logan mcv vs kia ceed sw, nu stiu ce sa iau
![]() ![]() ![]() |
logan mcv vs kia ceed sw, nu stiu ce sa iau
menta |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|||
Oskar |
![]()
|
![]() Membru stang Group: Members Posts: 120 Joined: 18 October 06 From: Bucuresti ![]() |
kia
|
--------------------
Every kind action
has a not
so kind reaction Dacia Logan Ambition 1.6
|
|
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
Kia.
PRO: Garanție dublă "din bară în bară", airbaguri, 5 stele Euro NCAP, confort și ergonomie (vezi poziția butoanelor de reglare a aerului condiționat,comanda geamurilor electrice), instalația de sunet mai bună, zgomot interior mai mic, oglinzi covexe (le apreciezi abia atunci cînd nu le ai), suspensie spate multilink, amortizoare cu gaz, cotieră, 6 airbaguri, avertizare de centuri pentru toate locurile, volan reglabil pe înălțime și adîncime, scaun cu reglare pe verticală facilă, servodirecție mai ușor de acționat, vopsea metalizată standard, aeratoare ventilare de suprafață mai mare (nu mai fîlfîi urechile). CONTRA: întreținere obligatoriu la producător (de altfel normal pentru o mașină de firmă), rețea de service redusă și depășită de succesul mașinii, piese pentru reparații pe stoc înafara RO și timp mare de livrare, benzină (dacă ăsta poate fi un impediment), nu există piese after-market, porbagaj cu volum mai mic, forma ciudată a măciuliei schimbătorului de viteză. |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Bre, o fi eu carcotas, dar chiar asa de mult sa conteze forma maciulie schimbatorului de viteza, in decizia de ati cumpara o masina.
Kia cu motor de 1,6 parca pleaca de la 14.000. Kia are mai multe dotari. Alegerea e simpla. Ai bani - iti iei masina cu mai multe dotari. Nu ai bani - iti iei masina mai simpla, deci mai ieftina. Daca o iei ca sa cari cu ea, incepi sa judeci altfel, si nu dai atentie daca torpedoul raceste sau nu. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
silentmouse |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 14 January 08 ![]() |
KIA all the way.
|
--------------------
Renault Clio
CLIO
2004
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai bine mai menta, tu vrei ca forumistii sa stie mai bine ca tine ce doresti? Sau la ce folosesti masina?
Daca mergi cu muncitorii la lucrari pe teren, poate ar fi cam mult confort in Kia... Daca mergi insa cu familia in concediu cu ea, parca ar fi mai potrivita... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Stefan_B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
Diferenta intre motorizari e mare intre cele 2. Crezi ca te va multumi un motor de 1.4 benzina pe un break??? Acei 109 cai sunt mai mult pe hartie, nu stiu daca e OK sa ajungi cu motorul la 7000Rpm in fiecare zi.
Pt masina de firma - si aici presupun ca urmeaza sa o si folosesti la ceva zilnic - nu cred ca are sens altceva decat un diesel. |
-------------------- |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu e totuna sa fie folosita pe firma sau inregistrata pe firma, imi e teama ca ati inteles gresit.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Atunci ce rost mai avea precizarea? Mister mare, domle...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sa vedem ca e patron..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Te inseli
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.562 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Parca se recupereaza ... deduce, ...
This post has been edited by IRONICK: 15 Jan 2008, 12:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
Aproape toti inginerii confunda "deducerea" cu "scutirea de la plata", scuze
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
eu as deduce pentru un sid
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vijelie |
![]()
|
... Dar mai sunt si unii ingineri care confunda "castigul" cu "deducerea"
![]() This post has been edited by vijelie: 15 Jan 2008, 13:46 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
Va rog nu puneti al zid injinerii ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Da multi ingineri mai sunt...
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
IRONICK |
![]()
|
diplomati ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
Pardon, licentiati...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
pentru costuri de intretinere mici, pentru predictibilitatea service-ului (am inteles ca aia de la kia is destul de amatori, nu stii peste ce dai) mergi pe golan. aia 12.500 de euro sunt cip?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vijelie |
![]()
|
Oooo... daaaa... din punctul asta de vedere cei de la Dacia sunt total imprevizibili... Noroc cu profesionalismul, altfel...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
macar la Dacia " e multe " service-uri ai de unde alege
![]() eu sunt pt kia ! ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
Cica anul asta vor sa mai faca vreo 400.000 de loganei.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
Halal alegere de service la Dacia. Pentru schimbat parbriz am fost programat peste o lună și jumătate. Prețurile pentru piese sunt la un nivel destul de ridicat. Doar valoarea manoperei este mai mică decît la alte firme, dar cred că odată cu unificarea unităților de service cu Renault diferența nu va mai fi de considerat.
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 15 Jan 2008, 13:44) Asa ... se deduce ... scuze ... si intradevar nu stiu diferenta intre ele . Nu sunt patron , n-am fost si nici nu cred ca voi fi ![]() Totusi , omul iese in castig pe firma nu ? Nici eu nu sunt patron insa rca-ul si casco sunt mai mari la firma decat la persoana fizica. (Din cate imi amintesc rca-ul e dublu, casco nu mai stiu) |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
șoferistul |
![]()
|
La fel și impozitele, ca și amenzile primite...
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 18:29 |