De la Corsa la Duster, Essentia, respectiv Laureate
![]() ![]() |
De la Corsa la Duster, Essentia, respectiv Laureate
BlaueCorsa |
![]()
|
||
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
model, pret, de unde?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Ceat Formula Winter, 420 bucata, de la un reprezentant zonal.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bun pretul
sa te bucuri de ele.... vezi cat te dai prin parcare cu 4x4 cuplat.... poate prajesti ambreiajul.... bafta |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Multumesc. Momentan la noi e uscat, mai vedem ce-o fi cand vine zapada.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Oferta la jante a dealerului local e 250 de lei/bucata pentru alea stilizate, din otel. Arata bine, dar parca as lua simple (sunt si ceva mai ieftine, 200 de lei).
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Multumesc, deci cumpar din alea simple.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
b44dvl |
![]()
|
![]() Membru cu 1300 Group: Members Posts: 447 Joined: 9 March 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 20 Oct 2011, 16:56) Oferta la jante a dealerului local e 250 de lei/bucata pentru alea stilizate, din otel. Arata bine, dar parca as lua simple (sunt si ceva mai ieftine, 200 de lei). Nu vreau sa fiu carcotas, dar nu sunt cam scumpe? Totusi sunt niste jante de tabla... pe 16 adevarat... de ce nu incerci la un parc de dezmembrari sa cauti niste jante SH cu aceeasi dimensine si distanta la prezoane? Sunt sigur ca sunt mult mai ieftine... Ti-am urmarit topicul din umbra ![]() ![]() Bafta cu asta mic si mai arunca cate o poza din cand in cand |
--------------------
Dacia
1300 din
1976
- B 44 DvL Bad Mojo Mother Fucker
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
in general lucrurile sh sunt mai ieftine decat alea noi...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Invers e doar daca iei jante de la argon
![]() |
--------------------
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Intr-adevar, nu e tocmai ieftin 250 de lei o janta de tabla, fie ea si stilizata. Cand aveam Corsa am luat un set de jante de aliaj cu 600 de lei (e drept, SH). Din pacate, e greu sa gasesti un vanzator cinstit (acum vreo 2 ani niste simpatici de la un parc de dezmembrari au vrut sa-i vanda unui coleg un set de jante de Astra din care una indoita urat), plus ca ar trebui sa am timp sa caut pe la diverse firme. Asa ca... mai vedem.
Oricum, multumesc frumos pentru sugestii si urari ![]() Poze, la Cacica DSCF1431.JPG ( Size: 370.69k ) Number of downloads: 1229 si pe Rarau DSCF1376.JPG ( Size: 363.26k ) Number of downloads: 1204 si la Putna DSCF1152.jpg ( Size: 364.89k ) Number of downloads: 1195 This post has been edited by BlaueCorsa: 21 Oct 2011, 06:32 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Uite astea sunt suruburile cu care a fost dotat Duster-ul cu jante de tabla stilizate. Din ce stiu, astea sunt suruburi specifice jantelor de aliaj. Roata de rezerva este de tabla normala, insa nu am primit alte suruburi pentru ea.
Pentru o janta de tabla normala, ar fi de ajuns surubul, fara saiba aceea conica, insa se pot folosi si suruburile astea, fara jena, pe o janta de tabla, cu tot cu saibele conice. Edit: lungime 53mm, hexagon 17 mm This post has been edited by Dsign: 21 Oct 2011, 09:41 Attached thumbnail(s) 21102011176.jpg ( Size: 548.89k ) Number of downloads: 1162 21102011177.jpg ( Size: 591.43k ) Number of downloads: 1075 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
La o analiza mai analitica asupra ofertei de jante, sigur veti descoperi ca 200 de lei pe o janta noua pe 16" nu e mult! Pe de o parte din 200 astia de lei 50 sunt tva, pt ca mai primesti si o factura si garantie...la gigel dezmembratoru', mai ales in aceasta perioada, sub 100 de lei nu gasesti o janta sh (repet sh!).
Vad pe forum ca s-a ajuns sa se ceara pe o janta sh de clio pe 14" 120 de lei, ca deh, trebuie speculat momentul! |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Alea stilizate nu sunt totusi mai solide? Ma gandesc ca iarna sunt mai multe sanse sa iei vreun crater acoperit cu apa sau zapada si sa le indoi.
De asemenea la alea clasice trebui sa le cumperi si capace de roti. La logan e 140 de lei/set - originale, ca cele aftermarket se rup in mana. Presupun ca pe 16 sunt mai scumpe, deci la bani tot acolo ajungi. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu unul n-am vazut capace la jantele de Duster.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pãdure ![]() |
QUOTE(mk2 @ 21 Oct 2011, 13:40) De asemenea la alea clasice trebui sa le cumperi si capace de roti. De ce? |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 21 Oct 2011, 07:25) Se zvonea ca vor sa inchida "strandul", mai functioneaza treaba? |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Salina e in extindere, sunt vreo 3 sali noi la orizontul 2. Nu stiu ce s-a intamplat cu bazinul, noi am fost la sfarsitul lui septembrie.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Am ajuns la 4300 de kilometri parcursi si am inceput pregatirile de iarna - lichid de parbriz care (se presupune ca) nu ingheata, racleta si cam atat. Anvelopele de iarna stau pe balcon, inca e destul de cald, iar cele livrate cu masina sunt M+S, deci legal n-ar fi probleme.
Am gasit un CD player original cu redare MP3 (masina a venit cu cel standard, fiind livrata din stoc) si urmeaza sa-l primesc saptamana viitoare. Mai pun poze dupa ce-l montez, desi singura diferenta ca aspect e ca scrie pe el "MP3" langa fanta pentru CD-uri. 2011_11_05_13_21_56_796.jpg ( Size: 359.63k ) Number of downloads: 315 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
De ce nu iti iei un player ok? Cat ai dat pe iempetreiu original?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
1. pentru ca ar fi mai complicat de adaptat comenzile de la satelitul de sub volan.
2. 200 de lei. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Aaa... am uitat ca Prafsteru' are si satelitul de comanda...
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
A sosit MP3-ul, l-am montat (cu ajutorul unui coleg mai indemanatic
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Referitor la racleta eu te-as sfatui sincer sa-ti iei si o solutie din aia de dezghetat parbrizul. Eu am primit anul trecut una gratis de la MOL la un bidon de 4l de solutie de parbriz, si functioneaza excelent. Dai cu ea pe parbriz, o lasi putin sa actioneze si gata gheata, daca nu e foarte groasa. Am incercat si cu diverse alte spray-uri, dar ca aia de la MOL inca n-am gasit.
E pacat sa dai cu racleta pe parbriz de masina noua... Parerea mea. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Multumesc de sfat, o sa trec saptamana asta pe la MOL sa vad daca au.
Intre timp am montat si cauciucurile de iarna. Momentan pe jantele de aliaj, o sa cumpar la anul si jante de otel. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
BlaueCorsa |
![]()
|
In weekend am urcat Gusterul pe Rarau. Jos (Campulung/Pojorata) era uscat si destul de cald (4-5 grade, as zice), sus zapada de 20-25cm si temperatura negativa. Cauciucurile de iarna sunt foarte bune, n-am avut probleme pana sus (au urcat si alte masini, dar aveau lanturi; ale mele au ramas in portbagaj). Per ansamblu, o experienta foarte placuta.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Dupa o iarna cu multa zapada si fara sosele (la noi se decoperteaza, dar nu se asfalteaza la loc), nu am ce sa-i reprosez masinii. Am mers in fiecare zi cu ea, singurele dati cand am avut de asteptat a fost cand s-au impotmolit altii. Cauciucurile de iarna sunt OK (mai ales ca au fost destul de ieftine), nu a fost nevoie de lanturi absolut deloc (colegi cu Logan, Cee'd sau alte modele si le-au montat).
7500 km pana acum, 9 luni de la achizitie, sunt multumit de masina. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
bravo....nici nu cred ca te asteptai la altceva.
sa o stapanesti sanatos |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:45 |