Lorin Fortuna, supertare
![]() ![]() ![]() |
Lorin Fortuna, supertare
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
![]() |
--------------------
nu am
**
**
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Chiar trebuia sa pui asa ceva pe aici?
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, trebuia, mi se pare interesant. Uite, am mai gasit o chestie super-tare:
Intrebare: In ultimi ani astronomi au declarat ca toate planete au inceput sa straluceasca mai puternic, impreuna cu soarele. SUA propune plasarea in spatiu a unor oglizi pentru a reflecta lumina, sau de a pune in atmosfera subtante reflectorizante, pentru a incetini incalzirea globala. Dela inceputul anilor '90 avioanele lasa in urma dare ciudate, autoritatile afirma ca sunt doar vapori de apa, vapori de apa raman doar 5-10 minute, dar aceste dare pot raman mai multe ore, cuprinzant intreg orizontul, in functie de numarul de avioane aceste urme raman chiar si in zilele in care avioanele nu lasa aceste urme. In urma unor ploi sau vanturi mai puternice cerul cevine la normal pana la aparitia avionelor. Acesta perdea afecteaza vizibil lumina soarelui. Cred ca aceste lucruri, sunt create pentru a inceti ridicarea frecventei de vibratie a planetei. Raspuns: Ceea ce ne relatati constituie exemple de poluare a atmosferei. Cum ne aflam intr-o era zodiacala specifica de: „aer”, poluarea aerului este mai frecvent semnalata avand si consecinte mai grave, inclusiv prin scaderea corespunzatoare a frecventei de vibratie in locurile respective. Uite ce concis raspunde! This post has been edited by Vlad Georgescu: 24 Apr 2007, 17:50 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Aoleooooo...l-am vazut la OTV!
![]() ![]() ![]() Pe nu stiu cat decembrie, anul asta o sa vina extraterestrii cu nave spatiale si o sa ia oameni luminati sa-i duca pe luna unde o sa se faca o noua Terra. ![]() ![]() Asta ar trebui inchis undeva! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
... partea mai nasoala (ca tot suntem in atmosfera asta electorala) este urmatoarea:
Cei/cele care se uita la asa ceva la TV o sa voteze, la fel ca fiecare din noi (ori poate chiar mai abitir!). |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
a4tech01 |
![]()
|
Lorin Fortuna asta stiu ca ii cam facea campanie lui Basescu odata intr-o emisiune la OTV.Incerca sa explice cu pseudo-stiinta lui cum ca Basescu e un fel de salvator al Romaniei
![]() |
--------------------
nu am
**
**
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Fie vorba intre noi, intrebarile mi se par mult mai, ehhh... ezoterice decat raspunsurile...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Ăsta era mai tot timpul in balconul operei din Timișoara in '89. Mare revolutionar.
![]() Iti dai seama ca intrebarile alea el le pune, el raspunde. Sunt un fel de FAQ. ![]() This post has been edited by Amedeus: 24 Apr 2007, 21:18 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai lasati omul in pace, este pur si simplu foarte tare
![]() Oricum, trebuie sa recunosc ca un om, oricat de tampit ar fi, reuseste in Romania sa-si faca publice (probabil pe bani grei, la OTV) parerile. Ceea ce este totusi o victorie a democratiei si a libertatii de exprimare. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
shefful |
![]()
|
![]() Cititor de forum Group: Members Posts: 134 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
El eeeeeeee!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
greu de spus ceva.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
imi puteti da numarul lui de telefon? as vrea sa-i prezint unele dintre teoriile mele privind soparlienii, glingonienii si mai ales asterotexodirisperfatienii.
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
vai de capu' meu.. ce idiotenie de om..
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE Intrebare: Ca persoana preocupata de esoterism, doresc sa va supun atentiei un fenomen care s-a intamplat in aceasta dimineata: balaurul cu doua capete si-a aratat coltii, semn ca s-a dat o batalie importanta in aceste zile, poate, castigata de oamenii luminii. --------------Raspuns: Este posibil. Totusi trebuie sa stiti ca daca va referiti doar cu sintagma: „oamenii luminii”, sau cu sintagma: „lumina si iubire” nu este destul. Serpilienii sunt ai luminii caramizii[b], [b]balaurienii sunt oameni ai luminii rosii, dragonienii (pestileni gravitationali) sunt oameni ai luminii portocalii, pestilenii-delfinieni sunt oameni ai luminii galbene, vulturienii sunt oameni ai luminii albastre, iar noi, gorilienii, suntem oameni ai luminii albe. Deci daca nu se precizeaza si culoarea luminii, respectiv obiectivul iubirii, sunt posibile grave confuzii, ceea ce, de fapt, se si urmareste, de catre cei care recurg la asemenea ambiguitati. QUOTE Intrebare: Sunt elev in clasa a 11-a si as dori sa stiu ce consecinte ar avea in plan esoteric si civic o eventuala plecare la studii in Franta/Anglia in defavoarea Bucurestiului (motivele plecarii tin exclusiv de faptul ca Politehnica din Bucuresti nu-mi poate asigura dupa parerea mea o pregatire corespunzatoare domeniului (cercetare) care ma atrage cel mai mult).Mentionez ca nu sunt singurul aflat in aceasta situatie si as dori un raspuns, chiar daca intrebarea poate nu tine de interesul general.Multumesc anticipat. --------------Raspuns: Parasirea temporara a tarii de origine in scopul realizarii unei pregatiri superioare nu este sanctionata la nivel astral. Pericolul apare la agresiunea civilizationala. Sunt destul de multe cazuri in care pleaca la studii in strainatate un tanar apartinand unie civilizatii si revine (in cazul in care mai revine) apartinand altei civilizatii, cu consecinte corespunzatoare pentru familie, prieteni, etc. Sunt necesare depoluari zilnice daca in noul mediu integrator predomina reprezentantii altei civilizatii (ex: balaurieni – in Anglia, Franta) precum si o atentie corespunzatoare la alegerea colegilor de camera si a partenerelor afectiv sexuale, pentru a va feri de vampirajul energetic, ce poate avea ca efect o imbolnavire grava sau grava sau chiar o schimbare de de apartenenta civilizationala. "schimbare de apartenenta civilizationala". Damn, se pare ca din balaurian, pot deveni gorilian. O sa imi creasca blana intre solzi. Damn..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ce distrusi mai exista pe planeta asta. Si astia circula printre noi ![]() This post has been edited by driverx: 25 Apr 2007, 11:36 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Problema e ca sunt unii carora li se par interesante chestiile astea, ba chiar le si sustin pe forum( initiatorul acestui topic).
![]() |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Nu mai radeti! Chestiile pe care le spune aces om sunt cat se poate de reale. Dovada este faptul ca eu de cand am gasit cateva kg. de KRIPTONIT am devenit SUPERMAN... Deci nu stiu ce ati gasit de ras...
da' daca vin extraterestii sa ia capetele luminate sa formeze o noua TERRA, se vor da interviuri? unde pot sa-mi trimit CV-ul? BAFTA Dacianianilor... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(skija @ 25 Apr 2007, 14:12) BAFTA Dacianianilor... Dacilienilor......., parca suna mai bine ![]() This post has been edited by b-45-wob: 25 Apr 2007, 17:35 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Da, clar, dacilieni suna beton ! Acuma, si dacilofagi ar fi interesant, dar lasa...
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Dacilienii, Loganienii si Papucienii fac parte din marele grup al Dacianianilor...
ce draq frate sunteti asa inculti?voi nu va stiti arborele genealogic? Si aveti grija ca ne ataca CIELONIENII, NUBIRIENII si MATIZIENII... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Inseamna ca eu sunt supernovian
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
shefful |
![]()
|
![]() Cititor de forum Group: Members Posts: 134 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Cam offtopic, dar a pomenit skija de Superman.
![]() |
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@Sony: esti in verva, asa-i? E drept ca la asa personaj, asa raspuns - te rog insa sa ai grija sa nu sari calul. Multumesc.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Daca era un subiect serios l-as fi tratat ca atare.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma, cand vor veni extraterestii ca sa faca din Romania buricul Universului, as vrea sa fie intampinati de Lorin Fortuna, Pavel Corut si bunica aia de face valuri pe National TV, unde la emisiunile lui Madalin Nu-mai-stiu-cum a declarat ca Bucurestiul va fi centrul lumii si va avea forma de inel, in centru fiind un maaaare parc plin de verdeata din care se va hrani lumea!
![]() Șase! Vine injecția de prânz! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
a4tech01 |
![]()
|
se spune Dacianieni,nu Dacianiani
![]() |
--------------------
nu am
**
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 01:28 |