Electorale : Turul al II-lea, (finala)
![]() ![]() ![]() |
Electorale : Turul al II-lea, (finala)
Lolek |
![]()
|
||
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|||
CristiZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi ![]() |
Hai votati si voi cei care nu ati avut chef azi... Va dau eu cate o bere la toti
![]() |
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
Lolek |
![]()
|
Intr-un mod cel putin interesant, cu o ora inainte de inchiderea urnelor, BEC a decis sa inchida cele 4 sectii "speciale" deschise de BEM.
Prin urmare ramine doar Gara de Nord. Dragi cei care stateati pe la coada...imi pare rau de tot. Nu cred ca este timp de mers de la sectia de Autogara Militari pina la gara cu tot cu vot. Ai' de creierii capului meu si de steaua noastra. Hal de organizare. Sursa: Realitatea TV. (da, postul "ala") This post has been edited by Lolek: 12 Dec 2004, 20:16 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(Lolek @ 12 Dec 2004, 21:15) Intr-un mod cel putin interesant, cu o ora inainte de inchiderea urnelor, BEC a decis sa inchida cele 4 sectii "speciale" deschise de BEM. Scade Nastase si vor sa inchida astia urnele. Nu-i lasati Prin urmare ramine doar Gara de Nord. Dragi cei care stateati pe la coada...imi pare rau de tot. Nu cred ca este timp de mers de la sectia de Autogara Militari pina la gara cu tot cu vot. Ai' de creierii capului meu si de steaua noastra. Hal de organizare. Sursa: Realitatea TV. (da, postul "ala") ![]() http://www.apd.ro/files/tur2sesizari1619.htm Fura deja in Ilfov, am vazut si la realitatea!!! ... |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
desdemona |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 11 November 04 ![]() |
Da, parca tot pe realitatea vazusem si eu cum ca aia de pe Valea Jiului (daca am retinut bine) si-au primit deja primele de Craciun cu mesaj pro-PSD in plic. Cred si eu ca sunt dispusi sa depuna acum eforturi suplimentare..
![]() |
--------------------
de serviciu
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(Pampas @ 12 Dec 2004, 20:24) Da, parca tot pe realitatea vazusem si eu cum ca aia de pe Valea Jiului (daca am retinut bine) si-au primit deja primele de Craciun cu mesaj pro-PSD in plic. Cred si eu ca sunt dispusi sa depuna acum eforturi suplimentare.. ![]() mesaj pro-psd? :-) era semnat de Nastase for God's sake. Si zicea asa: "Voi lupta pentru ca viata dumneavoastra sa fie mai buna, Stiu ce am de facut si voi continua ceea ce am inceput acum 4 ani, chiar din prima zi a noului mandat. Cu sinceritate, A. Nastase" Frumos, nu? Hai cu tata, opriti-l! ca altfel nici revista Bravo n-o mai gasiti fara stiri despre ce mare succes e de fapt RAFO si altele... This post has been edited by Lolek: 12 Dec 2004, 20:34 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
vreau si io o prima
![]() ![]() ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Lolek |
![]()
|
Da, Doamne! Zvonerul, raspandacul si intoxicatul il dau pe Base in fata.
In conditiile in care mai avem diaspora in afara calculului. Capu' sus! 200.000 euro? misto apartament vrei ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
pai vreau si un home cinema
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
La sectia din aeroportul Cluj-Napoca s-au terminat buletinele de vot, s-au adus altele noi, si in 40-50 min. am reusit sa votez. Venea lumea la greu! Pe la 19.30 in gara CFR Cluj la sectia de votare erau la coada aprox 200-300 persoane!!!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
desdemona |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 11 November 04 ![]() |
Misto mesajul lui Nastase
![]() Ultimele chestii pe care le-am auzit erau de genul basescu 51 si cev, iar nastase 48. |
--------------------
de serviciu
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Basescu all the way!
Mi-a placut de el cand a zis ca a castigat, siguranta asta de sine impune incredere si respect din partea oamenilor. Oricum a recuperat enorm in astea 2 saptamani, bravo lui. |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
CristiZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi ![]() |
Vreau sa stiu cine a sters si de ce ceea ce am zis eu. Oricum, oricine ar fi (PSD-ist), este un nesimtit pt ca nu da un motiv... si am sa postez astea pana cand o s aflu, si vor afla si cei care detin acest forum... asta e a 4-a postare... daca va continua, voi posta si in alte topicuri...
This post has been edited by CristiZ: 12 Dec 2004, 21:48 |
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 12 Dec 2004, 21:40) Personal nu-i inteleg pe cei care au venit aproape de 9 la vot. Ce kilu meu n-au avut timp toata ziua?! Nu trebuia sa se ajunga la faza asta. Pacat! Orisicat, sunt sperante mari. Sunt umed. ![]() 1. La Gara de Nord, eu personal am stat 4 ore jumate ca sa pot sa votez. Asta inseamna ca, pentru a prinde 9, trebuia sa fii acolo la 4:30. 2. A fost o debandada totala cu "se poate vota si la sectia 1 sau la sectia nu-stiu-cat" ca sa se vada ca de fapt intr-o prima faza nu erau acceptati la vot acolo, intr-o a doua faza sa se afle ca da, se voteaza - se face ditamai codalalul si intr-o ulrimna faza BEC sa inchida sectiile respective. Vorbim de 4 sectii suplimentare raspandite ca iepurii prin colturile Bucurestiului. Eu am stat de catir la Gara de Nord, 4 ore jumate si bine am facut. Puteam s-o patesc destul de lejer vad. Vorbesc de cei pe liste suplimentare, care sunt cel putin 1/4 din Bucuresti. Ergo: nu e neaparat vina lor, unii mai slabi de inger si creduli au dat din coltz in coltz (si anume din sectie in sectie) |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 19:43 |