SOS:, ma simt ca in barca in nova mea!!!!
![]() ![]() ![]() |
SOS:, ma simt ca in barca in nova mea!!!!
Eu Alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|||
smecheras |
![]()
|
![]() Tuning Fanatic ... Dacia rullz Group: Members Posts: 268 Joined: 18 September 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
merci mult,am sa incerc niste variante de le-am citit acolo!!dak nu
![]() |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
asa era si masina mea pana de curand, problema a fost o rotula, acuma merge nu am nici o treaba. Vezi dak nu is alea si la tine!
18 Nov 2007, 23:48: asa era si masina mea pana de curand, problema a fost o rotula, acuma merge nu am nici o treaba. Vezi dak nu is alea si la tine! This post has been edited by Ingerasu: 18 Nov 2007, 22:48 |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
Eu Alex |
![]()
|
si....mai exact ce e aia Rotula???si pe unde e pozitionata?e prima oara cand aud termenul!!!!poate ai si o poza,ceva!!!
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
cap de bara sau pivot.altceva nu-mi dau seama
|
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
Eu Alex |
![]()
|
k dracu ca alea sunt noi,bascule,pivoti,bielete,capete de bara,arcuri,amortizoare,bucse,etc,etc!!!fata e noua la capitolul asta!problema e spatele,sa fie de la suspensie???dar face prea urat!!!MERCI!!!
![]() 20 Nov 2007, 20:27: luminile la pedalier cum le-ai montat? ![]() This post has been edited by Eu Alex: 20 Nov 2007, 20:27 |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
|
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 1 September 07 ![]() |
probabil amortizoarele
nu-si fac treaba si sare doar pe arcuri nu trancane la denivelari mari?(spatele) |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
apollo |
![]()
|
si amortizoarele mele is varza, dar nu troncane si nu-mi da efectul de "barca"
|
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 1 September 07 ![]() |
probabil nu-s ca ale lui(varza)
daca nu mai tin presiunea asa fac iar daca e numai unul e si mai grav |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:38 |