trage dreapta la franare
![]() ![]() ![]() |
trage dreapta la franare
KTC |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 3 May 06 From: BUC -IF ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
`85 (54cp)
- IF 75 KTC BMW 325i `93 (192cp) - B 95 KTC
|
|||
adimaridum |
![]()
|
MEMBRU INDEPENDENT Group: Members Posts: 330 Joined: 25 September 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Muratu @ 10 Feb 2008, 19:34) Faza cu schimbatu servo, da sunt de acord ca dupa ce se strica si asta o sa o schimb cu tot cu masina. Servo frana nu poate sa te opreasca in nici un fel sa franezi, ea doar te ajuta sa apesi mai usor pe pedala cu ajutorul vacumului de la motor, atata tot. stiu si eu ce face servo dar eu tot sunt de parere ca nu e de joaca fara suparare |
--------------------
Mercedes
W123
1979/2400 D
- .......?? EX:Opel Ascona 1985
EX:Ford Transit 1985 EX:Mercedes 190 E si 230 TE EX:1300,1310,1400 Break,2X Solenza. FAN DACIA |
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Pe langa faptul ca acum pedala de frana se apasa mult mai usor(inainte apasam ca taranu sa faca ceva), LA PRIMUL INDICIU DE DEFECTIUNE A SERVO-ULUI O SA-L SCHIMB CU TOT CU MASINA, asa ca nu-ti face probleme ca o sa merg cu o masina pericol public(la itp a obtinut o eficienta de 60% cu un dezechilibru de 2% pe data de 22.01.2008 cu fostele garnituri)
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Aseara depaseam un papuc si am nimerit intr-un crater de canal.......mii de multumiri pe aceasta cale celor de la primarie,consiliu etc.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Masina franeaza bine doar ca daca las volanu liber il invarte la stanga aproape o tura(cu roata stanga fata l-am prins).Maine ma apuc de dezmembrat,aveti idee ce s-a bulit??? Multumesc anticipat.Bafta. |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
teroristu03 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 4 February 08 From: Bucuresti ![]() |
da da, si eu la fel ca tiberiu, adica asemanator. mi-a intrat un retardat in fata, intr-o curba la stanga, si am pus frana brusc, masina s-a dat de cur spre stanga, de a ajuns perpendiculara cu directia initiala de mers, si am intrat intr-o bordura cu roata dreapta spate. de atunci roata aia sta cu partea de jos mai spre interior, are joc in mers, adica se da din stanga in dreapta si tot asa, si mai grav, imi atinge de caroserie cand iau curba la stanga. am schimbat janta initiala ca se strambase si am zis ca poate de la aia e, dar tot asa face, numai ca atinge mai putin.
cum rezolv treaba asta? |
--------------------
Dacia
Nova
GTi '98 De cand s-au inventat banii, multumirile ma lasa rece!
|
|
teroristu03 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 4 February 08 From: Bucuresti ![]() |
nu stie nimeni cum repar si eu problema?
![]() |
--------------------
Dacia
Nova
|
|
pitiku' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 19 December 07 ![]() |
s-ar putea sa fie de la punte
![]() am avut si io probleme cu puntea...imi ruginise in partea dreapta si statea roata stramba(partea de jos spre exterior)...s-a rezolvat cu o alta punte(120 de lei de la desmembrari) This post has been edited by pitiku': 29 Feb 2008, 18:13 |
--------------------
dacia
1300
1974/1978
- VL 03 PVD/VL 75 PMG
|
|
teroristu03 |
![]()
|
dap, mi-a zis un mecanic dupa ce s-a uitat la ea ca de la punte e. oare una noua cat e? si vreun service mai bun si ieftinake pe unde sa o schimb, aveti idee? in bucuresti!
|
--------------------
Dacia
Nova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:40 |