Bizonu' tot bizon!, "... mi-a intins nervii la maxim ..."
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizonu' tot bizon!, "... mi-a intins nervii la maxim ..."
adi_ar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|||
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pariez 1000 de coco ca scapa deputatu.Nici amenda nu cred ca o plateste
|
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
Eu nu cred ca scapa!
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Pariu ca-i plateste politistu', din salariu, amenda? Si-i spala si masina. Ca doar n-o sa-l discriminam lunadu-i banii
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
as spune cateva lucruri despre acest domn ungur dar mi-e ca.mi iau ban grav asa ca ma abtin cu greu
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Oameni ca asta ne strica noua tara !!!!
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
AutoVic |
![]()
|
![]() Amator de "NOU" Group: Members Posts: 282 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate si politistul era ungur, ca daca nu tare mi-e ca a facut discriminare
![]() Sunt sanse sa scape fara amenda si sa-i mai faca si politistului probleme. Si acum colegi, aia era masina de deputat :~ |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
- B 16 KNM Dai un claxon, ii arati ca e bou... insisti, si tu esti un bou!
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Ii da in ... gatul nostru!
Facem pariu ca ... nu se autosesizeaza nimeni pentru trafic de influenta si/sau abuz nici daca se repeta stirea zilnic pe toate posturile !?! De fapt, beneficiaza de imunitate, ce-i pasa! ... nu-si va da demisia ! ... nu va fi, nici macar dezavuat public de catre cei ce l-au facut parlamentar; ... respectivul PV va fi anulat pentru viciu de procedura; ... se va dovedi, eventual, ca la volan se afla bunica d-lui deputat, dupa cum singur spunea (Nota: Ce n-a mentionat este ca bunica este decedata de 8 ani) ... avea dreptate cand spunea ca " ... nu este nici prima si nu va fi nici ultima data ...", respectiv "... se poate sterge, acolo ... si "... il sun pe dl. ministru si se rezolva mai repede decat completati PV ..." Ei, cine se prinde la pariu? PS Nationalitatea nu are nimic de-a face cu subiectul, este singurul lucru intamplator !!!!!! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Problema e ca face de ras etnia maghiara din Romania cu atitudinea asta damboviteana tipic romaneasca
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
Intamplarile astea sunt la ordinea zilei peste tot in Romania, peste tot exista un asemenea "om cu relatii"caruia i se rupe de lege.Problema este ca de obicei politiei i se rupe, ii amendeaza in mare parte numai pe oamenii simpli si daca stau bine sa ma gandesc, ii inteleg, sunt prea mici ca sa se puna cu sefu' lor.
This post has been edited by touche: 6 Jun 2007, 20:11 |
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Bogdy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
intampalor il stiu pe plitistu care era cu radarul Bogdan M
din filmare ii scoasa faza in care arpad il suna pe un comisar sa-l "rezolve". |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
touche |
![]()
|
daca-l stii ai putea sa il intrebi cum s-a terminat toata treaba!!!!
This post has been edited by touche: 7 Jun 2007, 09:37 |
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Fac pariu ca scapa derutatul ungur. De ce? Simplu, se va consemna in pv ca limitele de viteza nu erau inscriptionate bilingv! Ha!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
In primul rand nu e ungur, e roman, unguri sunt in Ungaria; in al doilea, suntem in Romania, si semnele de circulatie trebuie sa fie in romaneste.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca avem un presedinte care-si permite sa bea pana dimineata, sa se urce la volan si apoi sa sfideze presa, de ce nu ar face asta si un deputat?
Asta e clasa politica pe care o meritam! |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
adi_ar |
![]()
|
Da' chiar asa, uitasem de faza asta
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Bogdy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
arpad a luat amenda si acum au probleme cu comisarul care a fost sunat de arpad, deci avea dreptate arpad cand a spus "lasa ca ne mai intalnim noi".oricum nu e ceva iesit din comun e EXAGERAT de multa coruptie in pol rutiera din cluj
|
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|
AutoVic |
![]() ![]()
|
![]() Amator de "NOU" Group: Members Posts: 282 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu ce am spus... Ca va avea probleme echipajul de serviciu... mama lor de mafioti!
|
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
- B 16 KNM Dai un claxon, ii arati ca e bou... insisti, si tu esti un bou!
|
|
touche |
![]()
|
daca chipajul de politia are probleme sa se adreseze presei sau la DNA , cred presa abia asteapta sa afle cine il protejeaza pe deputat si sa mai atraga inca odata atentia asupra coruptiei
|
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
adip: Pentru jegul ala de derutat, ca si pentru alt jeg de derutat la care m-am dat acum vreo luna fiindca n-avea loc sa depaseasca pe contrasens colana stationata si urla de zor la o tanti cu matiz sa-i faca lui loc. Pentru jegurile de presedinte si prim-ministru, care se injura non-stop pe banii nostri.
Nu in ultimul rand pentru noi, care ii platim ca sa ne scuipe in cap de cate ori au ocazia. |
-------------------- |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
... in asteptarea vizei, niste comentarii:
QUOTE(touche @ 7 Jun 2007, 22:55) daca chipajul de politia are probleme sa se adreseze presei sau la DNA , cred presa abia asteapta sa afle cine il protejeaza pe deputat si sa mai atraga inca odata atentia asupra coruptiei Da' ce-i aici, Razboiu' Stelelor? Tu uiti cel mai clar aspect, faza asta s-a intamplat in rromania, iar politistul ala amarat probabil ca, in cel mai bun caz, nu va mai pupa avansare in viata lui. Crezi ca isi permite sa puna dna-ul sau presa pe deputat sau comisar? Ce ar avea de pierdut, in afara de loc de munca?Nu e vorba de resemnare, ci trebuie pur si simplu sa fim realisti. In cazul asta trebuie ca cei raspunzatori sa se autosesizeze. El de capul lui si-o poate fura urat de tot. Ai vazut ce-a zis mai sus Bogdy, saracul om e presat de sefi sa dea inapoi ca sa nu-si faca treaba. Cum crezi ca poate iesi el din rahatul in care a intrat? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
touche |
![]()
|
sunt convins ca are si o sa mai aibe probleme politistul, eu am spus ce ar putea sa faca, intr-adevar locul de munca este important mai ales daca are si o familie de intretinut.
|
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
adi_ar |
![]()
|
Ce s-o mai fi intamplat cu politistul ?
Tare ma tem mr. Antal l-o fi trimis in Cosovo. Asta ar explica mai multe lucruri ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce sa se intample? NIMIC! Doar traim in Romania,o tara frumoasa locuita de multi.....
![]() l.e: din cauza netului a fost dubla-postare This post has been edited by ady85btz: 13 Mar 2008, 12:45 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
ce aiurea e omul,
acu care o fi problema sa plateasca amenda, trebe sa se injoseasca cu legitimatii si amenintari ieftine ageamiu |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu e papagal, e tupeist. "Cine stie pe unde ne mai intalnim". "A condus bunica". Ce om!
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 01:17 |