S-a injumatatit amenda pentru lipsa revinietei!, De ce sa o mai cumperi?
![]() ![]() ![]() |
S-a injumatatit amenda pentru lipsa revinietei!, De ce sa o mai cumperi?
AlexC |
![]()
|
||
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|||
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
da dar decat sa dai 250 de lei amenda mai bine dau 12 lei pe 7 zile nu?
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
nu-mi iau rovigneta pentru nimic in lume. Sa platesc ce? gropile patriei? Nu e problema, apar si singure, nu trebuie platit pt ele.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Misto gandire, frat(z)ica...
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
sunt trist...mi-am luat pe un an si astia reduc amenda... eventual sa reduca toate amenzile ca sa faca lumea ce vrea
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
...că doar suntem în RO, aici legile sunt facultative...
Dacă o lege e bună sau e rea, nu încălcarea ei este soluția de îndreptare a lucrurilor. Taxa asta este percepută în multe alte țări, unde întradevăr banii se duc în construirea și întreținerea șoselelor. Deci soluția e schimbarea incompetenților și hoților ce administrează banii. This post has been edited by MAERSK: 5 Mar 2008, 18:07 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AlexC @ 5 Mar 2008, 16:37) Astazi Senatul a injumatatit amenzile pentru lipsa rovinietei: http://www.ziua.net/news.php?data=2008-03-05&id=4181 In conditiile in care celelalte reglementari raman nemodificate (forul de control este tot ANDR), de ce sa o cumperi? Nu vreau sa instig pe nimeni la neplata ei, insa care este rostul? probabil ptr ca te folosesti de infrastructura rutiera .... asa buna - rea cum o fi ea stiu ca nu putini se asteapta la pomana de la stat .... dar nu asa e si normal |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
o fi luat ceva senator amenda....
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu o voi cumpara.pt ce pana acuma am fost controlat cu diverse masini cu care umblu.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 5 Mar 2008, 18:53) Ei na ? Adica noi nu suntem in stare sa ne luam de gat cu doi *ulimeci care vin sa monteze un panou publicitar in scara blocului (cica au contract cu asociatia ...) si tu vrei sa se revolte lumea si sa-i ia pe guvernanti de guler pentru drumuri si rovignete ?!?! Sa-mi rup masina in doua intre Adjud si Onesti, pe o portiune de vreo 20km, nu alta ! |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Eu nici nu mai stiu cand am cumparat ultima data rovigneta.
Nu e vb de bani, dar daca tot cheltui pe telescoape si capete de bara macar sa nu mai platesc pt datu' in gropi. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 5 Mar 2008, 17:53) ...că doar suntem în RO, aici legile sunt facultative... Dacă o lege e bună sau e rea, nu încălcarea ei este soluția de îndreptare a lucrurilor. Taxa asta este percepută în multe alte țări, unde întradevăr banii se duc în construirea și întreținerea șoselelor. Deci soluția e schimbarea incompetenților și hoților ce administrează banii. Dupa ce-am citit primul post, m-am gandit sa-mi spun si eu parerea. Dar vad ca mi-ai citit gandurile. ![]() @cristi.r Asa ar fi normal. Ca ne-am invatat noi sa inghitim prea multe, ca suntem prea docili, ca suntem prea ocupati cu "supravietuirea" si nu mai luam in seama astfel de "amanunte", e o alta mancare de peste. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(tarzy @ 5 Mar 2008, 19:28) probabil ptr ca te folosesti de infrastructura rutiera .... asa buna - rea cum o fi ea stiu ca nu putini se asteapta la pomana de la stat .... dar nu asa e si normal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Era sa fac apoplexie de ras, ce tara (exceptand pe ceafa lata) percepe taxe pentru drumurile nationale ? Aud ????? Sa puna taxa DOAR pentru autostrada si sa beneficiem de cateva mii de kilometri nu de 200. De fapt m-am gandit mai bine...sa nu mai puna nici o taxa pentru autoturisme si sa construiasca o replica la scara a Autobahn-ului . Cred ca asa e cel mai echitabil. Ce zici stimabile Tarzy ? |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Hypo RS |
![]()
|
![]() Lentilescu Obezel Group: Members Posts: 215 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu mi-am mai luat de nu stiu cand rovigneta. Cand or fi drumuri ca lumea atunci va merita cumparata. Pana atunci merg bine merci fara. Sa dea Dzeu suspensii moi si amortizoare rezistente.
|
--------------------
Renault Sport
Clio 172
2003
- B -- XUU Hyundai Accent 2005 B xxxxxx
Biciclist urban... Univega HT 560 usor modificata |
|
andr3y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 May 07 ![]() |
idem doc ... nu merita
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 / luxe privilege
- b 89 RUN
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
mda.. personal am cumparat mereu rovinieta..
nu sunt multumit absolut deloc de starea drumurilor.. dar decat sa platesc 250 de ron amenda mai bine cumpar rovinieta aia.. 1 data pe luna cand ies eu din bucuresti.. |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Pai nu iesi mai bine daca o cumperi pe tot anul?
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
mda... de 1 saptamana mi-am luat si eu pe un an intreg...
dar mai bine sa stau doar cu grija radarelor decat sa ma stresez de fiecare data ca voi fi controlat cand ies din localitate |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
pe un an este aproximativ 100 de lei.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca gaseste cineva prevederile exacte ale noii legi sa le puna aici, caci la radio unele tute ziceau ca acum amenzile se pot plati agentului de circulatie, ceea ce ar putea insemna ca Politia sa poata controla rovigneta...
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Din ce am auzit pentru controlul rovignietei ar fi necesar un echipaj mixt compus din rutierea + reprezentat AND (Asociatia Nationala a Drumurilor sau cum se mai numesc acum) (exact ca si in cazul echipajelor mixte rutiera + RAR). NU stiu acum cat de sigura este informatia, pentru 100 de lei pe an nu am avut chef sa ma interesez mai mult.
![]() This post has been edited by adrian.paul: 7 Mar 2008, 12:12 |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
s-a redus amenda, dar nu mai exista posibilitatea platirii la jumatate in 48 de ore, adica e tot aia, se apropie alegerile..trebuie imbatat poporul cu apa rece.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pardon, vin alegerile, nu vedeti ce de legi dau, la gramada. Mie mi-a placut legea votata de curand care permite vanatoarea in Parcurile Nationale.
![]() This post has been edited by Mutzunache: 7 Mar 2008, 12:15 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
giullia24 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 21 February 08 ![]() |
RoVigneta
|
--------------------
x
x
x
- x
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Eu personal nu vad rostul acestei taxe de nu stiu ce, sau pe romaneste fie spus rovigneta, pentru ca la cate masini sunt ( peste 2.500.000 vehicole inmatriculate) trebuia sa avem pana acum sute de kilometrii de autostrazi si strazi asfaltate proaspat.
Mai trebuie spus si ca platim in pretul benzinei o gramada de taxe si accize printre care este inclusa si taxa de drum. Acum, daca gandim logic si apreciem ca rovigneta este o taxa de drum (pentru ca, atentie, taxa de mediu nu este si nu a fost niciodata!!) inseamna ca este ilegala pentru ca deja platim aceasta taxa in pretul benzinei. Eu personal, si nu instig pe nimeni sa faca precum "je" , nu mai platesc aceasta prosteala pe fata numita rovigneta pentru ca situatia drumurilor este catastrofala cu tendinte de mai rau asa ca nu mai am chef sa cotizez si eu la bunastarea alesilor care se plimba in masini scumpe si isi acorda salarii si bonificatii pe banii nostrii. Daca as vedea ca se apuca mai marii de asfaltari si reparatii, de constructii de autostrazi etc urmare platii acestei rovignete, pe cuvantul meu ca as sta la coada sa o cumpar dar pana atunci .... sa o cumpere ei! |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Observ ca cei care au postat ca nu cumpara sunt posesori de laguna. Mi se pare o lipsa de respect si de bun simt sa nu iti platesti taxele ca sa ma exprim cat mai elegant. Nici mie nu imi convine ca iti rupi masina pe drumurile chiar si nationale. Dar consider ca si cei care nu platesc au o parte din vina, si datorita lor sunt drumurile asa proaste. Cand o sa mai dau cu masina in o goapa o sa va multumesc in gand.
Eventual asa ca o sugestie, daca nu aveti un milion prin buzunar sau pe card vindeti-va lagunele, luati logan si o sa aveti si bani de rovigneta pentru cat va tine masina ![]() in al doilea rand, daca tot nu o luati, mai bine nu mai spuneti, riscati sa influentati si alti oameni care poate sunt cinstiti. nu le mai dati idei proaste This post has been edited by sqryn: 7 Mar 2008, 14:05 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Tu ai rude in parlament sau ai ascultat plenare pe vremea lui Nea Nicu? Nu de alta dar suna a propaganda din aia ieftina: "Platiti taxele ca o sa traiti mai bine!"
"Mi se pare o lipsa de respect si de bun simt sa iti platesti taxele ca sa ma exprim cat mai elegant." - cred ca ai vrut sa spui ca ti se pare lipsa de respect, SA NU ITI PLATESTI taxele. This post has been edited by 2dor: 7 Mar 2008, 14:04 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
@sqryn, esti naiv, ca sa ma exprim elegant, tu chiar crezi ca daca ar plati-o toata lumea s-ar face ceva? Apropos, de 1 an nu o mai iau, si nici nu o voi mai lua vreodata de acum inainte, asa fac eu, nu am sugerat la altii sa nu o ia.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:51 |