DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Anti campanie denigrare Dacia, esti fan Dacia?

Dragann
post 20 Jan 2008, 13:49
Post #1

DACIA merita RESPECTATA!!

Group: Members

Salutare.
In cadrul unui topic tehnic deschis de mine, discutia a denaturat si mi-a trezit interesul si intrebarea daca mai exista impatimiti ai Daciei.
In plus, pe toate canalele media si nu numai, s-a inceput o campanie anti Dacia, campanie sustinuta de marile companii si reprezentante auto, care isi urmaresc beneficiile (vanzare, taxare de revizii OBLIGATORII, piese de schimb).
Sunt fericitul proprietar al unei Dacii 1310 din '95, cu care am facut peste 90 000 km (inainte sa o iau eu acum 3 ani ceilalti 2 proprietari au cam tinut-o in garaj, in total are 134 000km).
Daca ceilalti 2 proprietari au tinut-o in garaj, i-am luat si eu unul smile.gif
Sunt fan Dacia, imi plac ff mult.
Sunt director de vanzari si masina de servici e un Ford Focus 2006. Da, comfortabil, mai sigur, mai.... dar si 14 000E si o revizie de 5 000 km peste 30 milioane lei. Eu nu as da banii astia din buzunar, clar!!
Asadar, masina mea nu imi cere bani, consuma 6 litri iarna (stiu, sunt norocos), o respect si incerc sa am grija de ea!
Daca tu crezi ca puteam discuta despre Dacia, daca poti respecta o Dacie pentru ceea ce este, astept posturi.
Insa pe cei care fac apologia altor masini, ignorand preturile acestora si costurile de intretinere, sau cei carora "taticu'" le plateste masina si intretinerea (deci ei nu stiu exact sacrificiile financiare platite comfortului sporit), ii rog sa se abtina sau sa deschida topicuri specifice.
Multumesc.

--------------------
dacia dacia 1310 1995
never again
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
einstein1984
post 20 Jan 2008, 14:56
Post #2

fan Dacia

From: Bucuresti

Am ajuns sa comparam berlina cu un Focus? Si ne ofticam ca rreviziile sunt obligatorii la altii?
Si la dacia, daca vrei garantie, revizia e obligatorie, si nici ieftina nu e.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
BoomPunk
post 20 Jan 2008, 15:06
Post #3

Membru fara respect ptr lege si ``organ``!

From: Bucharest

S-a inceput o campanie de denigrare a acestei marci???Pai reuseste cineva sa denigreze aceasta marca mai bine decat chiar Dacia???
Pai cum dracului sa iubesti o masina conceputa pe genunchi,inchegata in bataie de joc de catre Nea` Gogu la Mioveni,cu suruburile bagate cu ciocanul,cu piese de schimb,care costa la nivelul masinilor din tarile cu apa calda,la care reviziile sunt praf in ochi si costa de te rup in dos pe langa buzunar...TOATE modelele scoase de ei pana acum si comercializate,sunt pline de bube,unele remediate in service-uri,altele rezolvate in spatele blocului,reteaua de service e plina de babuini,care n-au legatura cu realitatea(dar vor spaga),preturile sunt enorme-comparativ cu calitatea pieselor si a manoperei...Si daca TU(initiatorul topicului),reusesti sa treci peste cele enumerate de mine(...desi cred ca mai sunt si altele,dar probabil ma vor completa ceilalti),eu n-am reusit sa trec peste aversiunea declarata fata de Dacia si produsele facute de aceasta firma(de kko)...

--------------------
Dacia de calcat Zepter
+
Sony
post 20 Jan 2008, 15:08
Post #4

Membru autentic

From: Ban Land

Cine a zis ca el merge in service dacia?

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Alex_MiG-21
post 20 Jan 2008, 15:12
Post #5

Membru incepator

From: Bacau

Adevarul este ca doar cu bicicleta este mai ieftin sa mergi. Dacia 13xx este cel mai ieftin mijloc de locomotie ever. Daca esti dispus sa treci peste handicapul lipsei unui ABS, ESP, ASR, AIRBAG, si mai ales daca ai niste aptitudini de sofer, totul este ok. Este incomoda, obositoare, dar decat sa cheltui 30 de milioane pe an doar ca sa am garantie, prefer sa-i cheltui pe benzina si s-o ard la viteza mica (ca sa compensez handicapurile enumerate mai sus)

--------------------
Dacia1300 1979 Toyota Prius 2004 Executive Business edition - BC-03-DAU, BC-02-BLA
Daca pot, o fac eu - iese mai bine!
+
vis-a-vis
post 20 Jan 2008, 15:21
Post #6

DaciaClubber

QUOTE(Dragann @ 20 Jan 2008, 13:49)
Sunt director de vanzari...

Eu nu as da banii astia din buzunar, clar!!
*

Si te mai miri cum fac unii bani...

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
Sony
post 20 Jan 2008, 15:31
Post #7

Membru autentic

From: Ban Land

Am mers si eu 3000 de km cu o berlina. Cand am luat-o era pusa la punct. Desi nu am chinuit-o dupa km astia necesita destule reparatii. Nu era veche, avea numai 7 ani, dar dupa inca doi ani a ajuns o epava. Repet: proprietarul o ingrijea, dar masina toca multi bani.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
AR-18-MOS
post 20 Jan 2008, 16:19
Post #8

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

Degeaba se zice lucruri urate despre service-urile Dacia ... Nu uzina Dacia e de vina pentru incompetentii din service-urile autorizate.

--------------------
BMW 730Ld '07 High Executive - AR - -
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
Liviu
post 20 Jan 2008, 17:58
Post #9

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Off topic de moderare:
Sony, parpanel, riderontornadoes, bobo77 si BoomPunk, aveti fiecare +10% warn pentru off-topic in aria diverse .. AICI NU E CAFENEA.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
Dragann
post 20 Jan 2008, 17:58
Post #10

Mda
Din cele postate pana acum, am inteles ce banuiam demult. Mentalitatea de sclav a locuitorului patriei noastre: "... fata de ce au altii, noi suntem fix pix", sau Gigi Contra si fara idei, sau pur si simplu oameni care nu inteleg un subiect.
De asta nu respect eu Romania, pentru locuitorii ei care iau pozitia ghiocel in fata oricui care e "de dincolo, acolo unde e atat de bine", mentalitate perpetuata de la mama la tata (generatia frustrata de incompetenta ei). icon_mrgreen.gif
Vis a vis de "inteligentul" care crede ca un dir. de vanzari e milionar, viseaza in continuare!!!! radmasa.gif
Chiar imi pare rau ca nu s-a gasit macar unul care sa aiba respect pentru Dacia. Si atunci ma intreb: ce naiba faceti pe DACIAclub?!!!!!!! dry.gif

--------------------
dacia dacia 1310 1995
never again
+
vis-a-vis
post 20 Jan 2008, 19:44
Post #11

DaciaClubber

Mai nea... eu am avut toata viata numai dacii, am si acum trei.
E masina care mi-o permit momentan.
Am petrecut clipe placute, dar si mai putin placute in ele.
Asta nu inseamna ca trebuie s-o idolatrizez, sa ma mint singur dar si pe cei din jur ca, daca mi-as permite un mercedes, eu o sa raman in continuare fidel si fan infocat unei marci care a produs si produce masini ieftine si slabe d.p.d.v. calitativ.
Ca sa ma declar fan al vreunui model, el ar trebui sa exceleze prin ceva... design, fiabilitate, valoare... etc.
Dacia nu exceleaza prin nimic... nici macar piesele nu-s asa ieftine.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
argon
post 20 Jan 2008, 20:23
Post #12

Mesaj semiautomat

QUOTE(Dragann @ 20 Jan 2008, 13:49)
Asadar, masina mea nu imi cere bani, consuma 6 litri iarna (stiu, sunt norocos), o respect si incerc sa am grija de ea!
*

Asa am zis si eu, pana in toamna trecuta cand au inceput sa pice pe rand, a papat vreo 20 de milioane, insemnand arcuri, pivoti, rulmenti, jante, gume si altele ce nu-mi vin in minte acum, ma rog, asta e, macar stiu ca nu umblu cu un cazan cum fac multi altii.

Referitor la consum, unde 6%? sa nu zici ca in oras...

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
balky
post 20 Jan 2008, 21:02
Post #13

Membru

1 . nu stiu la ce ford ai vazut tu ca te costa prima revizie 30 de milioane .
2. in lumea civilizata ( din care cu parere de rau noi nu facem parte ) masina nu este altceva decat un mijloc de locomotie.ATAT.

Din pacate am si eu o dacie , spun din pacate pt ca in afara de faptul ca ma ajuta in treaba pe care o am si ca-mi aduce bani nu ma incalzeste cu nimic.Mi-e sila sa ma urc in ea , e greoaie , nu e foarte ingrijita ( e luata la mana a doua ) , te lasa in drum cand ti-e lumea mai draga ,scartaie ,troncane dar imi fac treaba cu ea.
Daca as avea bani si nu as avea ce face cu ei as vinde-o si maine , dar deocamdata am alte prioritati .
Am mai scris pe aici : masina este pur si simplu pt a te deplasa dintr-un punct in altul.
Vad, si ma minunez, oameni pt care masina e a doua sotie / casa .
Era unul pe aici care facea poze cu el si masina de zici ca era nevastasa .Altul mai demult povestea care au fost primele lucruri pe care le-a facut cand si-a luat masina " m-am dus si am bagat de 200.000 cea mai scumpa benzia ".
Mai aveti putin si o sa ajungeti sa vi-o luati la frecat in baie la poze cu " minunata dacie " .

Nimeni de aici nu cred ca tine dacia ca-i face lui placere . Dar astea sunt posibilitatile deocamdata . Sunt convins ca atunci cand toata lumea-si va permite BMW , Audi , Mercedes nu ai sa mai vezi dacia 13xx pe strada.
Numai bine.

--------------------
daewoo/dacia/daewoo evanda/papuc/nubira2 2003/2003/2003 - toate de Bucuresti
Trup si suflet pentru culori !
+
argon
post 20 Jan 2008, 21:06
Post #14

Mesaj semiautomat

Scuza-ma ca-ti spun, dar daca o sa-ti pui harbul la punct, sa nu mai troncane, scartaie, si sa nu te mai lase in drum, poate o sa te urci cu mai multa placere in ea.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
balky
post 20 Jan 2008, 21:18
Post #15

Membru

Cam cati bani ar trebui sa bag in ea in conditiile in care eu car cate o tona de fiecare data pe minunatele sosele ale patriei ? radmasa.gif

Acum vreo 2 luni am dat cu masina intr-o groapa plina cu apa ( aveam in jur de 800 kg in ea ) si mi s-a spart rulmentul . L -am schimbat si acum e distrus pe cealalta parte .
Eu aici vorbesc doar de dacia MEA papuc . Poate celelalte dacii de pe forum sunt mult mai ingrijite si oamenii se urca mai cu drag in ele .

--------------------
daewoo/dacia/daewoo evanda/papuc/nubira2 2003/2003/2003 - toate de Bucuresti
Trup si suflet pentru culori !
+
vis-a-vis
post 20 Jan 2008, 21:21
Post #16

DaciaClubber

Pai papucu' troncane si cand e nou, ca are suspensia rigida, altfel nu ai putea cara tona cu ea.
Si dupa atatea tone carate de tine si de cel de dinaintea ta, eu cred ca si-a scos banii inzecit.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
riderontornadoes
post 20 Jan 2008, 21:37
Post #17

Membru autentic

am avut dacie. trei de fapt. 2 erau 1310 si o nova. acum am golf. luat cu imprumut bancar pe 6 ani, din 2002, cu 161 de mii de km la bord. motor 1,9 tdi. acum are 209 mii de km. am mers cu el cu 200 de cateva ori, pe autostrada soarelui. la drum lung il omor. in oras merg cat pot de frumos fara sa dau in gropi, fara scarturi si alte figuri. consuma cam 8-9 in oras cand e foarte aglomerat. la drum lung 6 sau mai putin, in functie de viteza cu care merg. are computer de bord si o gramada de alte chestii. pana acum am mers cu el 50 de mii. am schimbat o garnitura de la un furtun, in valoare de 150 de mii vechi. si 2 cauciucuri, ca am facut pana. pastrez nostalgia ultimei dacii, pe care i-am dat-o cadou soacrei mele, si care mai circula si acum. Nu baga caldura, trage soacra-mea de volan de a facut ditamai bicepsu, dar merge...Eu insa, nu m-as mai intoarce la ea niciodata. Si nici logan nu mi-as lua. pentru ca am vazut ce inseamna sa ai MASINA. Nu vreau sa ma laud, dar eu pot sa spun ca am MASINA. Intotdeauna e bine sa faci comparatii inainte sa iei decizii. am avut ocazia sa merg si cu Loganul. nu face banii. nu va suparati pe mine, asta e adevarul.

This post has been edited by riderontornadoes: 20 Jan 2008, 21:39

--------------------
dacia 1310 1310 - b21htf
+
Liviu
post 20 Jan 2008, 22:15
Post #18

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Off topic de moderare (partea a II-a):
balky, AR-18-MOS, Kojak, Alexu7, aveti fiecare +10% warn pentru off-topic in aria diverse .. AICI NU E CAFENEA.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
tarzy
post 20 Jan 2008, 22:24
Post #19

aroist

QUOTE(Alex_MiG-21 @ 20 Jan 2008, 15:12)
Adevarul este ca doar cu bicicleta este mai ieftin sa mergi. Dacia 13xx este cel mai ieftin mijloc de locomotie ever. ................
*

hmmm ... tu de Tico ai auzit?

QUOTE(argon @ 20 Jan 2008, 20:23)
Asa am zis si eu, pana in toamna trecuta cand au inceput sa pice pe rand, a papat vreo 20 de milioane, insemnand arcuri, pivoti, rulmenti, jante, gume si altele ce nu-mi vin in minte acum, ma rog, asta e, macar stiu ca nu umblu cu un cazan cum fac multi altii.
Referitor la consum, unde 6%? sa nu zici ca in oras...
*

chiar au picate toate instant si-n acelasi timp?

jante & gume - asta cred ca acopera cam 1/2 din suma specificata

si eu subscriu la ideea ca dacia este o masina decenta si care-si face treaba la preturi "cinstite".

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
Dragann
post 20 Jan 2008, 23:01
Post #20

Cu placere observ ca mai sunt si unii care au inteles ce am vrut sa spun de la inceput.
Proprietarul de VW, felicitari si sincer ma bucur ca te simti bine in masina ta. De chestia asta sunt si eu mandru, de faptul ca ma urc nu cu plecere, ci cu foarte multa placere in masina mea, care e Dacia.

--------------------
dacia dacia 1310 1995
never again
+
cristi.r
post 20 Jan 2008, 23:28
Post #21

Membru ... din cand in cand

QUOTE(Dragann @ 20 Jan 2008, 18:58)
Chiar imi pare rau ca nu s-a gasit macar unul care sa aiba respect pentru Dacia. Si atunci ma intreb: ce naiba faceti pe DACIAclub?!!!!!!! dry.gif
*

OFF: Sa stii ca nu vei avea succes cu o asemenea atitudine pe aici. Nimanui nu-i place sa i se faca educatie.
ON: Ce inseamna "respect pentru Dacia" in viziunea ta ? Ce-ar trebui sa-i fac ca s-o respect ? Daca n-am garaj, n-o mai respect ?

--------------------
megane diesel 2006
+
OAP
post 21 Jan 2008, 10:42
Post #22

Membru autentic

Nu sunt fan Dacia

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
Muttley
post 21 Jan 2008, 11:34
Post #23

From: -

QUOTE(balky @ 20 Jan 2008, 21:02)

Vad, si ma minunez, oameni pt care masina e a doua sotie / casa .
Era unul pe aici care facea poze cu el si masina de zici ca era nevastasa .Altul mai demult povestea care au fost primele lucruri pe care le-a facut cand si-a luat masina " m-am dus si am bagat de 200.000 cea mai scumpa benzia ".
Mai aveti putin si o sa ajungeti sa vi-o luati la frecat in baie la poze cu " minunata dacie " .

Nimeni de aici nu cred ca tine dacia ca-i face lui placere . Dar astea sunt posibilitatile deocamdata . Sunt convins ca atunci cand toata lumea-si va permite BMW , Audi , Mercedes nu ai sa mai vezi dacia 13xx pe strada.
Numai bine.
*

Dupa ineptiile spuse ai avut un moment de sclipire si ti-ai raspuns singur (vezi pasajul bolduit).
Deci EU tin Dacia pt ca-mi face PLACERE. E pasiune si atat. Nu e rentabil, nu e productiv, nu e comod, cateodata-i chiar frustrant, da' in asta consta tot farmecul.
Repet, e PASIUNEEEE...
Si sa-mi pice vreun Golf sau Focus in cap de ma despart vreodata de ea.
Bine, o "masina" pt deplasare din A in B voi fi nevoit sa-mi cumpar intr-un sfarsit, da' la "gunoi" nu renunt. happy.gif

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
Tiberiu-Andrei
post 21 Jan 2008, 14:53
Post #24

Om al muntelui

From: Sfantu Gheorghe

Eu tin la Dacia mea,sincer v-a spun!Cum a zis si Muttley e pasiune.Piesele costa relativ putin,de reparat mi-o repar singur.Odata nu m-a lasat in drum in vreo 23000 km,plus ca n-am placere mai mare decat sa mai pierd vreo dupa-amiaza stand cu ciocu in motor.
Acuma desigur sunt si alte aspecte la mijloc cum ar fii:rentabilitatea,situatia financiara,nivelul de cunostiinte(e de inteles ca unu care n-are habar ce-i ala carburator o duce in service si il taxeaza baietii cu N milioane,dupa care sta si se plange ca "domne e scump".)Evident ca nu toti suntem la fel,poate nu dispunem toti de talent/timp/cunostiinte/resurse.In viitorul apropiat(5-10 ani) sper ca se vor constitui cluburi de posesori Dacia cum e afara.(vezi in Germania:trabantisti,wartburtgisti,beetleisti sau in Ungaria cu Lada(Zsiguli).
Numai bine!
LE:chiar daca mi-oi lua alta masina,batrana carapace ramane!(si nu pentru carat cartofi).

This post has been edited by Tiberiu-Andrei: 21 Jan 2008, 14:55

--------------------
Dacia 1410 1988 toamna1397 cmc - CV 03 MBO
+
bolek_bolek
post 21 Jan 2008, 15:12
Post #25

Membru autentic

From: Bucurestii din deal

Desi SUNT fan dacia MEA (nu e off-topic, ca ma refer doar la dacia MEA actuala ! ) , si DESI mi-as permite oricand sa dau 10-15kE pe o masina, recunosc ca deocamdata nu se merita pentru prioritatile mele (subliniez, asta e valabil ACUM si doar pentru MINE).

Daca ai face o statistica "de ce tine lumea daciile 13xx" cred ca peste 90% ar bifa"din lipsa de ORICE alta optiune/ din saracie"...

Aa! si, NU, "Lo-GUN-ul " NU este o optiune...dupa parerea mea...

Am avut sub nas si am si utilizat peste 100 de "produse dacia" la firma unde lucrez,modele incepand de la break si terminand cu loganurile wan, cu toate motorizarile scoase vreodata de la 1300cmc pe carburatie pana la 16valve , si totul se incadreaza la segmentul de piata CHEAPEST-SHIT. Nu pentru ca dacia ar vrea sa faca masini proaste! Doamne Fereste ! CI pentru ca la pretul asta este imposibil sa scoti o MASINA. Nu greu, ci IMPOSIBIL. Daca era posibil o facea toyota , nu renault.

Acum ca veni vorba , am sa imi schimb si moto-ul , in "sunt fan Dacia MEA".

A, si nu imi ignor nevasta din cauza ei, nu imi petrec sambetele si duminicile spaland-o si incuind-o la loc, sa nu cumva sa se uzeze prin oras; nu trec peste linia de tramvai cu 3 metri pe minut sa nu cumva sa se zdruncine telescoapele, nu o spal zilnic cu Cola pe anvelope, etc...

Se poate sa tii la masina si fara fanatisme.

--------------------
dacia slz $K@|@_04 - Numar inmatriculare
Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi...
+
Laurentziu83
post 21 Jan 2008, 15:13
Post #26

Membru autentic

Nu tin la dacie. O masina prea scump de intretinut pentru ceea ce ofera.

--------------------
. . .
+
IRONICK
post 21 Jan 2008, 15:19
Post #27

-

From: Romania

QUOTE(bolek_bolek @ 21 Jan 2008, 15:12)
nu o spal zilnic cu Cola pe anvelope, etc...
Unul dintre cele mai penibile lucruri pe care poate sa le faca cineva la o masina!

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Muttley
post 21 Jan 2008, 15:28
Post #28

From: -

Dac-o mai aud p-asta cu "Dacia masina ieftin de intretinut" fac cistita.

E cea mai costisitoare galeata!!! In mod constant si sigur tre' sa-mi vars banii-n ea. Dac-ar fi bruma de logica si judecata-n capu' meu as arunca-o-n rapa.

Ca-s eu dus si tin la ea enorm e alta treaba...

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
bolek_bolek
post 21 Jan 2008, 15:38
Post #29

Membru autentic

From: Bucurestii din deal

Muttley, ia zii , ieftin comparativ cu ce?!?!? cu o tricicleta? cu un Pegas? cu o Dacie 1100? cu masina de ras?!!?

Da' cat puii mei vreti voi sa coste piesele ? 1 Ron placutele de frana si 10 ron baterie noua? 2 lei un far? 1.50 o tripla , si becurile sa fie scumpe cat cele de lanterna ? vrei sa fie mai ieftine oglinzile exterioare decat oglinda de la trusa de machiaj ? sa iti dea bonus la 2 cauciucuri noi, inca 4 de iarna?

Eu m-am razgandit de la planul initial sa imi iau bmw de la un amic , cand am aflat ca doar ce platise ala 1500E casco pe anul in curs (era cu reducere, ca nu avusese incidente) ! Ahaaa, pai aia CHIAR E masina scumpa ! Nu dacia !

--------------------
dacia slz $K@|@_04 - Numar inmatriculare
Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi...
+
tgg2k
post 21 Jan 2008, 16:01
Post #30

fara carnet de membru

From: Metropola Cluj-Napoca City

huh.gif lurk0000.gif

de s-ar muta la cafenea topicul asta... saracul Dragannnnn...

Extras din regulament:

cool.gif Avem totusi in comun, administratori, moderatori si useri, si alte domenii de interes drept pentru care am infiintat sectiunea Cafenea. Pentru discutii despre alte marci se recomanda sectiunea Diverse.

Dragann crede ca se afla pe forumul ford de e asa entuziasmat, din aceste considerente apelez la moderatori sa puna topicul la Cafenea.

va multumesc biggrin.gif

--------------------
Dacia 1300/SupeRNova 1979 berlina/2003 Confort - CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX
... la tăți ni greu...
+
4 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 20:27
Forum Renault