Inspectia tehnica periodica (ITP), Tips
Inspectia tehnica periodica (ITP), Tips
workarea |
3 Oct 2006, 13:48
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|||
bassfreak |
5 Oct 2006, 00:27
|
Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti |
Am facut ITP-ul la Logan!
Pe 03.10.2006, am fost la statia ITP Meridian Sud (Turnu Magurele), fiind chiar ziua in care am scos masina de la vopsitorie de la ei (alta patanie, o sa o povestesc cu alta ocazie). Vazand ca expira ITP in ziua urmatoare, merg la receptie si il caut pe un anume domn care se ocupa de ITP. Bun. Intreb cat costa ? 45 RON. Cum fac sa nu vin cu ea cu itp expirat ? pai nu prea avem cum ca trebuia sa va programati, nu prea e loc, s-a mai gandit putin si a zis ca o putem face chiar acum. I-am dat talonul si cartea de identitate si a bagat-o pe tester, am cerut test de amortizoare sa se faca expres, altfel nu il facea. Voi atasa si raportul daca vrea cineva sa vada cum arata franele si amortiz la un Logan de 2 ani. Totul ok , imi spune ca nu o sa ma pice pe mine cu masina asta.. Cand a terminat toate testele, imi zice cu un zambet larg pe fata ca sigur nu am extinctor si trusa si ca nu imi merge becul de marche-arrier. Ii raspund ca nu le am la mine , ca a fost masina la ei la vopsit, iar becul probabil s-a ars recent. Imi zice sa vin maine dimineata la ora 8, ca la 8:30 pleaca la rar, sa imi puna stampila si sa faca o poza cu bulina pe numar. Il intreb nedumerit de ce treb sa mai vin si maine? si imi raspunde zambind ca l-a deranjat ca am facut eu o poza la monitorul pe care erau indicate valorile masurate ale masinii mele. Mi-a dat inapoi cartea de identitate si o hartie pe care scria printre altele motivele respingerii: lipsa dotari si bec mers inapoi defect. Hm.. ma uit mai jos la subsol scria ca daca nu revin in 30 zile cu problemele rezolvate, trebuie sa achit din nou verificarea. Nedumerit si simtindu-ma luat la misto, am revenit a doua zi fix la ora 8. Astept sa apara, imi cere talonul si imi zice sa platesc 7 RON revenire!!! Aici mi-am dat seama cat de acaparatori sunt cei de la Meridian. Nu stiu cum sa faca sa iti ia bani in plus din orice. I-am spus domnului ca nu mi-a comunicat ca mai am ceva de platit, ca puteam sa vin fara bani - bine-nteles ca a el a sustinut ca mi-a zis si de bani.. in fine.. ideea e ca omul s-a aratat initial serviabil, sa imi rezolve problema rapid, iar el cunoscand ca masina abia a iesit din service si avand portbagajul gol, s-a folosit de asta ca sa mai imi ia niste bani in plus si sa ma puna pe drum. nu mi-a placut falsitatea afisata. This post has been edited by bassfreak: 5 Oct 2006, 00:29 |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
argon |
5 Oct 2006, 07:18
|
Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 |
Astepta sa-i dai tu o atentie, si daca a vazut ca nu tine ti-a facut ca ti-a facut.
QUOTE pai nu prea avem cum ca trebuia sa va programati, nu prea e loc, s-a mai gandit putin si a zis ca o putem face chiar acum. tu la faza asta trebuia sa-i indesi ceva in buzunar pentru nunavointa asta era intentia lui. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
gti98 |
23 Nov 2006, 13:52
|
Membru autentic Group: Members Posts: 700 Joined: 12 November 05 |
Servus!
Efectuat ITP sambata trecuta si cea de dinainte. Prima infatisare: 62RON; revenire 30RON; supliment CENZURAT 1. Baietii de la ITP explicat: 25% din banii astia merg la RAR - regimul de autorizare se numeste "franciza". Daca mi-ar fi dat drumul din prima, le-ar fi sarit cei de la RAR "in cap": de ce i-ati dat drumul din prima? Chiar asa de perfect era? (Si nu a mai platit si revenire...) Daca e sa-ti gaseasca nod in papura, se gaseste, nici o grija!!! 2. Din cate stiu eu, RAR-ul impune un minim de tarif; daca la o anumita statie vin fr...pardon, clientii la tarif triplu, e treaba lor. (Fraier e cel care da, nu cel care cere...) Dpdv RAR, cu atat mai bine, ca le creste si lor cota...Asa-i cu extrabugetarii astia...Trebuie sa-si faca si ei banuti de un salariu "decent" de o prima acolo... Nu va place, incercati si in Canada, Australia sau aiurea (din fr. ailleurs=in alta parte...) Hai, noroc si bafta, nu va enervati, asta-i Rromania! |
--------------------
Dacia Nova GTI
GTI 98
- IS 57 ENB
|
|
marianbrasov |
9 Dec 2006, 13:55
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 9 December 06 |
Nu stiu cum ati facut voi ITP dar suna a scapat prea ieftin - la mine a fost asa:
ma programez in Brasov la control si mi se spune sa vin seara dupa ora 18.00 ca in timpul zilei "tre' sa vina astia de la RAR in control". Ajung acolo pe la 18.30 si masina e bagata imediat in hala si incep testele. Inainte mi se spune sa dai CI si certificatul de inmatriculare pe care se trec reviziile - in el pe langa chitanta de 52 RON platita la caserie ar fi bine sa fiu binevoitor sa bag si vreo 50 - 100 RON cat ma lasa inima ca deh era frig afara. Bag ca omul si eu 50 RON ajungand astfel la 100 RON cu totul cu oficial si se merge mai departe. Mi se gasesc o serie de defecte si mi se da revenire dupa o saptamana tot asa la o ora matinala. Cand revin dupa o saptamana cu ceva lichide pentru domnii si de data asta nu de frana ci din acelea cu multe grade sunt pus sa achit revenirea 22.5 RON oficial. Oricum au fost hilare toate manevrele in care unul din cei din service s-au urcat pe masina ca sa iasa testul de frane plus a aveam o roata de pe stg fata cu pistonul blocat - nici o mentiune ?!? (in schimb mi s-a spus cat de perfecta era situatia). Totul s-a incheiat cu ok dat masinii, cu o poza cu bulina de verificat pe numar (pe care au pastrat-o ei cum ca nu ar avea momentan pe stoc) - am fost sfatuit sa spun n cazul in care sunt oprit de politie ca mi-au furat-o copii din fata blocului - plus ca nu am mai vazut nici o chitanta (nici de revenire nici prima de la verificare - au fost oprite de ei amintire). Concluzia ar fi ca oricat de fan Dacia 1300 as fi sper sa mi se aprobe creditul la anul si sa imi iau o masina noua ca sunt satul de spagi si de smenari. This post has been edited by marianbrasov: 9 Dec 2006, 13:56 |
--------------------
Dacia
1300
1980 berlina
|
|
diaconuliviu |
13 Dec 2006, 12:14
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere |
Pai daca esti asa satul, de ce ai dat spaga?
Trebuia sa mergi cu masina in regula si nu dadeai nimic. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
ydaniel |
16 Dec 2006, 21:28
|
Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea |
multi prefera sa dea pana si300 ron spaga decat cu acesti bani sa-si mai repare automobilu;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
lucian_v |
16 Dec 2006, 23:07
|
Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti |
Fiecare cat il duce capul....tragic e ca astia dupa ce fac astea sunt tot pe sosele printre (prin - doamne fereste) noi
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
marianbrasov |
24 Dec 2006, 10:13
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 9 December 06 |
Am trecut la masuri - mi-am facut cadou de Craciun cam tot ce imi trebuie din punct de vedere legal pentru masina mai putin stingator care il iau la urmatorul salariu ca cel bun e o caruta de bani - spritatoarele alea din magazine ajung cel mult pentru cateva pufuri la subrat - apropo daca este "dupa fiecare cat il duce capul" aveti idee de ce firma care aduce acele stingatoare la 200k ia amenda tot timpul - sa fie oare de la faptul ca in cazul unui incendiu acele stingatoare nu sunt bune de nimic.
In plus, il voi suna pe cel cu inspectia dupa Craciun pentru chitanta si bulina daca nu direct la OPC ajung si in plus am strans acte si bani pentru credit la un Chevrolet la oferta - asta pe care o am acum o duc direct la casare sau o vand la un pret derizoriu pentru piese. This post has been edited by marianbrasov: 24 Dec 2006, 10:14 |
--------------------
Dacia
1300
1980 berlina
|
|
ThunderRa |
24 Dec 2006, 10:27
|
posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt |
Am facut ei eu ITP-ul la inceputul lui decembrie la Automoldova in Piatra Neamt si am o enigma de rezolvat:
Se verifica masina si toate accesoriile obligatorii.....totul oki Gazele...totul ok Frane fata...totul ok Frane spate...o roata se blocheaza si franeaza mult inaintea celeilalte Upppppps Pana la urma iau ITP-ul si in loc sa ma duc cuminte acasa, intru in service si le spun sa-mi rezolve roata....ca uite ce a zis domnul de la ITP Dau baietii jos roata, se invart, cheama un inginer, doi, trei, apoi inca un maistru si nimic....."Domnule, masina franeaza perfect, cine v-a spus ca e vreo problema?" Ma duc la un amic, care lucra la un Renault, si-l intreb ce are...el ia un spray, da putin la roata si imi spune sa duc masina din nou la testare. Ma duc cu masina si ...ce sa vezi...totul e OK. Variante: 1. Amicul meu a stiut ce are....si in cazul asta inginerii de pe acolo sunt cazuti in cap si ar trebui sa puna mana pe o carte tehnica ) 2. Masina nu avea nimic, tipul de la ITP vroia si el ceva, amicul meu a vrut sa evite o situatie conflictuala....si oricum nu mi-a cerut nimeni bani pentru verificarea respectiva. Oricum, imaginea cu inginerii, maistrii si mecanicii adunati langa roata mea mi-a adus aminte ca Dacia e totusi masina care se repara in fata blocului, ca sa mai socializeze vecinii si trecatorii, caci, nu-i asa, toti ne pricepem sa reparam Dacia. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2008 - Lux Privilege 1.6 16v
- NT-23-DAC Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
Gabriel123 |
5 Jan 2007, 10:16
|
Imi place calitatea, am Dacia Group: Members Posts: 12 Joined: 27 December 06 |
QUOTE(ThunderRa @ 24 Dec 2006, 11:27) Am facut ei eu ITP-ul la inceputul lui decembrie la Automoldova in Piatra Neamt si am o enigma de rezolvat: Se verifica masina si toate accesoriile obligatorii.....totul oki Gazele...totul ok Frane fata...totul ok Frane spate...o roata se blocheaza si franeaza mult inaintea celeilalte Upppppps Pana la urma iau ITP-ul si in loc sa ma duc cuminte acasa, intru in service si le spun sa-mi rezolve roata....ca uite ce a zis domnul de la ITP Dau baietii jos roata, se invart, cheama un inginer, doi, trei, apoi inca un maistru si nimic....."Domnule, masina franeaza perfect, cine v-a spus ca e vreo problema?" Ma duc la un amic, care lucra la un Renault, si-l intreb ce are...el ia un spray, da putin la roata si imi spune sa duc masina din nou la testare. Ma duc cu masina si ...ce sa vezi...totul e OK. Variante: 1. Amicul meu a stiut ce are....si in cazul asta inginerii de pe acolo sunt cazuti in cap si ar trebui sa puna mana pe o carte tehnica ) 2. Masina nu avea nimic, tipul de la ITP vroia si el ceva, amicul meu a vrut sa evite o situatie conflictuala....si oricum nu mi-a cerut nimeni bani pentru verificarea respectiva. Oricum, imaginea cu inginerii, maistrii si mecanicii adunati langa roata mea mi-a adus aminte ca Dacia e totusi masina care se repara in fata blocului, ca sa mai socializeze vecinii si trecatorii, caci, nu-i asa, toti ne pricepem sa reparam Dacia. Probabil aveai o pata de ulei pe discul de frana. Masina poate sa franeze f bine, dar daca prinde o pelicula pe disc, zici ca nu ai frane. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance/2005
- b-xx-xxx
|
|
ady85btz |
11 Jan 2007, 18:14
|
Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti |
oare cu intra in UE o sa mai aiba curaj astia la service sa ia mici atentii?
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
costinel_p |
13 Jan 2007, 19:18
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 12 May 06 From: Pitesti |
Salutare, stimati colegi!
Este prima mea postare pe acest Forum si am urmatoarea intrebare la care v-as ruga sa-mi dati un raspuns: Am o Dacia 1300 (mai batrana-dar nu cred ca e semnificativ). Problema care a aparut: nu stiu in ce fel a reusit sa dispara de pe blocul motor tablita cu seria motorului. Parerea mea e ca a cazut pur si simplu pe unul din desele drumuri de tara frecventate. Am observat de mult timp ca incepuse sa se balangane (cred ca se slabisera niturile acelea 2). Intrebarea mea este: ce trebuie sa fac in situatia data, avand in vedere ca peste 3 luni trebuie sa efectuez ITP-ul? V-ati mai lovit careva de asemenea problema? |
--------------------
Daewoo, Chevrolet
Matiz, Aveo
2008, 2008
- AG-xx-ETA, AG-xx-NCX
|
|
argon |
13 Jan 2007, 19:29
|
Eu pt sa-ti spun doar e am patit eu, la ITP placuta de pe motor se tinea doar intr-un nit, si cei de acolo , vazand chestia asta, mi-au pansonat pe bloc seria, contra sumei de 30 de ron(cu factura), si mi-au zis ca am avut mare noroc ca nu a picat de tot, dar nu am mai intrebat ce se intampla daca cadea...sunt curios si eu sa aflu
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
costinel_p |
13 Jan 2007, 19:49
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 12 May 06 From: Pitesti |
@Argon: multumesc pentru raspuns.
Poti sa imi spui cand s-a intamplat chestia asta la tine? (pentru a incerca sa actualizez contravaloarea). |
--------------------
Daewoo, Chevrolet
Matiz, Aveo
2008, 2008
- AG-xx-ETA, AG-xx-NCX
|
|
argon |
13 Jan 2007, 20:06
|
La tine e alta problema, lipseste placuta, probabil va trebui sa dai o declaratie pe proprie raspundere..stiu si eu?! La mine atarna intr-un nit, nu lipsea...vezi ca pansonarea aia se face doar la RAR, seria pansonata o incadreaza intre semne specifice, cu simbolul R, pe care doar ei le poseda.
Se intampla in 2006. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
SiloS |
13 Jan 2007, 22:21
|
Gangester Group: Members Posts: 4.264 Joined: 23 February 04 From: Buzau |
Apropo de ITPO , mie azi mi-a expirat ... ... Se poate merge fara ITP cateva zile ? Se poate obtine vreo hartie prin care sa ma lase sa mai circul cu ea asa 30 de zile ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
dan75 |
15 Jan 2007, 12:27
|
Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 6 September 04 From: Bacau |
QUOTE(SiloS @ 13 Jan 2007, 22:21) Apropo de ITPO , mie azi mi-a expirat ... ... Se poate merge fara ITP cateva zile ? Se poate obtine vreo hartie prin care sa ma lase sa mai circul cu ea asa 30 de zile ? Nasol, din cate stiu eu nu prea ai voie sa o misti, doar in situatia in care esti respins la ITP parca-ti mai da 30 de zile de circulatie pentru reparatii-rechemare.Nu-s sigur 100%. |
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- BC75---
|
|
argon |
15 Jan 2007, 12:40
|
Asa e , daca a expirat o duci pe platforma la statia de ITP, daca te duceai cu el valabil, si te respingea primeai o hartie cu care poti sa circuli un anumit numar de zile pana cand o rezolvi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
gt_ |
23 Jan 2007, 19:41
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 August 05 |
fratilor am si eu o intrebare de baraj pe 8 februarie imi expira itp nu asta ar fi problema, dar pe talon nu mai am loc unde sa-mi puna stampila aia si mie teama sa nu trebuiasca sa-mi fac alt talon!!!! sper ca cei care au fost in situatia mea sa ma sfatuiasca!! multumesc anticipat
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.6 8v
2008
- B83ZYU
|
|
Mythica |
23 Jan 2007, 19:49
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 23 September 06 From: Buzau |
Nu trebuie sa-ti faci alt talon...o sa-ti dea de la statia ITP un cartonas cu inca 4 rubrici unde se pun stampilele pentru inspectia periodica..
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus 1.4
- .
|
|
gt_ |
23 Jan 2007, 20:09
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 August 05 |
asa sper si yo oricum 10x
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.6 8v
2008
- B83ZYU
|
|
GunX |
2 Feb 2007, 13:01
|
Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti |
Are cineva o lista cu operatiile de verificare obligatorii de efectuat la ITP?
Multumesc P.S. La Nesty a fost azi fix 50 RON ITP-ul la Logan 1.4. Nu i-a interesat de triunghiuri, trusa sau stingator This post has been edited by GunX: 2 Feb 2007, 15:53 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
angel35 |
14 Feb 2007, 20:20
|
Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 |
unde este Nesty asta?...eu ar trebui sa fac un reglaj de faruri inainte
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
Smiley |
15 Feb 2007, 13:03
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti |
QUOTE(GunX @ 2 Feb 2007, 14:01) Are cineva o lista cu operatiile de verificare obligatorii de efectuat la ITP? Multumesc P.S. La Nesty a fost azi fix 50 RON ITP-ul la Logan 1.4. Nu i-a interesat de triunghiuri, trusa sau stingator vezi aici pe la sfarsitul topicului a pus cineva un pdf, ala cred ca-l cauti. @angel35: Nume societate: NESTY AUTO SERVICE SRL Adresa: BUCURESTI, SOS. BERCENI NR. 80, SECTOR 4, COD 756321, TEL 6829521 Sediu: BUCURESTI, SOS. BERCENI NR. 80, SECTOR 4, COD 756321, TEL 6829521 Categorie: II Combustibil: MAS, MASK, MAC, GPL vezi ca pe site la rar (www rarom ro) ai lista cu toate statiile itp autorizate din bucuresti) This post has been edited by Smiley: 15 Feb 2007, 13:06 |
-------------------- |
|
beginer_driver |
15 Feb 2007, 13:41
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 1 December 06 From: Bucuresti |
Cred totusi ca e cam veche lista aia de pe siteul RAR daca acolo sunt numere de mobil cu 093xxxxxx
Sa fim seriosi, de cativa ani buni nu mai sunt numere cu 09xxxx la mobile |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
angel35 |
16 Feb 2007, 10:01
|
Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 |
Multumesc Smiley....
Cum se comporta aia la Nesty? am auzit ca ar fi ok si ca service..... |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
unikat45 |
2 Mar 2007, 19:57
|
Membru autentic Group: Members Posts: 375 Joined: 4 May 06 |
salut! Vreau sa fac ITP-ul inainte de expirare pentru ca attunci cand expira nu prea am timp sa umblu dupa asta..(iulie 2007) m-am gandit undeva prin mai. Acum intrebarea este in cazul in care sunt probleme (desi am de gand sa o pregatesc un pic inainte), talonul ramane la ei sau la mine? adica teoretic pina expira as mai avea timp si nu ar fi necesar sa imi dea hirtia aia de revenire.. si inca ceva tebuie musai sa il fac la o statie din judetul de resedinta ..din cate stiu eu nu dar..astept ceva raspunsuri.....
Multumesc! |
--------------------
Dacia 1310
Dacia 1310
1999
- IS 01882
|
|
dispeceru |
4 Mar 2007, 21:32
|
Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti |
talonul ramane la tine
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
buge |
20 Apr 2007, 13:37
|
Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 3 July 05 |
sal,
sunt din pit dar locuiesc in bucuresti am fost acum cateva zile si am facut revizia de 20k la pitesti, si cei de acolo mi-au spus ca trebuie facut si ITP-ul , dar neavand cartea de identitate a masinii nu am putut s-o fac m-am dus astazi la meridian sud sa fac si itp-ul acte -- cartea de identiate a masinii (copie xerox) -- originalul nush ce am facut cu el ca nu-l mai gasesc (daca stie cineva cum se procedeaza in acest caz pt eliberarea unui duplicat si daca-mi trebuie vre-o data originalul in afara de cazul in care as dori sa vand masina) --talonul + buletin am sunat inainte la meridian si mi-au zis ca nu trebuie programare cand m-am dus dim m-au intrebat de programare (evident ca nu aveam) m-a preluat un domn care mi-a zis sa astept jumatate de ora -- am iesit afara la o tigara -- a iesit si el dupa mine si m-a luat la intrebari ca daca a fost lovita , daca am geamuri sparte , faruri defecte etc etc -- mi s-au parut suspecte intrebarile (eu zic ca pregatea terenul de o mica spaga) -- masina e solenza are 2 ani 20k km si e in stare buna de functionare-- n-am avut pana acum nici o problema tehnica cu ea -- mi-a pus-o la test si m-a chemat in spate fara sa am voie sa intru in hala unde facea testele ; a iesit la mine si m-a intrebat daca n-am cumva toba finala sparta ca nu poate sa citeasca noxele ; i-am spus ca nu stiu e posibil (sincer nu prea eram afectat daca ma respingea la ITP ca-l faceam acasa fara probleme dar mi-era sila sa mai bat autostrada) --- am conchis cu domne asta nu e masina sa mi-orespingi la ITP si am plecat in sala de asteptare --pana la urma mi-a dat ITP-ul ; pana acum credeam ca am priza numai la politai care m-au amendat in bucuresti pt neincadrare buna la schimbarea dir de mers , centura, radar (61 km/h) dar vad ca si la serviceuri urmaresc sa-i insele pe cei din provinci -- aveam de gand ca revizia de 30k s-a n-o mai fac acasa, dar cu o astfel de atitudine prefer sa bat autostrada dus intors decat sa ma fraiereasca ei sau sa ma oblige indirect sa le dau spaga ms , si sper sa-mi dati si mie ceva sfaturi in legatura cu cartea de identiate a masinii |
--------------------
Solenza
Confort
2005
- AG-XX-XXX
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:08 |