vs, Opel vs MB
![]() ![]() ![]() |
vs, Opel vs MB
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
La bani multi (si 10k sunt destul de multi) m-as uita la aia mai noua. Dar ia-o p'aia in care stai mai comod, daca si starea tehnica e similara. Uita numarul de kilometri inregistrat la bord, chiar nu conteaza. E mult mai important cum se simte masina.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Personal, io urasc cu dedicatie Opelurile pe motiv de scaune. Dreptu-i, in astra J nu m-am suit, daca le-au facut mai umane in ala o fi o treaba, dar ma indoiesc.
Adica no, si in Logan am stat mai confortabil la drum lung. Si loganu' clar nu-i vreun monument de confort. Asa ca daca o sa mergi semnificativ si in afara orasului, Mergedesu'. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
uite problema e ca acu s-a ivit ocazia. stiu ca 10000 sunt cam multi bani
Daca i tin la banca tot nu ma aleg cu nimic. Barem sa imi fac viata mai usoara cu ei ( conduc si eu mai confortabil, cutie automata, esp, pilot automat). Daca oi avea nevoie de bani o sa o vand si gata. daca ma cc mult pe mine ocazia o sa dispara si pana apare alta iar o sa treaca niste luni de zile. problema a mare e ca merg cam putin extraurban ( aproximativ 5 km pe zi) si n rest in fiecare zi urban vreo 15 km asa. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Daca iti place masina si nu-ti "pute" eu te-as sfatui catre opel. E mai noua, deci uzura morala mai mica, intretinere mai ieftina, taxe mai mici, consum urban mai mic.
Bine, astea sunt doar prezumtii, depinde mult cum se prezinta masinile. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Astra J clar. 2007 versus 2013. Sunt 6 ani!!
Oricum astra J e facuta de la zero, nu e un facelift sau ceva fata de precedentul model. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
opel
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Toyota
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nici una, nici alta.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ia in calcul si cheltuielile de intretinere, carburanti, taxe, asigurari, etc. N-as crede sa fie chiar apropiate.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
If it ain't got a Star, it's just another car.
Ia Mercedesul! E un din asta ? http://autovit.ro/anunt/mercedes-benz-c-18...html#f4430a7de2 This post has been edited by dizzy: 13 May 2016, 11:21 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Mertz.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Decât Daewooooo.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
Pardon, si Samsung.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Logan
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
axabrt |
![]()
|
ihi...exact ala de sus este.
La prima vedere pare destul de ok masina. Ramane sa dau telefon sa aflu mai multe detalii. Ma ingrijoreaza nitel jantele alea pe 18 si cutia automata... scoru din postarile voastre e 4:3 pt opel. ![]() This post has been edited by axabrt: 13 May 2016, 12:49 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Daca e Mertzul ala din link... Pachetul sport ma duce cu gandul la o masina chinuita de un wannabe racer. As evita-o.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La auspuff sta beton, doctoru' a vazut-o?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(axabrt @ 13 May 2016, 13:43) ihi...exact ala de sus este. La prima vedere pare destul de ok masina. Ramane sa dau telefon sa aflu mai multe detalii. Ma ingrijoreaza nitel jantele alea pe 18 si cutia automata... scoru din postarile voastre e 4:3 pt opel. ![]() Ceva imi spune mie ca opelul e mult mai usor/ieftin de servisat ( ![]() ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pune linku cu opelu, ca a mai fost unu pe aici care fusese dauna toatala.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
N-ai poze cu ele?
Merțu e obiect de cult. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
axabrt |
![]()
|
poze , caut..
ceva in genu; http://autovit.ro/anunt/opel-astra-ID7GggyF.html#f1a088b43c This post has been edited by axabrt: 13 May 2016, 14:32 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Dupa ce-ai sa mergi cu ele n-ai sa mai ai niciun dubiu.
Eu zic sa lasi deoparte tot felul de socoteli de genul - care-si pastreaza pretul la revanzare, etc. Se poate intampla orice in orice clipa. Asa ca ia-o p-aia care te incanta mai tare. Asta in cazul in care sunt in stare buna ambele. O viata ai si-o gaura-n fund. Pai pana cand? PS. Ia merțanu'. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Daca te tine buzunaru' Mertanu'..Ia sa vezi cutia automata daca functioneaza bine ..Altfel mereu as prefera ce.i mai nou,proaspat c-asa-i normal..2013 fata de 2007 e ceva..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 13 May 2016, 15:44) ia-o p-aia care te incanta mai tare. Adica p-aia cu țâțe mai mari. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Exact! That's the meaning of life, ia-o p'aia cu țâțe mai mari!
Pe tine tre' sa te bucure, nu sa te aprobe niste necunoscuti de pe vreun forum. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:24 |