Capitala de soferi., Toata lumea e sofer aici
![]() ![]() ![]() |
Capitala de soferi., Toata lumea e sofer aici
brandy_tdi |
![]()
|
||
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Asa si ? Nu am voie sa merg cu masina mea cand vreau eu sau care e problema? Nu inteleg...
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Uite un nou topic inteligent. Cer inchiderea lui pentru atac la inteligenta. Eu nu am inteles nimicdin ce vrea initiatorul.
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@brandy_tdi, eu zic sa bei o bere, sa te relaxezi, sau sa stai cu pritena/sotia/amanta la o vorba. Esti foarte stresat.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Degeaba, e nervos din ziua in care a descoperit ca unele femei conduc masini adevarate fara sa-i ceara voie:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=73794&hl= |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Aaaaa ... invidia.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
A...deci pe el il "asta" grija de cum conduc "ele"masini mai scumpe decat carapacea lui. Si acu` vrea sa stam si acasa sa aiba el loc pe strada. Numa de-al dracu` o sa ies in fiecare zi.
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Asa sa faci ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
De mine ati scapat. Am aflat cum e sa te opresti cu rotile de pe stanga in bordura...nu aveam decat ~40Km/h.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
A fost zi de pensie ?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(brandy_tdi @ 17 Feb 2008, 14:24) Mda , se poate spune ca Bucuresti este o capitala de soferi. Daca stai un pic sa te uiti in stanga in dreapta, toata lumea conduce. Toata ziua buna ziua trebuie sa stam bara la bara. Chiar si luni si marti, e traficpeste tot la ora 11:00-12:00AM, nu inteleg cum vine este...toti cei care sunt pe sosele sunt in concedii? sau sunt pensionari? Chiar si duminica e trafic, m-am saturat de aglomeratia asta..."hai sa scoatem masina sa umplem soseaua la orice ora" Ma indoiesc ca oti au treburi importante si trebuie sa se deplaseze numa` cu masina. deci, da. |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
OAP |
![]()
|
si eu sunt de acord
![]() |
--------------------
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
Pensionarilor!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
denwer |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 14 October 07 ![]() |
brandy dute pe centura.
|
--------------------
logan
1,5 DCi
2006
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Astia care vin din alte localitati umplu soselele aiurea. Eu zic ca la toti cei care nu au numar de Bucuresti sa le intepam cauciucurile
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(brandy_tdi @ 17 Feb 2008, 14:24) Mda , se poate spune ca Bucuresti este o capitala de soferi. Daca stai un pic sa te uiti in stanga in dreapta, toata lumea conduce. Toata ziua buna ziua trebuie sa stam bara la bara [...] Da' tu ce cauti cu masina pe strada beeeeiiiii????? Ca ma-ncurci beeeiiii!!!!1!!!!1111!!1!11! |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Nu ai loc sa scoti in evidenta calitatile TDI`ului?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
rgrdgdfdhgjjhjhgjhgfgjhgjhgjhj
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adip @ 18 Feb 2008, 09:27) Eu doar am zis ca fapt divers ca e trafic da se vede ca pe forumu asta la orice chestie spusa, "sare lumea-n cap" si acuza de coeficient de inteligenta scazut...si chestii de genu. De exemplu cum a deschis FireChief un topic legat de cafenea...nu ma mira....cred ca va plictisiti....si va roade....cand mai apare unu ca mine....de mai baga cutitu in rana. Mai beti voi o bere....ca eu nu beau... Si daca eu te incurc? o sa am grija sa te incurc mai tare tinand cont ca fac 500-600 de km pe saptamana ...cred ca ne vom intalni des...mai baieti...mai bine sa stea acasa ala de scoate masina pana la locu de munca/scoala/etc situat la 3km distanta..ca oricum o arde aiurea pe sosea.. @Mr. OAP.....da pe tine te "asta" grija ca am eu carapace? sau te roade invidia ca tu ai carapace? romaneasca? eu nu te-am jignit This post has been edited by brandy_tdi: 18 Feb 2008, 10:38 |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Brandy, mai mergi si tu cu RATB-ul, cu metroul...
O sa vezi, nu or sa ti se mai para asa de multi soferi. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, in schimb o sa fie coplesit de numarul de "tzarani'' din orasul asta.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
brandy_tdi |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 18 Feb 2008, 11:06) Brandy, mai mergi si tu cu RATB-ul, cu metroul... O sa vezi, nu or sa ti se mai para asa de multi soferi. @klaus , nu ziceam ce masuri sa iau pt. mine...am facut un comentariu despre situatia de fata , ca asa toti putem merge cu ratb/metrorex, dar adevaru` e ca unii sunt pe sosele de dragu de a fi, sunt sigur de asta...in fine se poate inchide topicu` ca majoritatea imi sar in cap...nu stiu de ce am impresia...dar cam exista un grup pe forum care ei doar iau in ras ce spun unii. |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu ma duc cu metroul la servici. Decat sa fac 60minute cu masina, mai bine 17 minute cu metroul. Nu trebuie sa ma trezesc mai devreme si nici nu ajung mai tarziu acasa. Deci se poate!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
am fost de curand in paris si surpriza este ca si acolo este PLIN de masini . insa difera soselele si aplicarea legislatiei. daca parchezi aiurea iti ridica imediat masina care incurca traficul. soseaua de centura sau periferica cum spun ei este de fapt o autostrada cu multe benzi si intersectiile de pe ea sunt cu poduri nu semafoare stupide. eu cred ca ar trebui mutata capitala in ardeal sa respiram si noi aer mai curat aici.
![]() ironik...felicitari insa eu am aplicat asta cand locuiam la muncii si aveam metrou aproape. acuma ar trebui sa schimb un autobuz apoi tramvai si apoi metrou ca sa ajung la serviciu. vara mai iau bicicleta insa acum masina e cel mai potrivit mijloc de transport. si ar mai fi un aspect: plecam 3 insi dimineata la serviciu cu masina mea si in felul asta se justifica. dar la noi nu prea vezi masini cu mai mult decat o persoana inauntru. This post has been edited by han_1.6 mpi: 18 Feb 2008, 11:34 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
OAP |
![]()
|
@brandy_tdi: la modul cel mai serios ca nu am vrut sa te jignesc de nici un fel. Scuze daca ai inteles gresit. Vroiam sa reliefez faptul ca tu te legi de niste lucruri care n-ai ce sa le faci si care iti place sau nu trebuie sa le accepti. Nu poti opri pe nimeni sa iasa cu masina chiar si numai la plimbare si nici pe "ele" sa circule cu masini muult mai scumpe decat carapacea...mea
![]() |
--------------------
.
.
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
QUOTE(OAP @ 18 Feb 2008, 12:13) @brandy_tdi: la modul cel mai serios ca nu am vrut sa te jignesc de nici un fel. Scuze daca ai inteles gresit. Vroiam sa reliefez faptul ca tu te legi de niste lucruri care n-ai ce sa le faci si care iti place sau nu trebuie sa le accepti. Nu poti opri pe nimeni sa iasa cu masina chiar si numai la plimbare si nici pe "ele" sa circule cu masini muult mai scumpe decat carapacea...mea ![]() Okeyu, in concluzie ne vedem in aceeasi mare de trafic, bleah |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
OAP |
![]()
|
Din pacate cam da.
|
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:49 |