Bec far, Pentru o lumina mai buna.
![]() ![]() ![]() |
Bec far, Pentru o lumina mai buna.
apollo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
|
||
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|||
JDL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 224 Joined: 18 September 06 From: Bucuresti ![]() |
nu, dar ce zici tu e o chestie inutila si probabil ramai si fara bani degeaba.
daca vrei ia-ti Philips Blue Vision 55/60W si e suficient pentru orice anotimp indiferent daca e zi sau seara ![]() iar ca raport pret / calitate mi se pare mai mult decat ok, cu toate ca un set (2 becuri) te costa vreo 38ron. (eu le am de 1 an si ceva, si abia acum mi s-a ars faza lunga la unul din ele). cred eu ca o data pe an poti da 38 ron totusi... ![]() |
--------------------
Dacia
1310Li
2004
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
da..dar cand e ceata si carosabilul ud?
eu nu vad nimic.daca aprind proiectoarele cu becuri default , mai vad cat de cat. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
io la faruri am philips vision+ si st fff multumit, pt proiectoare vreau sa-mi iau philips allweather
![]() http://www.lighting.philips.com/automotive...l/products.html This post has been edited by alinushy: 29 Nov 2007, 11:45 |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
apollo |
![]()
|
"allweather"
la ele ma refer.dar pentru far. nici poze nu gasesc sau detalii ![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
sau weather vision, ai un link mai sus
|
--------------------
Audi
A4
|
|
apollo |
![]()
|
"Suitable for:
Drivers who find it difficult to see in bad weather (rain, snow & fog) and wish to improve safety and security. Characteristic: Multi layer coating producing a yellowish white light that enhances visibility in bad weather conditions." Asta e ala care are mai multe nuante de culori pe sticla?ca pozele... is prea mici ![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
alinushy |
![]()
|
|
--------------------
Audi
A4
|
|
apollo |
![]()
|
are cineva pe masina?allweather?
|
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
QUOTE(apollo @ 29 Nov 2007, 11:17) da..dar cand e ceata si carosabilul ud? eu nu vad nimic.daca aprind proiectoarele cu becuri default , mai vad cat de cat. dc nu aprinzi si faza lunga pe ceata ca sa numai vezi nimic....... de ce crezi ca proiectoarele din bara de ceata se folosesc numai cand e ceata afara ? |
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Intereseant, eu credeam ca se folosesc pe vreme buna, combinate cu pozitii albastre
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
apollo |
![]()
|
@ argon - asta e pentru cei care se rup in talente .nu intru in detalii, dar cand ii mai vezi si cu ceata aprinsa, iti vine sa-i impusti.
n-am nimic cu nimeni, dar unii is prea de tot.Da, aveam si eu si parca vad ca ai sa zici ca fac parte dintre aceia.NU! Cand rulam prin oras doar faza scurta foloseam.ledurile nu le-am tinut mult, ca un prieten taximetrist a avut probleme cu politia si am zis ca mai bine le dau jos.Acum am pozitie normala. Le-am pus pentru ca am cumparat gata facute din comert si n-au stat aprinse 5 secunde si mai tare m-am enervat.si asa ca le-am facut eu. :)acum stau si zac prin casa ![]() Pe carosabil umed, mai bine vad fara lumini.e ciudata tare lumina alba si parca nici nu i-as pune cum avea "ochelarista" in anii '90 bec tip sfera cu sticla galbena, dar daca e neaparata nevoie ii pun. De asta intreb.E H3 cu sticla galbena, sau bec de far(H cat e asta cu flansa rotunda?) 4 anotimpuri sau sticla galbena.Nu am vazut mai deloc. Cele care le am acum, le-am luat anu trecut la 20RON setul.Am vazut "Filips" la 83ron setul. N-as da atatia bani pe ele. This post has been edited by apollo: 29 Nov 2007, 16:06 |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
vladutz9 |
![]()
|
![]() Dinamovist Group: Members Posts: 22 Joined: 9 June 07 From: Dulcele targ al Iasi-lor ![]() |
QUOTE(alinushy @ 29 Nov 2007, 11:40) io la faruri am philips vision+ si st fff multumit, pt proiectoare vreau sa-mi iau philips allweather ![]() http://www.lighting.philips.com/automotive...l/products.html Omule dar acest tip de becuri nu sunt interzise??? nu ai probleme cu politia sau cu cei de la rar??? |
--------------------
dacia
1310
1999/berlina
- VS-67-HLP
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(JDL @ 29 Nov 2007, 12:06) nu, dar ce zici tu e o chestie inutila si probabil ramai si fara bani degeaba. daca vrei ia-ti Philips Blue Vision 55/60W si e suficient pentru orice anotimp indiferent daca e zi sau seara ![]() iar ca raport pret / calitate mi se pare mai mult decat ok, cu toate ca un set (2 becuri) te costa vreo 38ron. (eu le am de 1 an si ceva, si abia acum mi s-a ars faza lunga la unul din ele). cred eu ca o data pe an poti da 38 ron totusi... ![]() Unde ai gasit 2 becuri blue vision la 38 ron ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
apollo |
![]()
|
poate a vrut sa scrie 83.
asa le-am vazut eu azi. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
alinushy |
![]()
|
QUOTE(vladutz9 @ 29 Nov 2007, 18:08) Omule dar acest tip de becuri nu sunt interzise??? nu ai probleme cu politia sau cu cei de la rar??? pai de ce sa am probleme cu politia pt ca st legale, dt de 60/55W http://www.autolamps-online.com/products/h4vpluscentre.htm |
--------------------
Audi
A4
|
|
JDL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 224 Joined: 18 September 06 From: Bucuresti ![]() |
nu nu am vrut sa scriu 83
![]() deci eu cand le-am luat, acum un an, am dat 38 sau 48 nu mai stiu exact.. dar cred ca 38.. si sunt Philips Blue Vision H4 55/60W, eu le-am luat de la OMV de la podul Grant (Giulesti), fostul Shell. nu stiu daca acum au aceleasi preturi, insa imi voi lua iar sa vad ce si cum, ca v-am zis ca e unu ars si am pus unul normal de 55/60W si se vede unpic spre galben nu spre albastrui si e inestetic ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310Li
2004
|
|
ampopa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 16 November 07 ![]() |
Si eu am avut Blue Vision si am fost foarte multumit. Nu mai tin minte pretul, dar cred ca acum un an si un pic erau in jur de 40 de lei.
|
--------------------
Jeep/MB
Wrangler/C-Klasse
1989 2.5 Laredo/2001 220 CDI
- B77PDA/BXXYYY
|
|
Alex_84 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 6 December 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina
1998
- CT 04 MXG
|
|
ford_dacia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 25 March 07 ![]() |
hmmm
si io sunt chior de fel ce am gasit pt dacie cele mai Puternice Becuri asa sunt H4 Rally 140/100W P45t 12V = 22 de lei / buc si la proiector H3 Rally 100W Pk22s/R 12V = 18 lei Sunt becuri general electronic , din Ungaria Soclul de bec atentie la h4 trebuie p45 t !!! sunt si de 75 , 80 , 90 w io am pus cele mai mari ,,,, la mine ![]() Am pus astea am relee , fire groase etc ' Alternatorul de 50 de A face fata numai in timpul mersului pe faza lunga si proiectore ![]() ![]() O sa il schimb cu unul de golf 2 de 90 de a Nu sta nimeni in fata mea la faza lunga ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
BERLINA
1998
- B-28-TLV
|
|
apollo |
![]()
|
tie iti convine, ca vezi mai bine.
dar pune-te putin in locul celui care il orbesti.ti-ar conveni?nu cred. mai indicat ar fi sa pui ceva allweather 70w/75w.isi face treaba bine acest tip de bec. 4 Feb 2008, 17:52: QUOTE(AAlpine1 @ 29 Nov 2007, 14:08) dc nu aprinzi si faza lunga pe ceata ca sa numai vezi nimic....... de ce crezi ca proiectoarele din bara de ceata se folosesc numai cand e ceata afara ? si atunci de ce au mai inventat bec de proiector cu sticla albastra?alea sunt si mai groaznice.presupun ca tot pentru ceata? am raspuns mai tarziu, caci nu m-am putut abtine ![]() This post has been edited by apollo: 4 Feb 2008, 17:52 |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ford_dacia @ 4 Feb 2008, 18:44) hmmm si io sunt chior de fel ce am gasit pt dacie cele mai Puternice Becuri asa sunt H4 Rally 140/100W P45t 12V = 22 de lei / buc si la proiector H3 Rally 100W Pk22s/R 12V = 18 lei Sunt becuri general electronic , din Ungaria Soclul de bec atentie la h4 trebuie p45 t !!! sunt si de 75 , 80 , 90 w io am pus cele mai mari ,,,, la mine ![]() Am pus astea am relee , fire groase etc ' Alternatorul de 50 de A face fata numai in timpul mersului pe faza lunga si proiectore ![]() ![]() O sa il schimb cu unul de golf 2 de 90 de a Nu sta nimeni in fata mea la faza lunga ![]() ![]() Sa vezi ce nasol o sa fie cand te ia politistu la intrebari. |
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
alinushy |
![]()
|
sau pe la itp daca prinzi unu al dracu'
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
crismotorsport |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 26 January 08 From: RESITA, CS ![]() |
AM AVUT 80/100W SI A TOPIT INSTALATIA
NU ESTE COMCEPUTA PT O ASEMENEA PUTERE |
--------------------
dacia
1310
1985
- cs11cri
|
|
apollo |
![]()
|
|
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
crismotorsport |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 26 January 08 From: RESITA, CS ![]() |
SI PLASTICUL DE LA FARURI ESTE ACUM CASANT
SI EU AM AVU RELEE SI FIRE GROASE |
--------------------
dacia
1310
1985
- cs11cri
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
dar becuri galbene tip halogen se gasesc? cum erau o data alea rotunde... si galbene si albe!
apropo am si eu d-alea "xenon" 55/60w si pe umed nu vezi nimic.. e lumina alba si se vede bine noaptea dar la ploaie esti ca si cu ele stinse. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
apollo |
![]()
|
stiu.asta incerc si eu sa aflu.
are cineva montat allweather sau allseasons sau 4 anotimpuri pe masina? tot vad masini prin oras cu becuri din astea. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
ford_dacia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 25 March 07 ![]() |
|
--------------------
DACIA
BERLINA
1998
- B-28-TLV
|
|
ceaki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 7 January 07 From: cluj-napoca ![]() |
eu am osram allseason +20%. eu is multumit de ele. am crezut ca e vrajeala treaba cu 20%, da sa stiti ca vad mai bine numai ca nu tin chiar asa de mult
![]() |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:40 |