Scartit Haion!
![]() ![]() ![]() |
Scartit Haion!
supernovaFMI |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 12 November 07 From: Neamt ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
MCV Van - 1.5 DCI - 50 KW - 2008
- NT 06 XCZ Don't drink and drive, smoke and fly...
|
|||
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Nustiu cit te ajuta dar incearca sa ungi si tu balamalele(asta daca nu ai facut-o deja),sau mai vezi daca pe cele 2 pistosne sau cum leor' zice mai sunt gresate .
Sau poate nu am inteles eu scirtie cind e inchis si in mers?? |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
vad_sunete |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
cica o solutie ar fi cuiul de solenza, dar si ala e pana la un moment dat..:|
|
--------------------
dacia
supernova
2001 dacia supernova 2002
|
|
NicuEne |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 2 May 05 From: Curtea de Arges ![]() |
cuie montate in ambele laterale la partea inferioara ,la superior (in haion)montate bucsi de cauciuc (de la suportul radiator dacia breck) chederul siliconat(cu spray sau vaselina siliconica ) nuca de la telescoapele haionului daca are joc se pune pe ea o bucata de cauciuc de bicicleta si se preseaza la loc ,la prinderea telescoapelor in ax daca este joc se face un distantor circular (tub) si se ataseaza pe ax (cu telescopul pus ) ! este posibil sa sartaie si acele suporturi de boxe (care tin placa din porbagaj)...siliconul te scapa !La banchete am eliminat acea fixare prin clicket si am pus suruburi cu fluture ca la Solenza . Asa am scapat eu de toate scartaielile ! si apropo ...multa rabdare ! succes !
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
mihnea2007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 20 November 07 ![]() |
QUOTE(NicuEne @ 13 Feb 2008, 19:12) cuie montate in ambele laterale la partea inferioara ,la superior (in haion)montate bucsi de cauciuc (de la suportul radiator dacia breck) chederul siliconat(cu spray sau vaselina siliconica ) nuca de la telescoapele haionului daca are joc se pune pe ea o bucata de cauciuc de bicicleta si se preseaza la loc ,la prinderea telescoapelor in ax daca este joc se face un distantor circular (tub) si se ataseaza pe ax (cu telescopul pus ) ! este posibil sa sartaie si acele suporturi de boxe (care tin placa din porbagaj)...siliconul te scapa !La banchete am eliminat acea fixare prin clicket si am pus suruburi cu fluture ca la Solenza . Asa am scapat eu de toate scartaielile ! si apropo ...multa rabdare ! succes ! Am tot auzit la toata lumea k se pune un cui de solenza ..si eu am aceleasi probleme cu scartaitul dar eu tot nu stiu unde se pune acel cui,poate sa puna cineva o poza exact unde trebuie montat..,mie imi scartaie si geamurile cand trec prin gropi...?NicuEne poti sa pui niste poze la ce ai explicat mai sus? This post has been edited by mihnea2007: 2 Mar 2008, 23:53 |
--------------------
Dacia
Supernova
2002
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Stiu si eu, poate unii au pus chiar tutoriale inca de acu vreo 5 ani de zile pe aici...
Sa zicem pe la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=1315 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 07:54 |