[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
Cristilica |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Talisman Intens 1.6 TCE cu trapa
2017
|
|||
xterm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 2 December 03 ![]() |
vreau si eu o tavita pentru clio symbol (benzina, 1.4, 55kw), fabricatie 2003. exista ?
|
-------------------- |
|
dj22sib |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 26 March 07 ![]() |
O tava pentru megane 2 sedan(2006) si clio 3 (2007) as dori si eu la craiova. Ce trebuie sa fac sa le achizitionez si cat costa? Sunt convins ca e scris pe undeva, dar .... ms anticipat.
This post has been edited by dj22sib: 6 Nov 2010, 21:24 |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V Expression Sedane,
- DJ
Clio III 1.4 16V Exception
|
|
varros |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 19 April 07 ![]() |
Salut
Ma intereseaza si pe mine un set de covorase de cauciuc pt Skoda Octavia 2 2005 Eventual as fi interesat si de o taviat de portbagaj Te rog sa-mi spui si mie cat costa in ambele variante (doar tavita sau ambele ) si deasemenea cat costa inclusiv cu transportul pana in Bucuresti (trimiti si cu posta Romana ? ). Multumesc |
--------------------
Dacia Nova GT
Nova GT
1998
|
|
themircea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Salut!
Cristilica - destul de dificil de inteles postul. Prin "podeaua respectiva" sa inteleg ca te referi la podeaua mobila? Si care "podea existenta"? Tavitele pentru Clio III Estate sunt diferite pentru podeaua superioara (mobila) si, respectiv pentru cea inferioara. Cum si de ce ar incomoda tavitele utilizarea podelei? Nu inteleg ce intrebi, imi pare rau. Daca poti fi mai explicit, iti raspund cu placere la orice intrebare. xterm - este cel cu o "groapa" in portbagaj, da? Sigur ca avem tavita. 154 ron, minus 10% sau curierat rapid gratuit. dj22sib - 154+137 - 2x8 (pentru ca sunt doua pe livrare) ; curierat rapid gratuit. Comanda o poti face telefonic (numerele din semnatura) sau PM cu datele de facturare si de livrare si un numar de telefon. Daca suni, te rog sa le spui colegilor mei si forumul si nick-name-ul pentru reducere. varros - Tavita 154 ron ; covorase 118 ron. Se pare ca ne-ai contactat si pe Okazii, intreband despre covorase. Am raspuns si acolo ca nu avem contract cu Posta Romana si ca nu, nu este mai ieftin cu Posta! Mai ales aici, pe Reno.ro, ai de platit doar un partial de curierat de 15 ron, asa ca nu e o problema chiar asa de grava. Daca doresti si tavita pentru portbagaj ai si curierat rapid gratuit si inca 10 ron reducere. Sistemul complet de reduceri este pe pagina anterioara a topicului. Ceau! This post has been edited by themircea: 8 Nov 2010, 10:58 |
--------------------
Renault
Laguna Grandtour 1999 Concorde ;
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
Cautam distribuitori. 0256/275273, 0720.699655 L-V 8-18 |
|
Cristilica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Podeaua existenta este podeaua mobila.
Daca pun tavita jos, sub podeaua mobila, mai pot folosi podeaua mobila. Adica marginea tavitei sa nu influenteze podeaua mobila existenta. |
--------------------
Renault
2017
|
|
varros |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 19 April 07 ![]() |
Salut
Am comandat telefonic. Merci de ajutor . Zi faina |
--------------------
Dacia Nova GT
Nova GT
1998
|
|
xterm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 2 December 03 ![]() |
salut,
exact aia e tavita, pentru portbagajul cu groapa. cum fac sa iti dau datele de livrare, eventual cum iti livrez banii ? din pacate nu pot sa dau PM - nu am posturi de ajuns. |
-------------------- |
|
themircea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Salut!
Cristilica - sigur ca poti folosi podeaua mobila daca e tavita dedesubt! Daca dai cautare google dupa Rimi Timisoara, poti intra in catalogul de imagini si gasesti si pozele cu portbagajul tau. varros - Noi iti multumim! xterm - te rog sa suni la numerele din semnatura mea si sa le dai colegilor mei datele de facturare si de livrare. Maine pleaca spre tine si poimaine o ai. Ceau! |
--------------------
Renault
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
|
aihan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 27 December 09 From: Constanta ![]() |
Salut Mircea. Ma intereseaza urmatoarele produse.
- set covorase de cauciuc pentru Laguna 3 - tavita portbagaj tot pentru laguna 3 - tavita portbagaj pentru Clio 2 Bicorp Sa-mi spui pretul total si revin cu comanda. O zi buna! This post has been edited by aihan: 9 Nov 2010, 15:25 |
--------------------
Renault
Laguna
- CT-29-AIH
2009
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
aihan - in ordinea intrebarilor: 128, 154 (difera modelul la berlina fata de Grandtour - a ta de care-i?), 137 ron. Reduceri (conform sistemului detaliat pe care-l poti gasi pe pagina anterioara): minus 10 ron la covorase pentru ca sunt pereche cu tavita ; minus cate 8 ron la fiecare tavita (pentru ca sunt doua pe livrare) ; curierat rapid gratuit. Ceau! |
--------------------
Renault
|
valt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 27 June 08 ![]() |
salut themircea!
am inteles bine covorase+tavita portbagaj 137+118-10? daca da as dori si eu un set. as vrea totusi sa intreb daca exista si colorate bej sau gri (pt covorase) si daca da pretul este acelasi? se pare ca nu am destule posturi pentru a folosi pm, pot folosi nr de tel de pe site pt comanda? multumesc. 10 Nov 2010, 12:10: am uitat sa adaug ca este vorba despre clio3, 2006. sorry! This post has been edited by valt: 10 Nov 2010, 12:10 |
--------------------
renault
clio 3 1.5 dci 80 cp
2006
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
valt - Da, acelea sunt preturile, iar la reduceri mai adauga si curierat rapid gratuit. Beige sau gri putem aduce de la o alta fabrica, dar designul este diferit (nu au margini inaltate, ci doar celule pe intreaga suprafata, menite a retine murdaria si apa). Pretul acelora este un pic mai mare (140 gri, 155 beige). Pentru acestea, livrarea dureaza 3-4 saptamani. Poti sa vezi designul respectiv daca dai cautare google dupa Rimi Timisoara si intri in catalogul de imagini. Undeva pe coloana din stanga se afla un "capitol" numit produse pe baza de comanda. Oricum, daca imi permiti o recomandare, nu doar prin prisma pretului, ci ca un corolar ar tuturor caracteristicilor ti le-as recomanda pe cele cu 118. Da, sigur ca poti face comanda telefonic. Multumesc! This post has been edited by themircea: 11 Nov 2010, 06:49 |
--------------------
Renault
|
Cristilica |
![]()
|
Aveti comanda mea pe PM de cateva zile!!!!!!
|
--------------------
Renault
2017
|
|
themircea |
![]()
|
Cristilica - mai mult de 1 semn de exclamare, in limbajul scris semnifica a striga la cineva.
De ce strigi la mine? Nu exista nici un PM primit de la tine. Avand in vedere ca am postat zilnic, e evident ca am intrat pe forum. Daca ar fi fost vreun PM de la tine, ce motiv as fi avut sa nu-l transmit colegilor mei ca sa te contacteze? Nu crezi ca ar fi mai elegant ca in primul rand sa verifici daca intr-adevar s-a trimis acel mesaj si abia apoi sa pui 6 semne de exclamare? |
--------------------
Renault
|
valt |
![]()
|
multumesc pentru recomandare!
maine incerc sa fac comanda telefonic. |
--------------------
renault
clio 3 1.5 dci 80 cp
2006
|
|
Gaba |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 11 April 06 ![]() |
Peugeot 206 sedan , tavita de portbagaj , si atasat sunt dimensiunile si forma aproximativa, covoare de cauciuc 206 . Suspectez ca e la fel cu SW su 307 , daca puteti sa verificati . Va multumesc. Un pret si cum se poate livra .
Attached File(s) ![]() |
--------------------
ex:dacia
1310
- MS xx xxx
97' Dacia 1310 Oricit as sti.... oricit as face...oricit as invata ... prinde bine ori ce ajutor
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
salut, pt renault laguna II ph1 ce ai? ms
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
Hed Kandi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 16 May 10 From: Timisoara ![]() |
Salut!
As dori o tavita portbagaj pentru un Renault Fluence! Sunt din Timisoara....am mai venit prin primavara de am cumparat presuri pentru tunel median. Aveti pe stoc? Cand pot sa vin sa decontez? ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan/ Fluence
- -
2006 Expression 1.6 16v/2010 Privilege 1.6 16v
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
valt - Noi multumim si sper sa ne mai "vedem"! Gaba - dupa cum ai vazut, 206 sedan nu este in catalogul de tavite - banuiesc ca acesta este motivul pentru care mi-ai transmis cotele. Iti multumesc pentru desen! Vom verifica, evident, dar aproape sigur nu "pusca". In primul rand 307 e mai lat cu cativa centimetri. In plus, 307 combi are lateralele portbagajului paralele - in desen vad ca la tine cele doua sunt in unghi. 307 SW e exclus pentru ca acela are portbagajul mai complex datorita scaunelor culisante si locasurilor de montare pentru randul III de locuri. Daca ai fi fost in TM era mai simplu, pentru ca incercam diverse variante la noi la depozit. Ce pot sa-ti spun: vom verifica in cursul zilei de azi si te anunt daca am gasit vreo varianta cat de cat apropiata. Oricum, curbura dinspre spate nu este nici la 307 combi, nici la Fabia combi (un alt posibil "candidat" la aceasta dimensiune). alinushy - tavita portbagaj 154 ron, covorase de cauciuc 123 ron, covorase de mocheta 103-130 ron. Reducerile in functie de produs si de combinatia de produse pe livrare sunt cu cateva posturi mai sus (cred ca pe pagina anterioara - un titlu cu verde). Ceau! |
--------------------
Renault
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
QUOTE(themircea @ 15 Nov 2010, 10:07) Salut! ... alinushy - tavita portbagaj 154 ron, covorase de cauciuc 123 ron, covorase de mocheta 103-130 ron. Reducerile in functie de produs si de combinatia de produse pe livrare sunt cu cateva posturi mai sus (cred ca pe pagina anterioara - un titlu cu verde). Ceau! salut, pt covorase de cauciuc si covorase de mocheta ai ceva poze te rog? ms |
--------------------
Audi
A4
|
|
valt |
![]()
|
salut themircea!
primit astazi covorasele si tavitele care vin la fix! recomand cu placere si altora. multumesc |
--------------------
renault
clio 3 1.5 dci 80 cp
2006
|
|
danyamd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 15 August 07 From: Brasov ![]() |
am primit covorasele si tavita de megan. vin la fix! recomand cu placere si altora. multumesc |
--------------------
dacia
logan
2005 avem o viatza scurta ...asa ca hai sa o lungim
|
|
leutul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 8 September 10 ![]() |
Tava portbagaj pentru noua mazda 3 ai ?
modelul cu 4 usi nu cu 5 usi This post has been edited by leutul: 15 Nov 2010, 18:09 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4 MPI+GPL
2005
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Hed Kandi - oricand! Sunt pe stoc tavite pentru Fluence. alinushy -sunt si pe topic - daca dai click pe semnul de attachment din dreptul titlului topicului nostru de la Bursa vezi toate pozele puse vreodata pe acest topic. O alta varianta este sa cauti Rimi Timisoara pe google si sa intri in catalogul de imagini. valt si danyamd - ma bucur ca va plac si va multumesc pentru ca sunteti clientii nostri! leutul - adica Mazda 3 sedan, modelul lansat in 2009, da? Sigur ca este. 154 ron, minus 10% sau curierat rapid gratuit. Ceau! |
--------------------
Renault
|
alinushy |
![]()
|
sal, ai comanda pe pm
|
--------------------
Audi
A4
|
|
cosmin2806 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 14 November 08 From: bacau ![]() |
vreu si eu un set de covorase pt. laguna 3 mai rezistente. cat costa?
|
--------------------
renault
laguna 3
- B95FSM
2008 dinamique
|
|
Gaba |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 11 April 06 ![]() |
Ok , astept cu nerabdare . Intradevar e putin ciudata forma , ca si cum ar avea porbagajul de 206 normal si apoi extins putin ...
|
--------------------
ex:dacia
1310
- MS xx xxx
97' Dacia 1310 Oricit as sti.... oricit as face...oricit as invata ... prinde bine ori ce ajutor
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
alinushy - Multumesc! Cele de cauciuc pleaca azi spre tine, iar cele de mocheta cand vor veni te anuntam. cosmin2806 - cauciuc (128 ron) sau mocheta (103-130 ron)? Gaba - a, nu doar atat... Chiar si cotele de gabarit pe care ni le-ai scris sunt complicat de identificat la alte tavite. Dupa cum vezi in pozele de pe site-ul nostru, nu prea exista doua masini cu aceleasi forme si aceleasi dimensiuni ale portbagajelor. In cazul de fata, daca iti propunem pentru 206 sedan o tavita cu latime de 110 cm, exista portiunea care pare mai ingusta in desenul tau si acolo tavita va fi prea mare - nu ai scris cat e latimea minima. Pe adancime, la fel: ai cei 97 cm, dar portbagajul e mai scurt spre laterale unde e curbura - nu stiu cat e cota acolo. Cea mai ieftina varianta si care sigur ar incapea si in portiunea mai scurta, cat si in cea mai ingusta, ar fi o tavita de 100*90 cm , perfect rectangulara. 98 ron, curierat rapid gratuit. Ceau! |
--------------------
Renault
|
cf09dsm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 11 December 07 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
pt laguna 3 1.5 dci varianta hatchback 2007-2008 imi trebuie set covorase plus tavita portbagaj
astept un pret total cu reduceri si transport merci |
--------------------
renault
laguna III
- CJ-90-DSM
2008 1.5 dci navi CF09DSM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:44 |