De la Corsa la Duster, Essentia, respectiv Laureate
![]() ![]() |
De la Corsa la Duster, Essentia, respectiv Laureate
BlaueCorsa |
![]()
|
||
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ca la carte.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Exact, tocmai m-am uitat si eu pe site la Dacia.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
felicitari pentru alegere
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Multumesc frumos.
![]() Intre timp am ajuns la 2000 km, ultimul consum extraurban 6.8 (2 persoane + portbagaj aproape plin). Am mers cateva zeci de kilometri pe drum forestier (dpdv calitativ variind intre "mai bun ca asfaltu' din Iasi" si "ete crateru'!") si organele interne au ramas la locul lor. Pe asfalt nu-i la fel de fun de condus cum era Corsa (nici nu ma asteptam sa fie), dar, per ansamblu, e o masina corecta. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
La iarnã o vei aprecia … merge strunã chiar ºi pe coduri galbene/portocalii de ninsoare/viscol în mod AUTO.
La cât de multe plimbãri! This post has been edited by Squirrel: 23 Aug 2011, 13:43 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4×4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Multumesc. Apropo de iarna, as vrea sa cumpar niste jante de tabla si anvelope (la un pret rezonabil). Imi poate cineva recomanda o marca/model?
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
Ia legatura cu argon.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Þuþea
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Nu, mersi, ca nu vreau sa le razuiesc cu flexu'.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
Pai ti le livreaza gata razuite. La alegere, poate scrie pe ele MIªELIN, IOCOHAMA sau GUDIER.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Þuþea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Grec nebun
![]() ![]() PS: E GUDIÃR This post has been edited by Iulikk: 23 Aug 2011, 19:50 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
E grec, le mai încurcã!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
Asa o fi, voi stiti mai bine
![]() Io stiam de regula aia, pompier-gunoier-gudier. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma cu ce logo le ia?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Markos |
![]()
|
cica FREDêTAIN. în relief si cu alb.
This post has been edited by Markos: 23 Aug 2011, 20:51 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Acu' taie sablonul sa-l aplice pe tabla! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Io ma gandeam sa-l rog sa scrie "PIBUNI", ca "PIRELLI" suna naspa...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Eºti fan "Pibunni Galaþi"?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 23 Aug 2011, 15:01) Multumesc. Apropo de iarna, as vrea sa cumpar niste jante de tabla si anvelope (la un pret rezonabil). Imi poate cineva recomanda o marca/model? Anul trecut mi-am luat niste General Snow Grabber (plecasem chitit spre Nokian dar m-am razgandit din cauza DOT-ului). 4 bucati cu tot cu montaj au fost 1890 lei. N-am avut motive de a ma plange de ele. |
--------------------
.
.
.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Multumesc, o sa caut. Sub 500 bucata e OK.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
auzi! s-o stapanesti sanatos si fara niciun fel de evenimente nedorite! doar drumuri bune si bani de drum sa ai!
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Multumesc frumos, dom' profesor!
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
colegu eu am luat din iasi anvelope de iarna erau la cel mai bun pret 215/70/16
de la anvelopejantepromotii |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Multumesc de info, chiar nu stiam ca-s din Iasi. Vad ca au preturi foarte bune.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Si eu am cumparat de la ei anvelope. A fost totul ok. DOT era recent, pretul era decent.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Multumesc pentru recomandari, o sa iau legatura cu ei.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Solon |
![]()
|
Misto site-urile unde mai si trebuie sa suni sa afli pretul! Ce carnati!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
S-a terminat si concediul, am ajuns intre timp la vreo 3800 km. Am urcat pana la cabana Rarau de cateva ori (pe drumul nou), am coborat pe drumul vechi si a mers impecabil. Singura masina cu care ne-am intalnit era un 4x4 mai vechi, Toyota cred.
La drum lung e OK (desi nu distractiva cum era Corsa), iar pe drumuri proaste e in elementul ei. Filtreaza foarte bine denivelarile, iar garda la sol e mai mult decat suficienta. Chiar ma uitam ca majoritatea crossoverelor mici au garda de 17-18 cm, fata de 22 la Duster. A aparut la un moment dat un zdranganit la denivelari. Era de la antena care lovea in cupola, asadar nimic grav, dar se auzea de parca se dezmembra. S-a rezolvat ridicand nitel antena. This post has been edited by BlaueCorsa: 4 Oct 2011, 11:13 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
mihai leu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 17 March 06 ![]() |
![]() si eu acum ani prin 96, cand am cumparat cu bunicul( el la volan) o dacie noua de la Pitesti, zdrancanea ceva dubios pe capota tot drumul, atat de dubios incat a disparut cand am scos antena, dar ne-am speriat pe moment mai ales ca masina era noua Numai drumuribune sa ai si sastapanesti sanatos DUSTERUL ![]() |
--------------------
Dacia 1999
1310
- B 19 EIF mai este timp pana la fericire
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Multumesc frumos! Apropo de zgomote imi zicea acum cateva zile un coleg posesor de MCV ca a patit acelasi lucru cu antena.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 05:09 |