Inmatriculare Masina Noua, Inclusiv Logan!
Inmatriculare Masina Noua, Inclusiv Logan!
Valentine |
25 Nov 2003, 23:34
|
||
Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
Valentine |
25 Nov 2003, 23:56
|
Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California |
din nefericire nu reusesc sub nici un chip sa pun un fisier .pdf, asa ca o sa da un link unde acesta se gaseste: http://www.einformatii.ro/files/Anexa%202.pdf
pentru cererea de care am vorbit mai sus. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
GeorgeB |
26 Nov 2003, 11:13
|
the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti |
good job ... era chiar util asa ceva ...
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Ov |
26 Nov 2003, 11:34
|
Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.483 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti |
bravo pt informatii, te propun la premiere, ai facut o treaba exceptionala cu post-ul asta :wink:
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Valentine |
27 Nov 2003, 00:58
|
In atentia adminilor: se poate face acest topic sticky? consider ca ar fi necesar. Multumesc.
Deasemenea multumesc GeorgeB si Ov! |
--------------------
Ford
Focus
|
ovidiucornateanu |
9 Dec 2003, 16:51
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 30 October 03 |
Acu si io ca prostu,vinerea e program normal sau scurt la Udriste(scuze Valentine)?
|
--------------------
Ex Renault
Megane Hatch
2004 Avem o tara frumoasa.Pacat ce este locuita.
|
|
Marty |
9 Dec 2003, 17:04
|
Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu |
Normal!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MoneyTalks |
9 Dec 2003, 17:12
|
- Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland |
QUOTE din nefericire nu reusesc sub nici un chip sa pun un fisier .pdf, Am sa pun eu fisierul. Se sterge pur si simplu extensia zip. Attached File(s) anexa2.pdf.zip ( 102.73k ) Number of downloads: 3737 |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
danut |
27 Mar 2004, 10:32
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 31 January 04 From: Bucuresti |
Stie cineva daca numerele provizorii trebuie obligatoriu restituite?
OK, stiu ca pierd cei aprox. 200k lei daca nu le inapoiez dar nu am chef sa mai stau 3 ore la coada iarasi. Asa ca daca nu e obligatoriu, iau o foarfeca de tabla si le fac bucatele. |
--------------------
Opel
Vectra C
- ----
|
|
Manuel |
27 Mar 2004, 18:24
|
Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI |
Mie nu mi le-au dat pe cele noi pana nu am predat provizoriile si autorizatia de circulatie. Daca le-ai luat deja si nu ti le-au cerut pe celalalte, fa-ne tuturor un serviciu si doneaza-le vreunui carutas.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
SYL |
27 Mar 2004, 18:28
|
doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti |
QUOTE Stie cineva daca numerele provizorii trebuie obligatoriu restituite? OK, stiu ca pierd cei aprox. 200k lei daca nu le inapoiez dar nu am chef sa mai stau 3 ore la coada iarasi. Asa ca daca nu e obligatoriu, iau o foarfeca de tabla si le fac bucatele. Eu am scapat de statul la coada pt ca am dat numerele dealerului de la care am luat masina (Latin Efe); incerca si tu la dealer ca stiu ca ei au mare nevoie de nr provizorii, fiind mereu in criza. |
--------------------
Dacia
Duster
1.2 TCe 4x4 E6 (2015)
|
|
Tudor B |
27 Mar 2004, 22:13
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca |
Dealerii primesc numerele de la Politie impreuna cu autorizatia de circulatie provizorie, nu vad ce ar face dealerul cu numere provizorii fara autorizatii de circulatie.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
SYL |
28 Mar 2004, 00:56
|
QUOTE Dealerii primesc numerele de la Politie impreuna cu autorizatia de circulatie provizorie, nu vad ce ar face dealerul cu numere provizorii fara autorizatii de circulatie. Cand am predat numerele la dealer le-am predat impreuna cu autorizatia de circulatie provizorie; ...evident ca numerele mai erau inca valabile. |
--------------------
Dacia
Duster
1.2 TCe 4x4 E6 (2015)
|
|
Tudor B |
28 Mar 2004, 13:53
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca |
Dar pentru cata vreme mai erau valabile? Numerele mele au valabilitate de 3 saptamani pentru ca dealerul le-a luat de la politie in data de 10.03, eu am luat masina in 15.03 si expira numerele in 8.04 . Daca duc numerele provizorii la dealer de exemplu in 1.04 nu are cum sa le mai puna pe alta masina desi sunt inca valabile o saptamana. Poate la Bucuresti se procedeaza astfel: dealerul ia numerele inapoi si le duce la politie unde primeste alte autorizatii pe numere, in Cluj, numerele se predau direct la politie unde primesti ceva bani inapoi pe ele.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
SYL |
28 Mar 2004, 16:28
|
Cand am cumparat masina de la dealer (19 arilie) mi-au dat numere provizorii care erau valabile 30 de zile (18 mai). Iar cand mi-am luat nr definitive (4 mai) eu m-am dus la dealer ca nu stiam sa scot placutele nr din suport si sa le pun pe cele noi. Dupa ce mi-au schimbat placutele cu nr, si apoi m-au intrebat daca mai sunt valabile cele provizorii (si daca am dovada la mine). Mi-au luat nr provizorii si dovada de circulatie si mi-au dat banii pe ele. Nu stiu care era procedura mai departe....probabil ca se ducea cineva de la dealer cu nr sa le predea la politie.
Oricum nu cred ca nr puteau fi puse pe alta masina pt ca daca tin eu minte bine e trecuta seria caroseriei pe dovada. |
--------------------
Dacia
Duster
1.2 TCe 4x4 E6 (2015)
|
|
loli |
31 Mar 2004, 14:55
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 31 March 04 |
Ciao!
ma risc si eu la o dacie solenza pe luna urmatoare; am tot cautat informatii despre ce m-asteapta la inmatriculare ,cate drumuri am de facut si-n ce directie...Asa ,in mare, stiam cam care-i procedura da' am nevoie de confirmare ca asta ar fi succesiunea pasilor.Ziceti-mi asa...a , asta e succesiunea ! si va cred ca m-am saturat de toti functionarii astia aberanti care-ti rad in nas si nu-ti dau niciodata informatia completa....intotdeauna-ti mai trebuie o hartiutza sau o kitantza..! Si daca tot snt aici ,stie careva cat e o alarma de-aia Viper, de la falcon? Nu stiu detalii despre ea, nici macar nu stiu ce tre' sa faca( mie mi-ar trebui una care sa paralizeze infractoru' nu sa kiuie, ca doar n-o sa-i ies eu in fatza sa ma lupt cu el parte-n parte)...so, cat poa' sa fie o alarma desteapta de pus pe o Dacie? Si daca mai aveti cunostinta de ceva sisteme antifurt da-ti informatia mai departe ...numai sa nu ziceti de shtanga de-aia de volan.... |
-------------------- |
|
Ov |
31 Mar 2004, 15:00
|
Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.483 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti |
QUOTE da , asta e succesiunea ! alarma aia e in jur de 8-9 milioane (parca asa tzin eu minte) |
--------------------
Dacia
1300
|
|
loli |
31 Mar 2004, 15:11
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 31 March 04 |
si ce stie sa faca? blokeaza ceva pe la motor sau e numai cu senzori de-aia de perimetru sau de shok si ma anunta doar ca se umbla la ea...? multam pt confirmare.....mi-e frica de zilele alea...mai ales c-am mai trecut o data prin asta+ radiere- am avut o berlina de care-am scapat la o luna de la cumparare- furata- de-aia-s asa de disperata cu antifurtu'...!
|
-------------------- |
|
Ov |
31 Mar 2004, 15:19
|
pai, solutii pt siguranta ar fi asa:
1. casco (nici nu se discuta) 2. alarma (nu conteaza sa fie super smechera, ca daca e unu chitit pe masina ta, tot ti-o ia) 3. garaj (intr-adevar bun, desi au fost si aici cazuri ...) 4. un butonas ascuns pe undeva care sa taie ceva de la aprindere (iarasi un lucru bun, dar cam incomod) 5. ranga pe volan (utila doar daca vrei sa pocnesti pe careva cu ea) |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Maf |
6 Apr 2004, 10:51
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 10 January 03 From: Bucuresti |
Ar fi o rectificare la ce a scris Valentine: taxa certificat auto, care la mine a fost ceva mai mult, vreo 460000, se plateste la administatia financiara si nu la CEC. La CEC doar taxa de inmatriculare auto se plateste, care iarasi a fost mai mult (290000). Asta e valabil, cel putin, pentru cei din sectorul 6.
A, si inca o chestie pentru cei din sectorul 6. Nu e nevoie sa va duceti la Udriste sa va dactilografieze fisa de inmatriculare. Langa administratia financiara exista un chiosc care face astel de servicii (30000). Sanatate maxima! |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- B-00-XXX
|
|
Valentine |
16 Apr 2004, 23:10
|
posibil ca intre timp (eu am scris mai demult) sa se fi modificat taxele (o sa modific in post) taxa certificat auto eu am platit-o la CEC (inca mai am copie xerox dupa cele doua chitante 425,000 + 227,000 lei de la ei) dar este posibil sa se fi schimbat de atunci ... (cine are drum pe la un CEC sa intrebe ca sa fie topicul la obiect)
de asemenea as aprecia (si nu neaparat eu, ci cei care o sa foloseasca acest topic) daca cei care si-au inmatriculat recent masina mai au alte observatii cu privire la procedeu sa le posteze |
--------------------
Ford
Focus
|
Lucian BLK |
7 Jun 2004, 13:06
|
membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti |
Stie careva cam cum sta treaba cu inmatricularea in Pitesti?
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
robert.s |
15 Jun 2004, 10:31
|
||
De la munte Group: Members Posts: 125 Joined: 19 April 04 From: Campulung Muscel |
daca stie cineva despre Pitesti (adrese , flux ) va rog sa postati aici . Trebuie sa ma duc si eu saptaman asta la inmatriculare si ar fi bine daca as avea un ghid pt. Pitesti . THX ! |
||
--------------------
Dacia
Solenza Europa
2004 Decat pieton mai bine cu masina murdara ...
|
|||
robert.s |
15 Jun 2004, 11:15
|
De la munte Group: Members Posts: 125 Joined: 19 April 04 From: Campulung Muscel |
Ce am gasit de la Politia Pitesti ...
ACTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIEREA DEFINITIVA ÎN CIRCULATIE A UNUI AUTOMOBIL 1. cartea de identitate a vehiculului cu foita de plastic aplicata de Registrul Auto Român (Pitesti, cartier Craiovei, str. Caporal Dogaru, nr. 4 - spre Târgul Saptamânal, tel. 048/252.018); 2. fisa de înmatriculare cu stampila de la Trezoreria Pitesti; 3. taxa de înscriere platita la Trezoreria Pitesti; 4. taxa certificat de înmatriculare (B.C.R., C.E.C., B.R.D.) - se plateste la toate filialele; 5. document de proprietate (copie). Act donatie, factura, act mostenire, act sub semnatura privata tip M.I. - ordin de transfer; 6. revizia tehnica efectuata la Registrul Auto Român (când automobilele au an de fabricatie mai vechi de 2 ani); 7. copie buletin de identitate si viza de domiciliu; 8. copie certificat de nastere când s-a schimbat numele; 9. copie carte de identitate; 10. copie dupa chitante de plata a numerelor si a preferintei (când este cazul); 11. copie dupa certificatul de înmatriculare a societatii când se înscrie pe societate; 12. copie dupa asigurarea obligatorie. |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
2004 Decat pieton mai bine cu masina murdara ...
|
|
Lucian BLK |
15 Jun 2004, 16:42
|
membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti |
Am fost azi la RAR in Pitesti (pt. inmatriculare). Taxa e de 300k (de fapt 280k da' n-au rest). Ce sa zic ... se misca baietii ... de parca stau ... Restul actelor (CI, copie factura, copie RCA, copie buletin) le-am dat la un chiosc de acte auto din spate de la politie, inspre BCR (primul dinspre centrul acela foto cu asigurari si acte auto), sa se ocupe ei de tot ce trebuie. Eu nu am timp! Totul m-a costat 1.700.000 (inclusiv taxa lor). Aaaaaaaaa am cerut numere preferentiale. Fara asa ceva mai scadeti 490k.
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
bogo |
25 Jun 2004, 20:09
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 20 June 04 From: Heaven |
in Brasov a inmatriculat cineva masina in ultima vreme? incerc sa aflu cam care-i procedura si cat timp e de pierdut pe-acolo (in zile). asta pentru ca stau in Bucuresti insa n-am apucat inca sa-mi schimb actele. presimt ca am sa-mi pierd niste zile de concediu pe tema asta si vreau sa stiu cate.
|
--------------------
solenza
1.4 mpi confort
- BV-##-XTR rolling in my... one point four
|
|
cristi_xp |
8 Jul 2004, 00:15
|
Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara |
M-ar interesa daca la inmatricularea masinii este posibil sa foloseti alte "formula" pt numarul masinii,de exemplu numele tau complet,"Cristi" sau altceva,daca este posibil cam cat ar costa,vreau sa spun ca am vazut pe cineva care avea la numarul masini "EUGEN" ,daca este posibil in Romania ??
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata
|
|
moSSad |
12 Jul 2004, 21:50
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 March 04 From: 127.0.0.1 |
Update: De azi 12 iulie, la Udriste s-a schimbat programul. Nu mai este pan' la ora 20 ci doar pan' la 17.
A trebuit sa aflu pe pielea mea, pls modificati primul post din topic, ca sa stie toata lumea. |
-------------------- |
|
florentin |
13 Jul 2004, 14:55
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 July 04 |
Eu mi-am luat masina de la Adras din Dr Taberei si mi-au spus ca imi pot inmatricula ei masina, trebuind insa ca sa le fac eu o imputernicire. Ma costa 3 milioane. Nu mi-au dat chitanta si nici nu au inmatriculat-o in mai mult de 2 sapatamani (de fapt, astazi s-au implinit 12 zile lucratoare). Am sunat la ei si mi-au spus sa mai incerc maine si ca imi pot da alte numere rosii. Le-am spus ca nu am nevoie de numere rosii si ca le vreau pe cele normale si am si sunat la Vocea Clientului la Pitesti ca sa vad ce se intampla.
Oricum, sunt profund dezamagit de acest dealer. Adica, daca socotesc, am platit cu 1.8 milioane serviciile lor si am ramas cu masina neinmatriculata ceea ce mi se pare bataie de joc. Sa va feriti de Adras Dr Taberei |
-------------------- |
|
Valentine |
21 Jul 2004, 01:19
|
||
|
||
--------------------
Ford
Focus
|||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:46 |