Noul Logan 2009, poze spion
![]() ![]() ![]() |
Noul Logan 2009, poze spion
giullia24 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 21 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
x
x
x
- x
|
|||
lala84 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 February 08 ![]() |
nu isi risca nimeni serviciul si libertatea pentru a posta niste poze pe un forum hai sa fim seriosi ,ce nu inteleg eu ii faptu ca cei de la dacia-reno nu preiznta o masina si sa vada reactiile publicului , sa vada daca are priza la public, ce place si ce nu place la masina respectiva ca sa mai poata modifica .
|
--------------------
nu am
nu am
nu am
|
|
giullia24 |
![]()
|
stai tu calm(a), este un departament special infiintat care se ocupa cu acest lucru in Franta la Lardy....
|
--------------------
x
x
x
- x
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
O da, "am spus tot ce stiu". Remember Giullia24?
Sa mai aduc aminte ca acolo am mentionat inca 2 lucruri: 1. Ca nu ai spus tot ce stii si 2. Ca te-a pus angajatorul sa faci niste treburi pe aici. Deci prima s-a adeverit, mai repede decat ma asteptam. Iar a doua nu cred ca e departe de a se adeveri si ea... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
giullia24 |
![]()
|
normal ca stiu mult mai multe........da' nu ma rup in figuri p-aci' si nu vorbesc cu subintelesuri ca altii....asta e si din cauza ca lucrez la un furnizor de-al uzinei Dacia (ca si tine de altfel)
![]() |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
No bine, parca ziceai ca ai prieteni care lucreaza la fabrica. Si tu doar aveai privilegiu de a avea domiciliul in aceeasi localitate cu ei.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
giullia24 |
![]()
|
exact ssilviu, asa am spus..... intradevar am foarte multi(e) prieteni(e) care lucreaza la uzina
![]() ![]() This post has been edited by giullia24: 6 Mar 2008, 20:35 |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
cyp_07amb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 4 September 07 ![]() |
"normal ca stiu mult mai multe........"
nu vrei sa-ti imparti cunostintele cu noi? ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by cyp_07amb: 6 Mar 2008, 21:08 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2007
|
|
giullia24 |
![]()
|
ii las pe altii sa arunce intai cu visele .....pardon!
![]() |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
cconiac |
![]()
|
![]() Membru drept Group: Members Posts: 66 Joined: 28 April 05 From: Iasi ![]() |
Giullia, ce anume livrezi catre SC Automobile Dacia SA ? Pompe de motorina Delphi cumva ?
![]() This post has been edited by cconiac: 6 Mar 2008, 22:06 |
--------------------
KIA Cee'd 1.4 2008 /
Clio II Symbol 1.4 2005
.
- . Better late than sorry.
|
|
giullia24 |
![]()
|
Ya right!..... nu, da' am tot discutat diferite probleme despre motoarele diesel F8Q si K9K (urmeaza sa-mi achizitionez un L/B 90 K9K796) cu cei de la DQFI si am inteles mai bine partea cu fiabilitatea si calitatea acestora....
![]() |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
ryckybv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 28 August 06 From: Brasov ![]() |
gullia24 ne poti confirma / infirma daca va exista cutie de viteze automata pe sandero , logan pf2 sau pe suv?
|
--------------------
ex. dacia
logan 1.5 dci
2006 ambition .SKODA OCTAVIA Tour 1.9 TDI 2009
|
|
giullia24 |
![]()
|
nu
|
--------------------
x
x
x
- x
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
|
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
giullia24 |
![]()
|
Chiar asa, si in mod special cu una montata pe un Renault, de exemplu Clio 2 Symbol sau Megane ce sunt echipate cu aceleasi motoare ca si Dacia....
Ia sa ne spuna ce parere are, au astia de la Renault habar sa tuneze motorul si calculatorul cutiei automate? Ce senzatie ai cand o conduci? |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
ryckybv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 28 August 06 From: Brasov ![]() |
uite eu tot intreb de cutie automata , si am condus si masini echipate cu transmisie automata ,de ex vw polo 1.6 benzina , iar confortul pe care til ofera este nemaipomenit .
|
--------------------
ex. dacia
logan 1.5 dci
|
|
giullia24 |
![]()
|
eu nu zic nimic, dar mai vorbim dupa ce o sa conduci un Renault.....
|
--------------------
x
x
x
- x
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Daca nu zici nimic macar taci.
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
ryckybv |
![]()
|
|
--------------------
ex. dacia
logan 1.5 dci
|
|
giullia24 |
![]()
|
big2003, cred ca nu ai inteles ce-am vrut sa spun!......
![]() parerea mea e ca astia de la Renault nu le au cu, cutiile automate.... This post has been edited by giullia24: 6 Mar 2008, 23:09 |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Am inteles , dar nu vorbeam de cutiile automate by reno .
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
QUOTE (urmeaza sa-mi achizitionez un L/B 90 K9K796) explica-ne te rog si noua ce inseamna L/B 90 K9K796 |
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(giullia24 @ 6 Mar 2008, 23:13) Ya right!..... nu, da' am tot discutat diferite probleme despre motoarele diesel F8Q si K9K (urmeaza sa-mi achizitionez un L/B 90 K9K796) cu cei de la DQFI si am inteles mai bine partea cu fiabilitatea si calitatea acestora.... ![]() hai baieti curaj, aruncati cu niste poze facute in uzina, asa pe naspa cu noile proiecte de la Dacia.... Catre moderatori - Nu putem monta o scena pe acest forum pentru ca superstarurile atotcunoscatoare din celebra zona Mioveni sa se poata manifesta artistic la cel mai inalt nivel? Eventual poate ar trebui sa ii mariti si dimensiunile ferestrei de editare, ca in curand nu o sa mai incapa in cea normala. This post has been edited by dack: 7 Mar 2008, 11:17 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
74r12, giullia24 "vorbeste" codificat ,L90=Logan berlina , B90=Sandero , K9K=motorul diesel (1,5 DCI )
![]() |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
giullia24 |
![]()
|
cei care sunt mai vechi pe aici, cunosc aceste codificari, cine nu, sa caute cu functia "SEARCH"....
|
--------------------
x
x
x
- x
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si care-i nedumerirea ta mai exact ?
L90 logan R90 mcv B90 sandero U90 pick-up This post has been edited by CuTzU: 7 Mar 2008, 15:42 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ionut.C |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
deja se pare ca unii au luat-o pe aratura...
intai de toate baietii/fetele de la dacia/renault sa faca draq ceva si sa mai umble un piculet si la calitatea vopselei de pe logan si sa o izoleze fonic si cam ce mai face lumea pe aici -a se citi topicurile cu imbunatatiri, probleme tehnice etc de fapt cam tot forumul asta ca au de unde invata cate ceva ....si apoi sa scoata si ei logan phase II, adika peste vreo 15426 de ani, ca oricum tot praf il vor scoate scuze dar sunt exasperat ca am descoperit ca imi curge ulei pe la distributie(si am 3000km si masina are 2.5 luni), iar stratul de vopsea- pardon "pelicula de vopsea" se zgarie si cu mana libera... This post has been edited by ionut.C: 7 Mar 2008, 18:10 |
--------------------
dacia
logan kiss fm 1.4
22.12.2007 - rouge de feu
- B 76 HXJ fara semnatura!
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
logan dupa facelift va avea o estetica mult imbunatatita
|
--------------------
/
/
/
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Depinde ce inseamna asta.Ca privind la reactia publicului dupa apratia daciei sandero, am observat ca mai frumos inseamna mai incarcat..mai putin simplu...eu consider ca loganul nu-i o masina urata, forma ei de cutie se datoreaza unor compromisuri facute pentru spatiu....dar acelasi limbaj si chiar aceleasi linii puse pe o forma cu volume si rapoarte diferite ar schimba multe pareri.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 23:40 |