o mica intrebare, RACE
![]() ![]() ![]() |
o mica intrebare, RACE
bz_26_zzz |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|||
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce motorizare ai?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
am omis acest lucru. sry. am motor 1.5 diesel de 70 de cai. cam putini, dar o sa ii pun un chip cat de curand. thks
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe la 4500-5000 rot sa schimbi vitezele.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Vrei sa spui pe la 4000.Dar...nu e masina de liniute.
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Liniuța cu dricul?
![]() Știi că motorul e în rodaj? Știi că e un motor diesel? Știi că nu e recomandată turarea peste 4000 rpm? Urmărește curba de cuplu, dacă știi ce e aia... Mai bine ai citi regulamentul pe care l-ai acceptat când te-ai înscris aici, să vezi cum se scrie corect românește... Zi-mi unde "te dai", să îți trimit niște concurenți... cu girofar... ![]() Mă întreb doar când se închide aici... This post has been edited by Catalin Marinarul: 6 Jul 2007, 19:10 |
--------------------
-
-
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
nu conteaza daca este sau nu de curse. important este sa le mai iau bani la fraieri. ma dau si eu cu deastia mai slabuti ca mine si gata.
![]() 6 Jul 2007, 20:05: n-am citit nici un regulament. dar zi-mi ce-am gresit ca nu m-am prins This post has been edited by bz_26_zzz: 6 Jul 2007, 19:05 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca MCV-ul dci are 0-100km/h in 18secunde.Berlina cu motor de 1,3 are 16sec.Cui crezi ca ii iei banii??Sa gasesti vreun sofer praf.....Si,intai rodeaza-l,si nu trece de 4000rpm,ca treci degeaba.
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
BZ-23-SAM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 4 September 06 ![]() |
mai slabuti ca tine ar insemna Dacia 1300,Dacia 1310,Olcit,Aro,desi la demaraj cred ca te-ar face!stai in banca ta cu liniutele si MCV-ul
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6Mpi,VW Golf 1.9 TDI
2007
- BZ-23-SAM
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
am aproximativ 4000 km. si altceva....nu am tinut cont de rodaj. i-am dat blana si in rodaj de l-am nenorocit
![]() bai marinare. cand o sa ai tu dricul meu mai vorbim. tu n-ai bani sa te duci in centru la buda si te si iei de dricul meu. ****************************************** (cenzurat) |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
PaulT |
![]()
|
Am scris mai sus cat face dacia de la 0 la 100...Oltcit??Ala fuge mai bine ca dacia.Sa vezi un 12TRS.Daca e in stare buna....Fuge de rupe.
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
cum am mai spus ma sus o sa ii fac cat de curand un chip pentru marirea puterii. dar pana atunci o sa imi cumpar un Olcit ca fuge de rupe
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
PaulT |
![]()
|
O sa ajungi la 85cp,si cuplu 200nm.O sa fuga mai bine,dar nu te astepta la minuni.Cu mai mult de 1,5-2 sec..nu o sa scada timpul pana la 100km/h.Si daca nu ai condus un 12trs in stare buna,nu vorbi.Nu am avut niciodata dar am condus cateva.Asa ca lasa liniutele..
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
gxg86 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 29 April 07 ![]() |
daca platesti drumu pana la buzau ( cam 800 de mii
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
ABS Plus
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu zic că încalcă regulamentul cele scrise aici...
|
--------------------
-
-
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
dar cat consuma frate masina ta?? e avion?? cu 400 de mii vii si te intorci la bucuresti fara probleme
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
gxg86 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 29 April 07 ![]() |
scuze..credeam ca u esti din buzau ,iar eu sunt din cta.
deci cam 400 si ceva de km dus-intors , cu un consum dat de producator de 5% rezulta 700 si ceva de mii ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
ABS Plus
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
bz_26_zzz am si eu o curiozitate...tu de cat timp ai carnetul?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Catalin Marinarul @ 6 Jul 2007, 20:04) ![]() QUOTE(bz_26_zzz @ 6 Jul 2007, 20:11) bai marinare. cand o sa ai tu dricul meu mai vorbim. tu n-ai bani sa te duci in centru la buda si te si iei de dricul meu. lasa marinare ca facem noi o cheta ![]() ![]() p.s: bz.26zzzzz: cand revii cu niste poze de tuning? ca n-ai mai pus de ceva vreme si imi lipsesc ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
adrianpsk |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 29 October 06 ![]() |
mosule esti tare ca fularu........mai cara niste marfa prn engrossuri sa vezi cum se fac banii ... ca sigur nu l-ai platit tu.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia /logan
1300/ abs + 1.6 mpi
1972 recarosat 1990/.6.2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
D-aia imi place mie forumul asta.
Nu inceteaza sa ma uimeasca. Mintea umana e debordanta in idei, care mai de care. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
conteaza cum am facut banii de logan??
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(bz_26_zzz @ 6 Jul 2007, 22:55) conteaza cum am facut banii de logan?? pai daca ai scos bani de logan din liniute cu kamaz-uri si alte basculante nu ma mira ca vrei sa faci liniute cu tractorul ala al tau ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Riddick |
![]()
|
![]() Membru Laureate+ Group: Members Posts: 144 Joined: 6 May 07 From: Baia Mare ![]() |
@adip:
masina nu e tractor.poate soferul,raportat la modul de gandire.sa faci liniute cu MCV...minte de copil |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Riddick @ 6 Jul 2007, 23:55) @adip: Soferul nu poate fi tractor, cel mult tractorist masina nu e tractor.poate soferul ![]() Si totusi, liniute cu o conserva ce ajunge la 100km/h in 18 secunde? Dupa tiuning cate secunde o sa castige, 2-3? Pai de-abia daca se va putea tine dupa un 1300 bine reglat, domnisorul nostru nici macar nu stie la cat sa schimbe vitezele pt. liniute @bz_26_zzz: da-i mcv-ul inapoi tatalui tau, nu-i masina de alergat. Dar inainte de asta mai fa niste liniute cu el ca sa mai arzi niste fraeri, iar din banii castigati ia-ti o bora tdi de 90cp, fuge aia de n-ai vaz't! |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Riddick |
![]()
|
![]() Membru Laureate+ Group: Members Posts: 144 Joined: 6 May 07 From: Baia Mare ![]() |
QUOTE(adip @ 7 Jul 2007, 00:11) Soferul nu poate fi tractor, cel mult tractorist ![]() Si totusi, liniute cu o conserva ce ajunge la 100km/h in 18 secunde? merci de corectare.eu raman totusi la ideea ca e tractor(metaforic vorbind,ceea ce tu nu ai inteles din context...deh,nu se pot toate!) as avea o intrebare la tine,Braveheart-ule...la tine tot ce nu e Megane e caruta,conserva,tractor?altceva mai stii in afara de astea?nu am vazut scriind Aston Martin DB9 la tine in avatar...cand o sa scrie asa ceva atunci o sa poti spune orice despre masinile altora(chiar te voi ajuta si eu,promit).dar pana atunci,daca nu e un efort prea mare ptr tine si daca nu-ti cer prea mult,incearca sa respecti proprietatea fiecaruia.nu esti pe departe etalonul pe acest forum in privinta masinii detinute,asa ca incearca sa "cobori" oleaca la nivelul nostru.daca nu poti,citeste doar. nu masina e de vina.asta si-a cumparat,se respecta.problema in cazul nostru e cu soferul.care vorba ta,vrea sa faca liniute,dar habar n-are la cat sa schimbe viteza...mai bine ar pune mana sa invete,nu sa f*** masina parintilor sau a firmei.sau vrea sa moara neaparat in accident...cine stie "Riddick: ca te vad viteaz: cum poti trai cu gandul ca laureate+ al tau e o caruta cu motorul ala de 1.4? Orice alegere se poate comenta." iti sunt dator cu un raspuns,asai? ![]() pai uite ca nu e treaba ta cum traiesc.care e problema ta?mi-ai dat bani imprumut?ey,uite ca ptr mine nu e caruta,nu ma pun la liniute precum amicul nostru,ajung cu ea din A in B,ptr mine Laureate Plus e ideal ca pret-dotare-motorizare.cand oi considera ca nu mai pot trai cu acest gand si voi ajunge in pragul sinuciderii de frustrare ca am doar motor de 1.4,am sa-ti cer ajutorul.promit. se poate comenta orice,dar in limita decentei,zic eu,fara sa calcam in picioare demnitatea atat umana cat si a masinii detinute. in rest,numai respect! ![]() This post has been edited by Riddick: 7 Jul 2007, 06:44 |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
nu cumva ar trebui mutat la cafenea topicul asta tem...inedit
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 21:32 |