Foarte scump domne , furtun admisie filtru aer !, Dincolo era mai ieftin !
Foarte scump domne , furtun admisie filtru aer !, Dincolo era mai ieftin !
danygaro |
16 Oct 2016, 17:40
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|||
claudiucondrea |
20 Aug 2017, 16:10
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 23 December 08 From: constanta |
Multumesc colegilor pentru informatiile de pana acum, furtunul original si-a dat obstescul sfarsit -
s-a desfacut, l-am lipit cu power tape, cred ca nu mai statea in unghiul potrivit, a atins de ventilator, a stricat ventilatorul, am aruncat furtunul mai putin capetele. Am luat furtunul gates 1 metru de la unix (am cautat prima data la autokarma dar nu aveau nimic asemanator) 46 lei + banda izolatoare panza tesa de la un magazin de electronice 24 lei (pozele sunt pe pagina anterioara), am lipit putina banda pe capetele furtunului ca sa intre fest in capetele de plastic ale fostului furtun, am "capsat" si eu capetele de furtun cu cate jumatate de agrafa, am montat sa vad cum se curbeaza furtunul, am pastrat cat de cat curbura si am matisat cu banda de doua ori. Cred ca arata mai bine ca nou . This post has been edited by claudiucondrea: 21 Aug 2017, 12:09 Attached thumbnail(s) IMAG3360.jpg ( Size: 1.63mb ) Number of downloads: 100 |
--------------------
dacia
solenza
2003
- ct 06 sgy
|
|
danygaro |
23 Aug 2017, 20:37
|
Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 |
QUOTE(claudiucondrea @ 20 Aug 2017, 16:10) Multumesc colegilor pentru informatiile de pana acum, furtunul original si-a dat obstescul sfarsit - s-a desfacut, l-am lipit cu power tape, cred ca nu mai statea in unghiul potrivit, a atins de ventilator, a stricat ventilatorul, am aruncat furtunul mai putin capetele. Am luat furtunul gates 1 metru de la unix (am cautat prima data la autokarma dar nu aveau nimic asemanator) 46 lei + banda izolatoare panza tesa de la un magazin de electronice 24 lei (pozele sunt pe pagina anterioara), am lipit putina banda pe capetele furtunului ca sa intre fest in capetele de plastic ale fostului furtun, am "capsat" si eu capetele de furtun cu cate jumatate de agrafa, am montat sa vad cum se curbeaza furtunul, am pastrat cat de cat curbura si am matisat cu banda de doua ori. Cred ca arata mai bine ca nou . Bravo. Arata bine. La tine a fost mai greu un pic fiindca ai sevodirectie si a trebuit ca furtunul sa "ia un viraj usor". Bine ca ai gasit acel furtun. Si un cunoscut a cautat acel furtun la autokarma si cei de acolo au spus ca nu l-au mai avut de cam multicel. Bine ca a aternativa unix, a dat roade. Acum ...nu va tine masina cat va tine furtunul. Spor !!! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th November 2024 - 19:52 |