Auto cross cu dacia., sport
![]() ![]() ![]() |
Auto cross cu dacia., sport
Schumy1 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 2 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1983
- B-57-HJY
|
|||
Schumy1 |
![]()
|
Sibiu.......alta dacie
8 Feb 2008, 11:18: Grupa mare 8 Feb 2008, 11:19: auto cross faur This post has been edited by Schumy1: 8 Feb 2008, 11:19 Attached thumbnail(s) index_15_.png ( Size: 351.46k ) Number of downloads: 385 Picture_no._002.jpg ( Size: 43.47k ) Number of downloads: 418 Picture_no._011.jpg ( Size: 47.56k ) Number of downloads: 410 Picture_no._013.jpg ( Size: 39.39k ) Number of downloads: 386 Picture_no._017.jpg ( Size: 34.73k ) Number of downloads: 398 Picture_no._013.jpg ( Size: 40.21k ) Number of downloads: 240 Picture_no._015.jpg ( Size: 30.51k ) Number of downloads: 213 |
--------------------
Dacia
1300
1983
- B-57-HJY
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Care-i diferenta intre auto-cross si rally-cross d.p.d.v. tehnic? (masini/traseu)
This post has been edited by vis-a-vis: 8 Feb 2008, 11:26 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Schumy1 sti cumva unde pot sa-mi pun un rol bar pe o Lancia Thema?
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
Schumy1 |
![]()
|
Auto Cross-ul este de 2 feluri.......cu masini cu roll bar-uri interioare care au mai multe clase incepand de la 1300 -1600 cc.... de la 1600 la 1800 cc si 1800 - fara numar cc si cel de-al 2 lea tip de auto cross este cel cu roll bar-uri exterioare care este un gen sport foarte hard ca sa zic asa......adica tre-buie sa ai dintii buni in gura daca intelegi ce vreau sa spun. Auto Cross-ul spre deosebire de Rally Cross consta in faptul ca aici este legal full contact-ul adica iti poti lovi oponentii si poti sa iti faci loc in fatza cu orice manevra .....insa nu este permis obstructionarea masinilor care au 1 tur in fatza ta sau in spate....La Rally Cross masinile sunt pe aceleasi clase de motoare ......cu mentiunea ca exista si clasa de 4x4 .....si mai nou din cate am inteles o sa apara si clasa Buggy , unde contactul cu celelalte masini este interzis iar in cazul in care apar acroseaje respectivul urmeaza sa sufere penalizare sau eliminare in functie de gravitate. Roll bar-uri din cate stiu eu le fac sudorii cu autogen...Eu mi-leam facut singur la masinile mele......insa masinile mele nu sunt de strada.......si 2 eu nu le-am omologat........pt ca trebuie sa te avertizez ca atunci cand iti vei face roll bar-uri acestea trebuiesc omologate si ca atare masina v-a fii supusa unor teste mai riguroase la rar drept masina de competitii.......ceea ce nu te sfatuiesc ........sigur ca poti sa-ti faci roll bar-urile dar sa fii convins ca orice gabor te poate lasa fara talon pe motvi ca masina nu respecta anumite norme.......ti-le v-or specifica ei atunci. Asa dar cauta-ti un sudor bun scoate tot interiorul.....si treci la masurat si sudat.....eu pot sa ma ocup dar dureaza...
|
--------------------
Dacia
1300
1983
- B-57-HJY
|
|
BlackAlien |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 26 June 07 ![]() |
salut schumy,
am auzit cateva povesti de la un fost pilot de raliu de la mine din br despre daciile astea. astea erau facute de ingineri, nu de asa-zisi-mecanici in spatele curtii.deci erau adevarate capodopere d.p.d.v mecanic. din cate am inteles mai aveau pe cutii de 5 tr grup 8x33. dar nu sunt f sigur. oricum felicitari pt aceasta bucata de istorie ![]() |
--------------------
dacia
dacia
1983 1310
- BR 40 YUL Am o dacie si nu mi-e frica sa o folosesc
|
|
Schumy1 |
![]()
|
BlackAlien tu ai dreptate in ce zici.......doar ca pilotul tau de raliu sau VTM iti povesteste de masinile care pe vremuri alergau la raliu sau viteza traseu montan si unde deacord cu el ca acele masini erau facute fie de uzina fie erau facute de piloti sau personalul unor intreprinderi mari care isi permiteau luxul de a avea echipa intr-un campionat intern.Tatal meu mai exact a alergat la VTM pana in anii 85 cand din diverse motive a renuntat sa mai alerge. Probabil ca pe vremea aceea erai mic si nu stiai ca la Galati langa tine se organizau etape de VTM in care alergau piloti celebri ca : Dan Marchidan , Relu Cladoveanu si multi altii pe care din pace nu-i mai retin nici eu pe moment acum.Sigur ca acele masini erau lucrate pt performanta spre deosebire de masinile mele care sunt mai mult facute pt Auto Cross si Rally Cross.......iar dinferenta intre aceste discipline sportive auto si masinile de care iti povestea acel pilot sunt mari.
|
--------------------
Dacia
1300
1983
- B-57-HJY
|
|
Schumy2 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 March 10 ![]() |
Cine are platforma si este dispus sa-si faca o dacie de auto cross si sa reabilitam auto cross-ul in ROmania?
|
--------------------
Aro
10,4
1993
|
|
S_E_F_U |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 30 November 05 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
QUOTE(Schumy2 @ 15 Mar 2010, 21:13) Cine are platforma si este dispus sa-si faca o dacie de auto cross si sa reabilitam auto cross-ul in ROmania? Da si tu mai multe detalii, locatii, data in care se organizeaza,in ce constau modificarile pentru o masina de autocross... ca pe net din cate vad nu se gaseste nimic. |
--------------------
Dacia / Ford
1310 / Fiesta
1989 / 2002
- DJ XX XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 12:19 |