Taxa de prima inmatriculare, gata cu vanzarea supe novelor
![]() ![]() ![]() |
Taxa de prima inmatriculare, gata cu vanzarea supe novelor
Maskatu |
![]()
|
||
![]() .. Group: Moderatori Posts: 13.966 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- ---
|
|||
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
QUOTE(M_OVidiu @ 14 Jan 2012, 13:01) Masina mea este inmatriculata in 2009, pe numele tatalui meu. Deci cand vreau sa o vand mai trebuie platita acea taxa ilegala? da trebuie platita( nu de tine ci de noul proprietar)....nu exista supernova care sa aiba taxa platita....orice supernova, dacia, 1310, 1300, solenza, logan 2005 2006 la prima vanzare noul proprietar trebuie sa plateasca taxa. i clar ca aceasta taxa in noi cu supernove a lovit foarte tare, adica ii imposibil sa o mai vinzi....ramanem cu ele pe stoc. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ca io cu tico la fel
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Maskatu |
![]()
|
Daca Loganul era nou si a fost inmatriculat prima oara in 2009, inseamna ca are platita taxa. Daca a fost luata de la altcineva si ea este inmatriculata prima oara inainte de 2007, atunci nu o are platita.
|
--------------------
.
.
.
- ---
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
dupa semnatura M_OVidiu are supernova.
|
--------------------
dacia
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.662 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
M_OVidiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 30 December 11 From: Cluj-Napoca ![]() |
Inteleg domnilor, ca racheta mea de DSN ramane mostenire si copiilor mei, daca nu o mananca rugina de tot. Sa ii intre lui Borbely TAXA asta ILEGALA in c*r! (vorba lui Florin Piersic)
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Rapsodie
- SJ-93-MOV
|
|
Maskatu |
![]()
|
Noroc ca avem euro 2, ca in ritmul asta, nu mai este mult pana interzic masinile non euro...
|
--------------------
.
.
.
- ---
|
|
pulbur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 23 June 09 From: SM ![]() |
|
--------------------
Dacia/Fiat
DSN
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
Noile tipuri de anunturi pentru dacia super-nova:
Vand Dacia Super nova, an fabricatie 2003, model clima, jante aliaj, inchidere, proiectoare, aer conditionat. ITP pana in decembrie 2014,rca la zi, consumabile schimbate la revizia de 70.000 km. Ofer o lada de bere si plinul facut cui vine primul sa o ia din fata blocului. Rog si ofer seriozitate! |
--------------------
.
.
.
- ---
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
o vreau eu unde ii masina asta de care zici? daca mi-o dai asa promit ca o inscriu pe mine, sa ma anunti cand sa vin dupa ea
![]() |
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
nasol rau cu taxa asta,mai bine o vindeam acum 2 luni cu 70 de mil cand am avut ocazia am zis ca las ca e prea putin pt cati bani am bagat in ia ,si acum imi pare rau.acum cine vrea sa cumpere o supernova o inscrie decat la primarie si o lasa pe numele proprietarului care a avuto ,doar asa se mai poate vinde o supernova.
![]() This post has been edited by donlucyan: 18 Jan 2012, 09:32 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.838 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Eu sunt convins ca, asa cum ne-am obisnuit cu instabilitatea zilelor noastre, lucrurile nu vor ramane in situatia actuala.A se vedea taxa de prima inmatriculare care ulterior a fost retrasa,acum reintrodusa etc. Nu va grabiti sa dati masinile pe lucru de nimic.Eu sunt optimist, cred ca lucrurile se vor imbunatati, mai ales in urma acestor revolte.
|
--------------------
Dacia SuperNova;
Opel Astra Sports Tourer/
confort 2002; Essentia 2015
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
ai dreptate BOR dar oricum pretul unei supernove este destul de mica si fara taxa ,oricum uni o sa zica ca valoreaza doar 1000 de euro ,dar masina nu este de aruncat si valoreaza mult mai mult .oricum taxa asta nu are viata lunga.
This post has been edited by donlucyan: 18 Jan 2012, 10:47 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
- PH-40-Secret
|
|
Frank Martin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 9 March 10 From: Targu Mures ![]() |
Am o nelamurire...masina am luat acum 2 ani,si eu trebuie sa platesc taxa?
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001/confort
- MS 09 FHL
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
da trebuie pentru ca nu a platit taxa pe poluare nici primul cumparator
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.662 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu trebuie sa platesti nici o taxa daca o pastrezi, si nici daca o vinzi, o va plati noul proprietar(daca e nebun).
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
CrysMM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 11 March 09 From: Braila - Ulmu ![]() |
QUOTE(argon @ 19 Jan 2012, 19:24) Nu trebuie sa platesti nici o taxa daca o pastrezi, si nici daca o vinzi, o va plati noul proprietar(daca e nebun). Daca este inscrisa pe numele lui nu trebuie sa plateasca, daca nu este inscrisa trebuie sa plateasca in caz ca vrea sa o inscrie. Citeam mai sus de 7000 ron pe DSN. Trebuie sa fii nebun sa nu o vinzi la banii astia. Eu am dat pe a mea 8000 ron acum 3 ani si ceva, si era bijuterie. Am facut cu ea o caruta de km si nu mi-a mancat banii. Acum cu taxa asta e cam greu sa le mai vindem. Sa speram ca va pica intr-un final taxa, dar ma cam indoiesc. Chiar daca vom avea alt guvern anul acesta, eu cred ca le va conveni sa pastreze aceste taxe. Prietenii stiu de ce ![]() |
--------------------
Dacia
1310 + SuperNova + Ford Focus combi 1,6b
1999 / 2001 / 2010
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu nu inteleg de ce nu au lasat o valabila doar pt masinile aduse de afara.In felul asta i au incurajat pe romani nu sa cumpere logan nou cu 6000e(pt ca nu si permit la o masina de 3000e sa plateasca 2000 inmatricularea), ci sa se duca frumos afara sa ia o straineza si sa vina in tara si sa o inmatriculeze,masina avand normal euro 4 unde taxa e in jur de 800 e.Eu zic ca si au dat singuri foc la valiza.
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
Ei s-au gandit asa: Unu amarat care nu are decat 3-4-5 mii de euro sa ia o masina, trebuie sa plateasca si taxa de 1-2 mii in functie de ce masina doreste, deci trebuie sa isi cumpere o masina de 3-4 mii, cu o taxa de 1-2 mii euro. Drept urmare ar fi fortat sa stranga din buci, sa faca rata la banca pe 5-10 ani, ca sa ia un imprumut de 4-5 mii de euro, care sa il puna diferenta pe langa aia 4-5 mii care ii avea (probabil tot imprumutati), sa cumpere un logan, care in 4-5 ani, cand va termina ratele, va fi la fel de cazan ca ala de vroia sa il cumpere de la inceput.
genial! |
--------------------
.
.
.
- ---
|
|
quick |
![]()
|
au facut legea in forma asta pt a nu mai putea castiga romanu in instanta valoarea taxei pe motiv ca taxa veche este discriminatorie, acuma nu mai este discriminatorie pt ca platesc toti....
|
--------------------
dacia
|
|
Maskatu |
![]()
|
Eu zic ca este discriminatorie.
Daca eu vreau sa imi vand acum masina pentru ca nu imi mai permit sa o tin din diferite motive, iar noul propietar ar trebui sa plateasca mai mult decat valora masina pana sa bage taxa asta, nu este discriminatoriu? Daca eu am un buget de 3-4 mii de euro, bani cu care gaseam o masina destul de ok, nu este discriminatoriu sa platesc niste sute/mii de euro, doar pentru faptul ca este mai veche, si are o norma euro mai mica? Nu este discriminatoriu si aberant sa platesti taxa de inmatriculare (nu ma refer la cea de 100-200 de lei, ci la asta de sute/mii de euro) pentru o masina inmatriculata de 5-10-15-20 ani? Pai in toti anii astia, masina aia nu a consumat benzina? Nu a avut nevoie de piese? Nu s-a platit rca pentru ea? Nu i s-a facut itp? Cu alte cuvinte, nu a adus bani la bugetul de stat? |
--------------------
.
.
.
- ---
|
|
donlucyan |
![]()
|
Citeam mai sus de 7000 ron pe DSN. Trebuie sa fii nebun sa nu o vinzi la banii astia. Eu am dat pe a mea 8000 ron acum 3 ani si ceva, si era bijuterie. Am facut cu ea o caruta de km si nu mi-a mancat banii.
nu am vanduto pe pretul de 70 de mil pt ca m-am gandit cati bani am dat pe ia cand am cumparato si cati bani am bagat in ia pana acum.si am ajuns la concluzia ca nu se merita sa o vand si o voi tine pana o sa i cada rotile.si am incercat sa imi cumpar o masina mai buna un opel vectra B cu euro 4 cu un buget de 5400e si taxa destul de mica cu un imprumut la banca pe 5 ani .si supernova o voi tine numai pt plimbari scurte. taxa asta oricum nu are viata lunga. daca ar fi avut si supernova euro 4 era alta treaba dar...... This post has been edited by donlucyan: 22 Jan 2012, 22:44 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
- PH-40-Secret
|
|
Maskatu |
![]()
|
Cu euro 3, vechime de 10-11 ani, taxa ar fi fost 555 euro... tot era o treaba.
|
--------------------
.
.
.
- ---
|
|
donlucyan |
![]()
|
asa se mai merita sa iti cumperi o supernova ,mai dadeai pe ia 1000 de euro si era perfect.
This post has been edited by donlucyan: 22 Jan 2012, 23:27 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
- PH-40-Secret
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Dar de ce ,romanu de rand imprumutat peste tot si avand un buget de 5-6000 e, SI AR CUMPARA LOGAN NOU?????si nu una adusa de afara cu 4000-5000????
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
Masina la mana a doua este loterie, indiferent daca cumperi una de prin tara, sau una de afara. Acum nu prea mai are importanta daca cumperi una din tara sau una adusa direct de afara, pentru ca oricum platesti taxa la aceeasi valoare.
|
--------------------
.
.
.
- ---
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(donlucyan @ 22 Jan 2012, 23:42) QUOTE(Maskatu @ 22 Jan 2012, 23:47) Putea avea linistit euro 4, toate benzinarele straine au din 2001 euro 4, taxa la un Golf 1.4 din 2001 e 140 de euro sau ep acolo. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
v-king |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 8 March 10 From: Hunedoara - HD ![]() |
Taxa asta cretina este o noua metoda de a-l ingradi pe roman sa se bucure de munca lui. Loveste mai tare in cel cu buget redus, fiindca ei, nemernicii, nu stau sa se uite la masini de 3-4000 de euro si sa-i usture o taxa nesimtita de 25% din bugetul pt masina.
Cica poluatorul plateste. Pai cum ***** ma-ti de ministru retardat poti sa afirmi asta cand pe masura ce masina e mai veche, taxa e mai mica. Pai masina din 2000 polueaza mai putin decat una din 2008? Daca aveau cap, puteau sa faca intr-adevar o taxa de poluare, pe care o plateai odata cu ITP-ul, cand iti verificau noxele, si sa aiba un cuantum rezonabil (100-150 lei), bineinteles calculata in functie de ce iese pe teava de esapament. Aveau si ei o ritmicitate a incasarilor la buget, dispareau cazanele cu nr de BG. Dar, nu, e mai simplu sa faci o taxa prohibitiva, ca sa ingradesti practic dreptul la proprietate al celor mai saraci. Nu e vorba de prostie, e vorba de mult prea multa ticalosie si rea vointa. Si cine s-a gasit sa vorbeasca de poluare: tocmai Borbely! Pai bai, dom' ministru, pt un aer mai de calitate, n-ar fi mai bine ca taietorii de paduri din partidul matale sa o lase mai moale cu camioanele de cherestea de care nu mai ai loc pe drumuri? Hai sa o lasam mai moale cu barbieritul muntilor, si abia dup-aia sa vorbim de taxe de poluare! |
--------------------
Ex: Dacia
SuperNova
2002/Clima
|
|
and_rei |
![]()
|
La itp era mai greu,se putea rezolva cu o spaga ceva ca la ce corupti sunt in romania....
Oricum a incurajat romanu sa si cumpere, cum spune colegu golf 4 1,4 (sau alta masina de genul) si sa plateasca 150e pe inmatriculare,el luand o cu vreo 2500 de afara,decat sa apeleze la masinile romanesti. DECI EI NU VAD CA TAXA ASTA DESCURAJEAZA INDUSTRIA AUTO DIN ROMANIA????SAU SE BAZEAZA PE PROSTIA AIA DE DUSTER ??? |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th May 2023 - 15:16 |