care din voi ati dat examenul ECDL?
![]() ![]() ![]() |
care din voi ati dat examenul ECDL?
brigada_diverse |
![]()
|
||
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am cardul ECDL din 2003.
This post has been edited by radian: 3 Nov 2007, 23:15 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
E o prostie examenul ala. De ce vrei sa-l dai? Ti se cere undeva?
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Unde se cere?
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
E o balarie, si nu prea se cere nicaieri.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
chiar nicaieri nu se cere?
oricum, nu e adevarat ca faciliteaza angajarea la companii la care e nevoie sa sti sa lucrezi pe comp? |
--------------------
Dacia
|
Oskar |
![]()
|
![]() Membru stang Group: Members Posts: 120 Joined: 18 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu prea...eu cel putin nu cunosc cazuri
|
--------------------
Every kind action
has a not
so kind reaction Dacia Logan Ambition 1.6
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
e mai mult placebo decat e adevarat ca faciliteaza o angajare! am vrut sa il fac si eu dar am renuntat!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(cristitranca @ 3 Nov 2007, 23:24) oricum, nu e adevarat ca faciliteaza angajarea la companii la care e nevoie sa sti sa lucrezi pe comp? Nu am auzit nicaieri asa ceva. Oricum materia cursului e atat de slaba si predata atat de prost incat as vrea sa gasesc si eu angajatorul ala indeajuns de naiv incat sa puna vreun pret pe certificarea asta.L.E. Ma refeream la alt pret decat zero barat, evident This post has been edited by adip: 4 Nov 2007, 00:12 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
radian |
![]()
|
Cand o fost lansat pe piata produsul (card ECDL) se dorea ca acesta sa certifice un nivel minim de cunostinte in utilizarea calculatorului si, sa devina un standard obligatoriu pentru ocuparea functiilor publice. Insa asta a fost prin 2001, 2002 si intre timp cardul ECDL a cam devenit un produs uzat moral...
Ca si firma, azi, sa impui conditie la angajare cardul ECDL e ca si cum i-ai cere unui inginer sa dea la angajare test din tabla inmultirii... P.S. Decat sa dai banii pentru asa ceva mai bine mergi intr-o excursie de cateva zile si sigur vei fi mult mai castigat... This post has been edited by radian: 4 Nov 2007, 08:52 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
daca vrei sa te angajezi la o firma ca si muncitor pe calculator
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
radian |
![]()
|
Sau, de banii aia iti oferi un "cadou inedit"...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
krisstinna |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 22 July 07 ![]() |
tin sa va contrazic...
de exemplu la facultatea de drept(nu e cazul meu) nu se poate sustine licenta fara ECDL... Intr-adevar adopta chestii de baza insa mie mi se pare de bun simt sa le stii... eu una iti recomand sa il dai pentru ca o sa iti foloseasca:) |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala [COLOR=red] [SIZE=7] I don't like driving...I LOVE IT!! [/SIZE] [/COLOR]
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Hmm, eu tocmai ce m-am inscris, vineri dau modului I.
Eu nu inteleg o chestie, in pretestare sunt un fel de exercitii, iar al testare total diferit. Are cineva pe aici exercitii asemanatoare ca alea de la testare? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu conduc computerul fara permis de ani buni si nu mi-am luat vreo amenda.
![]() Totusi sunt si cazuri cand e necesar, exemplul krisstinnei. Gandeste-te daca chiar o sa ai vreodata nevoie de el. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(krisstinna @ 4 Nov 2007, 10:50) tin sa va contrazic... de exemplu la facultatea de drept(nu e cazul meu) nu se poate sustine licenta fara ECDL... Intr-adevar adopta chestii de baza insa mie mi se pare de bun simt sa le stii... eu una iti recomand sa il dai pentru ca o sa iti foloseasca:) Un bun exemplu cum mai trag sa mai scoata niste bani. La facultatea de Administratie Publica au vrut sa faca la fel, deoarece ei organizau cursuri de ECDL, dar nu le-a mers. ECDL-ul e apa de ploaie, acum vreo 5 ani am vrut sa il fac dar mi s-a parut prea slabut fata de ce stiam deja si am renuntat, oricum se pare ca am facut bine mai ales ca la vremea respectiva costa undeva in jur de 200 USD. |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
hehe....ultima oara am auzit de el cand incepea sa se lanseze rahatul asta. Am si uitat ca exista.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
da, exista simulari
www.ecdl.org.ro la categoria download, in josul paginii ai simulare ECDL complet...chiar sunt chestii de baza..... |
--------------------
Dacia
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
anyway...te plictisesti? sau lipsa junk-ului asta te-a impiedicat sa te angajezi undeva?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
ma cam plictiseam....
![]() |
--------------------
Dacia
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si eu, d-aia am aruncat un ochi pe simularea aia.
Si m-am plictisit si mai rau. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
ECDL e o chestie buna ca idee. Eu nu dau ca nu am nevoie de certificare, dar pentru cei care vor lucra in domeniul economic ar fi buna si diploma asta. Examenul mi s-a parut super lejer, a dat prietena mea anul asta ECDL start, acum se pregateste pentru ECDL complet.
Multa bafta amatorilor! ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
krisstinna |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 22 July 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala [COLOR=red] [SIZE=7] I don't like driving...I LOVE IT!! [/SIZE] [/COLOR]
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mai bine fara ECDL decat cu puncte pe el.
QUOTE(krisstinna @ 4 Nov 2007, 10:50) tin sa va contrazic... de exemplu la facultatea de drept(nu e cazul meu) nu se poate sustine licenta fara ECDL... Intr-adevar adopta chestii de baza insa mie mi se pare de bun simt sa le stii... eu una iti recomand sa il dai pentru ca o sa iti foloseasca:) Mda, sa-si mai scoata ei niste bani. Si elevul nervi pentru ca da o groaza de bani sa invete ce e tasta space si cum sa scrie in word. Ce sa zic... This post has been edited by Laurentziu83: 4 Nov 2007, 19:16 |
--------------------
.
.
.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
mda...cam scump pt gradul la care se ridica....ajunge cam la 310RON ECDL COMPLET.....
|
--------------------
Dacia
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am dat examen si am devenit instructor ECDL acum vreo 4-5 ani. Am pregatit o grupa de "scolari" apoi mi-am gasit ceva mai bun de facut. Nivelul e foarte scazut, se adreseaza in principal celor care nu au avut tangente cu calculatorul pana in momentul in care se apuca de ECDL.
|
-------------------- |
|
brigada_diverse |
![]()
|
totusi....suntincluse capitole precum ACCESS si EXCEL....de care unii care se pricep in general la informatica si service de computere nu stiu sa se foloseasca
|
--------------------
Dacia
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
La Excel mare lucru n-ai ce sa inveti, si anume cum sa folosesti functiile alea in folosul tau. In rest, nu te invata nimeni toate functiile de acolo, deoarece de multe dintre ele nu vei avea niciodata nevoie.
|
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci acei domni care va iau banii sa va invete sa conduceti soricelul, tot de la Bill Gates sunt?
Administratia publica din Ro e legata pe vecie de MS Office si Windows? This post has been edited by vijelie: 4 Nov 2007, 20:09 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
radian |
![]()
|
Administratia publica din UE nu doar cea din Ro... Dar oricum este o chestie expirata de mult...
Cum zicea cineva mai sus, ECDL sa zicem, ar fi util celor care au terminat-o cu scoala mai demulticel si acum vor sa descopere si ei binefacerile tehnologiei moderne... Atata doar, ca pt niste simple cursuri de initiere tarfiele sunt destul de piperate. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:52 |