Accident B-34-SGM., Topicuri reunite, rog nu deschideti noi topicuri
![]() ![]() ![]() |
Accident B-34-SGM., Topicuri reunite, rog nu deschideti noi topicuri
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Eu raman la parerea mea.. ca soferul cand a cumparat masina si-a asumat niste responsabilitati.. si nu te urci intr-o masina fara sa ai macar habar ce-i cu ea...
Accidente se intampla mereu.. dar sper sa unii vor invata din asta.. |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Daca totusi e adevarat ce se spunea pe aici ca masina aia mergea pe platforma si doar la curse organizate e cat de cat ok. Dar... daca masina aia avea ITP, ar cam trebui sa cada capete.
|
--------------------
.
.
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
QUOTE `aidi ma nu stie nimeni cu cat a dat masina? ca n-am sa pot dormi daca nu aflu. Domnu" lucreaza la ziar si are tema pentru acasa? ![]() This post has been edited by raqzvan: 2 Feb 2008, 22:35 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
FLP |
![]()
|
next....
![]() |
--------------------
.
.
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Stimati colegi,
inainte sa ajunga caninii unora la jugulara altora, inchid acest topic. Dupa mine, voinovat de accident este exclusiv conducatorul masinii aleia. masina insasi nu are nici o vina (eventual meritul de a le fi salvat viata, dar asta e alta poveste). De asemenea, nu vinzatorul masinii are vreo vina. La fel insa mi se pare deplasat sa plingi o masina de parca s-ar fi stins un om. Da-o la naiba, e un morman de fiare - si se poate face alta chiar mai buna: cu bani si cu efort desigur, dar se poate. In final, va adresez sfatul prietenesc sa nu initiati alt topic la aceasta tema, odata ce prezentul va fi inchis. Ca sa fie treaba transparenta, va informez ca eventualul initiator va fi sanctionat cu suspendare nu mai mica de 8 zile - da, asa ca sa prinda si week-endul viitor. Ca sa nu se "sacrifice" careva pe asa altar nobil, avertizez in continuare in acelasi sens si participantii la discutie. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Daca nu pastrati un dialog civilizat topicul se inchide.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 05:58 |