOGAN vin direct de la METZELLER Franta iar in Romania le mai fac o operatie tehnologica.PS: Nu lucrez la VM Comp si nici nu am lucrat vreodata; sunt doar...sa spunem...bine informat ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(ionut.tanase @ 24 Apr 2007, 15:37) Cauciucul are o perioada de imbatranire mai rapida decat a altor piese de schimb ( are ca perioada de stocare max. 8 luni) . Nu exclud ca tu sa fi cumparat un burduf care statea prin magazin de cateva luni bune si tu l-ai luat de "nou". Scuza-ma da' p-asta n-o-nteleg prea bine... Sugerezi ca in depozite reperele de cauciuc imbatranesc intr-un ritm mai alert decat atunci cand sunt montate pe masina? Iti reamintesc factorii ce contribuie la imbatranirea acestor piese: lumina soarelui, umezeala, aerul. Pe masina ai variatii de temperatura, umezeala, sare, praf, vaselina (care fiind un derivat petrolier ataca piesele de cauciuc). Tare mi-e teama c-ar fi putut sta-n magazin si cu anii burdufurile alea. Si fii convins c-atunci cand le-am montat erau necoapte. Crapaturile-n material au inceput s-apara la distanta de cateva luni, iar imediat ce a aparut prima ruptura vizibila am trecut la inlocuire. Din pacate, odata date jos am vazut ca-s mai rupte decat mi-as fi dorit... ageana, nu ma intereseaza adresa lor, as fi ridicol sa incerc sa le bag mintile-n cap. Cred c-ar rade si cu dosu' de mine, iar masuri nu s-ar lua-n veci. Am facut topicul pt membrii daciaclub, ca sa stie la ce sa s-astepte. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ionut.tanase:
Daca ti burduful ala in punga, sigilat cum ar trebui, adica fara prea mult contact cu aerul, in mediu intunecos, dupa 3 ani arata ca nou. Daca se pastreaza la lumina, si la aer, se coc mult mai repede, mai ales daca materialul e prost. Eu cred ca alea de SRL nu respecta reteta si sunt atacate de vaselina, desi nu ar trebui... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ageana |
![]()
|
QUOTE(ionut.tanase @ 24 Apr 2007, 15:00) 3) De platit "prost" mai peste tot unde te-ai duce este la fel; nu face exceptie nici VM COMP-ul care oricum are salarii mai bune ca alte SC (oricum nu vad ce rol are asta in discutie). 4) Poate acum ceva vreme in urma aveai dreptate in ceea ce priveste amestecurile nerespectate insa acum nu mai este cazul! La expresia : te dezamagesc: chederele LOGAN vin direct de la METZELLER Franta iar in Romania le mai fac o operatie tehnologica. Uite, la punctele astea nu ai dreptate. 3. daca 400 nu e salariu prost... La ce firme se mai castiga sub 400 lei pt. progr. normal de 8 ore. 4. prietenul meu si-a dat demisia acum vreo 5-6 luni. nu cred ca s-a schimbat treaba asa de repede. Stiu ca chederele de LGN care se pun din fabrica nu sunt facute la VM comp, DAR VM Comp fac si chedere de LGN pe care le gasesti in magazine! NU am spus ca Dacia face chederele la VM Comp. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ai bielete model vechi?eu am pus de rolast.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
ale mele au tinut vreo 5-6 luni si deja is varza....tre sa le schimb iar.....tot VMCOMP erau.....caut de ROLAST....dar FARTEC nu face asa ceva ?
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Muttley |
![]()
|
Fartec face bucse.
Rolast FACEA repere din cauciuc. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ce acu nu mai face?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
ionut.tanase |
![]()
|
ROLAST a decedat...
![]() ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
ydaniel |
![]()
|
hmm.dar rolast avea vanzare.de aia nu mai gasesc eu covorase si imbracaminti de pedale de la rolast.pai cum s-a demolat asa?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
pacat....rolast-ul chiar facea piese de calitate.....
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
ydaniel |
![]()
|
da.tampoane de motor,cv,covorase de interior.imbracaminti de pedale,garnituri pompa de frana/cilindri/etrieri,
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
ageana |
![]()
|
Revin in a va avertiza sa nu luati piese de la VM Comp!!!
Am luat inele de cauciuc pt. toba finala. M-au tinut fix 6 luni! Noroc ca-s ieftine, am mai luat inca 6 de rezerva. Am luat si burduful ala pt. gatul rezervorului. Ala m-a tinut si mai putin. E mancat de zici ca are zeci de ani, desi NU am varsat NICIODATA benzina pe el. Am luat si chedere pt. parbriz si lunete - varza, de toata jena, imi intra apa printre cheder si geam. Acum, odata cu desfiintarea Rolast, am ramas la mana firmei asteia ce face piese de tot rahatul. Sincer, ma apuca groaza cand ma gandesc ca trebuie sa schimb "bucsaraia" la masina peste cateva luni. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
sobolan |
![]()
|
burdufuri de caseta directie bune de srl. ... am eu...scrie "sava" pe ele...sunt bune cel putin fata de vm comp....au vreo 2 luni de cand le am si apar ok inca....
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
71mrs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 25 June 07 ![]() |
geana, ai PM de la mine.
o zi bună. |
--------------------
dacia
logan
2006 - 1,5 dci Ambition
|
|
paulca |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 16 March 07 From: medias ![]() |
Pai ce faceti aici, va plingeti de cauciucuri dar vad ca nu le stiti folosi! Ia respectati voi urmatoarele reguli si mai discutam:
1. Piesele de cauciuc se invelesc in huse termostatate asa cum se vede la Formula 1. 2. Se vor inveli in pungi de nylon ca sa nu le stropiti. 3. In fiecare zi se desfac pungile si se unge piesa cu crema Nivea! 4. Nu se expun la soare decit dupa aplicarea de spray de bronzat cu factor de cel putin 40 |
--------------------
dacia
1310+GPL
1997
- sb03kfs
|
|
ageana |
![]()
|
5. Recomandare VM Comp: piesele au doar un rol artistic, este interzisa sub orice forma montarea lor pe automobile, deoarece se deterioreaza rapid... (normal dreaq, cum sa reziste la ploaie si soarem doar e cauciuc)
6. In cazul in care doriti sa montati piese marca VM Comp pe masina, este absolut obligatoriu sa tineti masina in garaj, intr-un mediu cu temperatura si umiditate controlata. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
ionut.tanase |
![]()
|
ageana, tot ce spui tu parca fac parte din ciclul "...si toate mi se-ntampla numai mie" . Alti nemultumiti mai sunt in afara de tine de calitatea pieselor?
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
ageana |
![]()
|
A, noooo, doamne fereste. Eu sunt cretin, mi se bulesc mie toate piesele de la VM Comp (da` numai mie, cred ca au astia loturi speciale pt. mine).
Poate altora li se pare normal sa se duca piesele de cauciuc dupa cateva luni, sau sa nu se aseze bine de noi(chederele) avand mentalitatea "lasa bre ca-i dacie, merge". Sau poate altora le place sa stea cu cauciucuri crapte si rupte pe la masina ani de zile ca doar masina merge. In loc de inele toba mai pui o sarma, in loc de burduf rezervor mai pui si-o punga, ca doar n-are nimic. Sincer, imi pare foarte rau ca s-a dus Rolastul, astia macar aveau un sistem de calitate mai dezvoltat. This post has been edited by ageana: 3 Aug 2007, 09:02 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 3 Aug 2007, 11:14) Liar! ![]() pe bune nu lucrez la VM COMP si nu am lucrat (cei care ma cunosc stiu ca nu mint) ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
ageana |
![]()
|
Muttley: si eu as cumpara piese de import, da` gasesti asa ceva pt. dacie? Eu pe unde am intrebat de piesa X la un magazin de Piese Auto Import mi-au zis ca nu au nimic.
Ionut, daca nu e dracu` asa de negru, explica-mi si mie cum mi s-a crapat(gaurit) burduful de la rezervor in vreo 5 luni?! Sau cum de mi s-au rupt asa repede inelele de la toba, sau cum de imi intra apa printre cheder si parbriz? Oare mi se pare mie?! Ma indoiesc. Toate piesele au fost luate noi, din magazinul propriu VoMa Comp. This post has been edited by ageana: 3 Aug 2007, 14:19 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Is gunoi mai toate piesele care au in componenta lor....cauciuc. Nu va mai lamentati cu idea ca nu ar fi asa proaste and shit. Sa tot schimbi o piese banala de n ori, mai ales unele care or fi ele ieftine si mici si dragute, dar presupun manopera care implica de desfacut juma' de masina. Na...mai e ieftina masina asta de intretinut?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 12:55 |