Logan (loc de cearta)
![]() ![]() ![]() |
Logan (loc de cearta)
laufery6 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 13 August 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|||
Valix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
M-am plimbat si eu ieri cu un Logan, la Adras, varianta de top. Sincer si fara subiectivism, masina este cu 10 clase sub clio symbol (asta apropo de discutiile intre posesorii de logan si cei de clio). Mi s-a parut f zgomotoasa, cand calcam acceleratia zbarnaiau aeratoarele in bord, volanul si directia slabutze, servo mai rigida ca la clio, fetzele de usi sub orice critica, chederele si plasticele urate si materiale slabutze, butoanele de pe consola centrale oribile. Singurele plusuri: spatiul interior net superior lui clio si butonul one-touch pt geamul sofer (de ce nu l-or fi pus si pt dreapta nu inteleg). Cam atat. Acum nu-i nevoie sa sariti pe mine, e doar parerea mea.
|
-------------------- Skoda Octavia 2
1.6 MPI 102 CP Elegance, full options Neagra, interior bej |
|
gaston |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sincer, esti subiectiv |
||
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 1.5 dCi In politics stupidity is not a handicap
|
|||
dectrules |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Explicatie: Butonul pentru sofer este facut asa pentru ca soferul nu trebuie sa stea cu mana pe buton pana ajunge geamul jos de tot(sti treaba cu hands free?!?!) Pe cand pasagerul din dreapta ce are altceva de facut decat sa se joace cu butoanele !? Butoanele de deschidere geamuri, mai ales butonul de avarii este pozitionat excelent mai ales pentru oamenii cu bun simt care obisnuiesc sa multumeasca celor din spate aprinzand semnale de avarii. Eu unul nici nu imi ridic mana de pe maneta de viteze cand apas pe butoane.(inclusiv cel de dezabirire luneta). Cu zgomotul motorului te aprob, insa in privinta plasticelor te rog sa iti revizui parerea. LOGAN nu are nici macar un surub la vedere in tot bordul lui iar culoarea si aspectul exterior duce la un design futurist(gen Focus)! Iar in privinta ceasurilor din bord: HAI LUPULE MA LEȘI ! Logan ii da clasa lu' Clio Symbol 2 ! Cam asta e CAND VULPEA NU AJUNGE LA STRUGURI STRIGA SUS SI TARE: Nu-i mananc pentru ca sunt acrii ! |
||
--------------------
Suzuki
Grand Vitara
- B-17-JDR
2008 Fost posesor de Dacia 1310 CN, Dacia SuperNova Europa, Dacia Logan, Renault Laguna Estate2 actual trecut la 4X4 datorita drumurilor. Dar Dacia RULES ! Astept Dacia SUV !
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Eu unul cred ca daca Valix isi vinde maine Clio tot scoate bani pe el cat sa-si ia Logan de top!
Asa ca..mai tango cu strugurii! Fratilor, no offence...v-ati luat logan dar va purtati de parca v-ati fi luat Rolls sau Maybach! Wake-up! E tot dacia! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Valix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Dectrules: asa e man, cei de la Skoda cand au facut Fabia si Octavia, cei de la VW, SEAT si celelalte grupuri germane au fost niste handicapati cand au pus butoane one touch si stanga si drapta. I-au luat pasagerului din dreapta placerea de a se juca cu butoanele. Ce oameni meschini.........
Daca tu consideri ca Logan ii da clasa lui Clio, iti doresc sa-l stapanesti sanatos, si peste 2-3 luni sa nu incepi sa scrii pe aici ca iti zdrangane, troncane, zbarnaie, ploua........... :mrgreen: |
|
dios |
![]()
|
||||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 September 04 From: Romania ![]() |
Mai lasati-ne cu palavrele astea aiurea . Hai ca Skoda 1.9 tdi e o masina serioasa , dar este dublu ca pret fata de Logan (ce naiba voi nu vedeti diferenta??) si sa o spun pe aia dreapta nu merita parerea mea sa dau dublu pe o masina care are de ex. aceleasi performante dinamice si un design mai modern (Cat priveste remarca de la sfarsit - mai vedem noi !):mrgreen: . In ce priveste Clio , mai lasa-ne omule , Clio este cel putin din punct de vedere al designului o monstrozitate.Logan ii da clasa. Cat priveste celelalte componente o sa fii surprins cate componente comune are Logan cu Clio asa ca lasa aprecierile de genul "zdrangane, troncane, zbarnaie, ploua" ca esti prost informat. |
||||
--------------------
Logan
1.6 Laureate Perla
|
|||||
Valix |
![]()
|
"Clio este cel putin din punct de vedere al designului o monstrozitate.Logan ii da clasa."
Sa stii ca am auzit ca Logan are anumite linii desenate de Pinifarina. Cica a fost bataie mare intre Giugiaro si Pinifarina, deh, au fost atrasi de renumele Dacia........ Bai copii, sunteti hilari. Mai scria dectrules pe alt topic ca statea in Logan ca in Ferarri, cu scaunul f jos. Voi ori faceti misto de troaca pe care v-ati luat-o, ori nu va dati seama ca rad si curcile de voi. E dementiala senzatia pe care o ai cand te uiti intr-o parcare mare, si vezi o groaza de masini mai moderne sau mai vechi, si numai una e cu 2 palme peste toate, zici ca e duba. Adevarul e ca suntem si un popor de Ghita Muresani, si aveam nevoie de o masina inalta si ingusta, nu de una mai joasa si mai lata. Get real cu design-ul vostru. |
|
the_linu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 13 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce-mi place cel mai tare (asta desigur intre ghilimele) este ca toata lumea isi da cu parerea. Asta nu-i nici o problema, dar unii sunt foarte vehementi si categorici in discutii Logan VS altceva, dar MULTI NU AU CONDUS DECAT DACII SI S-AU DAT CU PRIETENI CARE AU SOLNITE SAU AU VAZUT PE DINAFARA MASINI STRAINE. Si ce pareri isi dau ...
Pentru acesti oameni, eu nu le spun decat: GET REAL ! |
-------------------- ... parerea mea ...
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Valix, de curiozitate, te-ai dat cu Logan-ul ???
Eu unul nu m-am dat cu Clio, dar din ceea ce se vede la exterior nu stiu daca incap inauntru macar 4 oameni de 1.90 si sa stea comod. Eu zic sa nu te mai bagi la afirmatii hazardate asa cum sunt cele facute de tine !!! Respect parerile celor din jur, dar nici sa faci de kkt ceva despre care se pare ca nu stii prea multe nu se poate!!! The_linu si tu : GET REAL cu preturile, dotarile si altele!!! |
--------------------
VW
POLO
- 8XSYL
2005
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
M-am uitat si eu de curiozitate pe manualul de service de clio symbol. Nu va minta, parca citeam un manual de service de logan. Aceleasi soltii tehnice, aceleasi tipuri de accesorii. Am ramas oleaca descumpanit...
Desi Logan-ul este o masina sub Symbol din punct de vedere al finisarii, are cateva avantaje clare (parerea mea): spatiu, scaunele fata (mie mi s-au parut ceva mai bune), o tinuta de drum rezonabila si PRETUL. Este evident, as lua un Symbol daca ar fi la acelasi pret. Nu mai vorbesc daca pe aproape s-ar clasa Octavia. Dar nu este nici una, nici alta, in zona aia de pret... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
claus |
![]()
|
||
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
hihi .. la mine toate butoanele de geamuri sunt asa .. "one touch" (fata, spate .. stanga, dreapta) |
||
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|||
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
La mine chiar nevasta s-a plans ca in Clio i se pare ca nu are destul spatiu... si nu e foarte inalta. Oricum eu zic ca sunt masini diferite - asa cum nu compari golf cu octavia, eu zic sa nu comparam Clio cu Logan si sa ne certam care e mai buna.
[offtopic] Klaus, sunt curios de ce Laureate 1.6 si nu Ambition? Nu zic ca e o alegere proasta sau neintemeiata, dar e putin surprinzatoare pentru mine, si sunt curios ce te-a motivat sa nu mergi pe Ambition. Diferenta de 500 euro? Faptul ca se livreaza mai repede? Altceva? (ma intereseaza in special daca "altceva"). Am vazut ca destula lume se inghesuie la Laureate 1.6. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Domnilor, tot respectu' pentru Loganu' vostru, sa-l stapiniti sanatosi si fara probleme, sa v-aduca bucurii si sa n-aveti treaba-n service decit pentru revizii! Va felicit pentru alegerea facuta, a fost cea mai buna din punctul vostru de vedere! Dar de acolo si pina a ajunge sa spui despre Logan ca e mult mai frumos ca si Clio Symbol II, mai e drum lung, credeti-ma!
Eu fac parte dintre cei care au sustinut multa vreme "Clio Symbol e o SLZ cu 2 -3 optiuni in plus dar mult mai scump"! Recunosc, am gresit! Nu exista grad de comparatie intre Clio Symbol si Solenza, de nici o forma si de nici o culoare! Intrucit nu am condus Loganul inca, nu ma pot exprima in ceea ce priveste o comparatie directa intre cele doua! Sper ca la sfarsitul acestei saptamini sa ajung si eu sa fac un drive test cu Loganu'! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
maddan |
![]()
|
||
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai dupa ce o sa-l faci, n-o sa mai regreti ca ai Solenza, parol! :mrgreen: Loganul este o alegere buna pentru cei care doresc o finisare externa mai buna decat la Solenza, usi care se inchid 'occidental', spatiu superior, dublu airbag si ABS (in cazul in care isi permit). In rest, nu are absolut nimic care sa-l faca de preferat unei Solenze, mai ales avand in vedere diferenta de pret. In rest, Solenza mi se pare mai bine inchegata pe interior, si cu materiale superioare dpdv calitativ. Plecand de la amortizoarele pentru hayon si terminand cu parasolarele normale, nu din vinilin neterminat. So, I choose Solenza. :U Asta nu inseamna ca cei care si-au luat Loganuri au luat teapa. Un Clio cu aceleasi dotari ar fi fost cu vreo 3000 de euro mai scump. Si desi Clio este net superior, nu cred ca se justifica diferenta atat de mare de bani. Asadar, toata lumea ar trebui sa fie multumita. Cearta pe Logan vs. SlZ vs Clio ar trebui sa inceteze, pentru ca e profund idioata. Imi aminteste de trei sarantoci care se cearta pe tema 'care are gaura de la ciorap mai mica'. Sa fim seriosi - masinile adevarate incep (din pacate) de la un prag financiar superior celor 13000 de euro (la berline ma refer). Comparati de exemplu noul Astra cu Clio, si vedeti ce va da ca rezultat. Berlinele noi sub 13.000 euro sunt masini utile, practice, dar care raman rudimentare, atat ca design, cat si ca materiale folosite. Sunt masini ieftine, de transport, si cam atat. Pentru ca am mers de curand cu un Megane II sedan, cu care Loganul seamana tulburator la interior, am putut vedea cu ochii mei diferenta: ma simteam ca intr-un Megane II dezgolit de tot ce putea fi interesant la interior, in care tot ce iti facea placere fusese inlocuit cu niste bureti abominabili, si cu usile golite de ranforsari samd. Aveam acelasi spatiu, aceeasi vizibilitate, o structura foarte asemanatoare a masinii, dar senzatia de siguranta si de satisfactie disparuse. Eram doar intr-o masina mare, utila si ieftina, care ma ducea de la punctul A la punctul B (in fine, de la dealer tot la dealer... hehehe). Acuma, cand ma uit insa la pretul masinii, nu ar trebui oare ca senzatia de satisfactie sa imi reapara? Daca aceasta comparatie involuntara este injositoare sau nu pentru Logan, va las pe voi sa decideti! |
||
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|||
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
fratilor, da' ce ne facem cu astia care au luat clio la bani (aproape) de logan.
Eu am un symbol 1.4 8v luat in noiembrie 2001 si am dat 8000 si ceva de euro - metalizata, banu jos. ce are loganul in plus la banii astia: - computer bord - geamuri electrice spate - oglinzi electrice - plafoniera cu spot pentru pasager - reglaj lombar la scaun - tetiere spate - CD - "one touch" pentru geam sofer - EBD - lumina in torpedou (cu tot cu "geana" aferenta :twisted: ) cam atat.... daca am uitat ceva, aduceti-mi aminte ce are loganul in minus: - reglaj electric al farurilor - recirculare din buton a aerului (are eterna tija...) - blana la motor - scrumiera pentru locurile din spate smile.gif - anvelope care sa isi merite numele :twisted: lista de dotari este deci usor in favoarea loganului. Cu toate astea, la nivel de finisaje, eu sunt de parere ca clioushorul meu e peste. La demaraj, nu incape nici o discutie. Am condus logan 1.6 si este clar mai puturoasa decat clio al meu. Sunt convins ca nu e numai o senzatie, si sunt oricand gata sa facem comparatii (nu liniuta - cronometram 0-100 in regim similar de turatie astfel incat rezultatele sa fie ilustrative pentru condusul de zi cu zi). consum. Clio este foarte gurmand in oras (9-10, 11 in conditii de trafic extrem, condus destul de sportiv) si ingerash in afara (5 la 90-100). Nu prea stiu cum e loganul, dar inteleg ca aici clio are totusi un usor avantaj. spatiu interior consola fata - comparabile, ca sa nu spunem identice. spatiu interior consola spate - net in favoarea loganului. cu toate acestea, eu imi spal covorasele din spate o data la sase luni, nu pentru ca as fi neglijent, ci pentru ca asta este frecventa cu care duc pe cineva acolo. deci din punctul meu de vedere, relevanta acestui aspect tinde spre zero. portbagaj - comparabile ca spatiu si zona de acces. punct in plus pentru clio data fiind mocheta mai tare si ambutisata pe care o are peste roata de rezerva. design - urate ca porcu amandoo. tind sa zic ca totusi clioushorul este mai simpatic, dar probabil ca sunt subiectiv. ergonomie - 1-0 pentru clio. butoanele de aer nu se incurca cu schimbatorul, nu are nici o comanda mecanica etc. DECI: Masinile sunt comparabile - se pare ca inclusiv mecanic sunt foarte asemanatoare (la ultima revizie am vorbit cu un tip de la Mach1 care spunea ca stie cum e facut logan si ca e un fel de clio mai pestrit). Diferentele sunt date de - TCO: ex - CASCO la clio ~ 600E, CASCO la logan ~ 250 E am inteles. - pret (desi in cazul meu nu s-a pus problema asta - am luat clio la bani de logan). - calitatea fabricatiei (daca exista). eu la 50000 nu am schimbat nimic pe ea, nu am greierashi etc. Imi vine sa le spun ceva de dulce si astora de la Reno. Au scumpit cumva symbolul in perspectiva sosirii loganului? |
-------------------- |
|
Valix |
![]()
|
adso, cum naiba ai tu la clio casco 600 E frate? Eu am avut anul trecut 396, si anul asta 350, la val asigurata 8600 respectiv 7.900, fransiza 0, Alliantz.
|
|
adso |
![]()
|
acum e mai putin. in primul an a fost peste 550E la omniasig.
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
asarban |
![]()
|
Are pile!':lollol:'
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
adso,
Are EBD?! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
adso |
![]()
|
are abs. nu stiu daca are ebd, cineva spunea ca vin impreuna. cum aflu daca are?
|
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
ESP vine cu EBD
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
adso |
![]()
|
atunci nu cred ca are ebd
|
|
|
asarban |
![]()
|
Pui o frana tapana la iarna pe o bucata de gheata!
Afli imediat! |
|
|
adso |
![]()
|
abs are - deci caraie pe gheata.
asarban - si daca am un zid in fata vad daca are si airbag, nu? multumesc de sfaturi, oricum. mi-ai mai dat vreo doua, la fel de bune. |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
asarban |
![]()
|
Ma...conteaza ca afla da?
Moare omu cu sufletul implinit de cunoastere! |
|
|
adso |
![]()
|
asarban, cinismul practicat cu regularitate denota agresivitate reprimata - deci clivaj grav intre id si superego...
care sunt neimplinirile tale asarban? |
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
La Logan se zice ca are "repartitor electronic al fortei de franare", venit o data cu ABS-ul (Ambition). Asta e EBD, nu?
Daca sistemul de la Clio este acelasi, atunci are si EBD. adso, felicitari pentru modul obiectiv in care ai facut comparatia intre masina personala si un Logan. Daca toti ar fi la fel de calmi, ar fi altceva. Cool! :up: |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 18:04 |