Apel telefonic de la "Auto Dacia", Cine a fost? Ce a vrut?
![]() ![]() ![]() |
Apel telefonic de la "Auto Dacia", Cine a fost? Ce a vrut?
flovld |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 29 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Ex DACIA
LOGAN
LAUREATE 1,5DCI 2006
- BV- -VLD
|
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Daca intradevar era de la Dacia, e absolut normal sa discute numai cu proprietarul..., daca era vreo "miscare" atunci iti spunea si tie. Stai linistit, ai fost prin service de curand?
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
ȚEAPĂ.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
flovld |
![]()
|
QUOTE(BZN @ 8 Mar 2008, 11:35) Daca intradevar era de la Dacia, e absolut normal sa discute numai cu proprietarul..., daca era vreo "miscare" atunci iti spunea si tie. Stai linistit, ai fost prin service de curand? Masina a fost in ASV Auto Brasov acum 2 saptamani pentru o usoara lucrare de tinichigerie, executata pe CASCO. Ar putea avea legatura? |
--------------------
Ex DACIA
LOGAN
LAUREATE 1,5DCI 2006
- BV- -VLD
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Unde ai mai auzit de Auto Dacia?
E țeapa, nu pricepi? Mai e un topic pe aici, cu aceeași schemă, sub alt pretext. |
--------------------
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
De la 0316903384(ultimele 2 cifre sunt diferite fata de numarul dat in primul post) am fost sunat si eu. Tot ieri. Aveau toate datele, adresa, numar de telefon, data la care a fost cumparata masina si m-a intrebat daca sunt corecte. Au cerut o adresa de e-mail. La intrebarea mea:"de ce va intereseaza toate datele astea ?", raspunsul a fost: "pregatim o oferta pentru clientii nostri".
Ma rog...treaba lor... This post has been edited by blackout: 8 Mar 2008, 12:02 |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si tu le-ai dat adresa si celelalte ... ?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
blackout |
![]()
|
Pai ce sa le mai dau, le aveau deja. Aveau tot ce am completat eu pe un chestionar de la Dacia, in 2005. Mi-au venit vreo 4- 5 plicuri de la Dacia din 2005 incoace. Intr-unul imi aminteau ca trebuie sa merg la revizie, in altele erau reclame, etc.
Totusi, nu vad de ce se crizeaza unii asa. Imi umple mailu' cu reclame ? sa fie sanatosi, exista butonul "delete". Imi trimit sms-uri ? Delete.... |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru, nu au vrut decat sa confirm adresa si daca mai am masina. Nu inteleg de ce ziceti ca e teapa, ce pot sa faca, n-or veni sa-mi sparga usa, si sa fure cheia loganului parcat in fata blocului...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
flovld |
![]()
|
QUOTE(blackout @ 8 Mar 2008, 13:01) De la 0316903384(ultimele 2 cifre sunt diferite fata de numarul dat in primul post) am fost sunat si eu. Tot ieri. Aveau toate datele, adresa, numar de telefon, data la care a fost cumparata masina si m-a intrebat daca sunt corecte. Au cerut o adresa de e-mail. La intrebarea mea:"de ce va intereseaza toate datele astea ?", raspunsul a fost: "pregatim o oferta pentru clientii nostri". Ma rog...treaba lor... Devine...interesant. blackout, te rog sa ma tii la curent cu "oferta". |
--------------------
Ex DACIA
LOGAN
LAUREATE 1,5DCI 2006
- BV- -VLD
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.628 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
031 e prefix RDS, nu? Din pacate Automobile Dacia SA are numere de Romtelecom.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Pe mine DACIA (VC) m-a sunat numai cu număr ascuns.
Și nu există AUTO DACIA ci Automobile Dacia SA, așa cum au precizat MAERSK și Einstein. This post has been edited by Lostboy: 8 Mar 2008, 18:42 |
--------------------
.
.
.
|
|
blackout |
![]()
|
Cred ca un mail la vocea clientului, in care sa fie specificate si numerele de telefon ar rezolva "misterul".
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
si eu am masina pe numele sotiei si am fost sunat de mai multe ori (am lasat nr meu la dealer) de la dacia, dar nu a fost nici o probelema ca am raspuns eu la telefon. si, da, tot cu nr ascuns m-au sunat si pe mine.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
E posibil sa fie vreo firma care sa se ocupe de publicitate pentru Dacia, cel mai bine intrebati la vocea clientului dupa cum s-a zis si mai sus. Daca era teapa mi-e greu sa cred ca persoanele respective stiau cand a fost luata masina, numele si adresa proprietarului, s.a.m.d.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Un prieten cu Logan din 2005 a fost si el sunat pentru a le confirma datele (le aveau ei pe toate, deja). Nu i-au facut nicio oferta, deci parea totul OK.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
flovld |
![]()
|
Revin cu informatii privitoare la acest gen de apel telefonic.
Azi a fost sunat socrul meu, de pe nr. 0316903371, pe acelasi subiect (masina cumparata de noua, in iun 2006). Persoana care a sunat a cerut confirmarea adresei si a datei de achizitie a masinii, dupa care a precizat aceeasi tema a ofertei pe care o pregateste "Dacia", dar a cerut detalii legate de: - venitul realizat; - vechimea in locul actual de munca; - numarul de mebri in familie; - etc... Bineinteles ca socrul i-a dat cu flit la intrebarile respective, la care persoana a spus ca asa prevede formularul..bla, bla. |
--------------------
Ex DACIA
LOGAN
LAUREATE 1,5DCI 2006
- BV- -VLD
|
|
blackout |
![]()
|
eu zic ca nu are rost sa va stresati atata pentru nimic
![]() Daca ati completat mai demult vreun formular la Dacia(eu am completat un formular, era si un chestionar pe acolo), este explicabil, se mai prelucreaza datele... |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Eu zic sa nu dati nimic din casa. De ce ma rog i-ar interesa datele mele personale. Flit. Scurt. Ce credeti ca o sa vina cu vreun cadou la usa?
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.736 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 8 Mar 2008, 18:33) 031 e prefix RDS, nu? Sigur, sigur ...QUOTE(flovld @ 8 Mar 2008, 10:27) 0316903366 Numerotatia 031690XXXX (0ZAB+PQMCDU) este alocata firmei S.C. TELCOR COMMUNICATIONS S.R.L. PS. Sursa: http://www.anrc.ro/DesktopDefault.aspx?tabid=1507 This post has been edited by IRONICK: 10 Mar 2008, 21:47 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
blackout |
![]()
|
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Pe ei.
![]() This post has been edited by liviu2004: 10 Mar 2008, 21:45 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
blackout |
![]()
|
Iti trimite un plic acas', ceva reclame, te invita la un drive test, chestii d'astea
![]() Stresatilor! ![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
liviu2004 |
![]()
|
In you sweet dreams. Pe eeeeei.
![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
ionutm82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 19 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Raspunsul de la Vocea Clientului in legatura cu apelurile telefonice:
QUOTE(Vocea Clientului ) Buna ziua, Stimate domnule X, Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre. Referitor la mesajul dumneavoastra din data de 11.03.2008, va comunicam faptul ca firma Dacia realizeaza in aceasta perioada o campanie de telemarketing prin care sunt apelati clientii care au achizitionat un vehicul marca Dacia.Aceasta actiune are drept scop calificarea bazei de date Dacia si a datelor personale ale clientilor Dacia Ramanem deschisi in continuare pentru orice solicitari si sugestii in legatura cu produsele si serviciile oferite de firma noastra. Ne puteti contacta la adresa de e-mail vocea.clientului@daciagroup.com sau folosind formularul de contact de pe site-ul www.dacia.ro, ori la numarul de telefon 0248 500 000, fax 0248 500 076, de luni pana vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-16 . Ne puteti scrie si prin posta, la adresa: Automobile Dacia SA - Vocea Clientului Dacia, str. Uzinei nr. 1, Mioveni, jud. Arges, cod 115400. Cu stima, Analist Servicii Client, Angelica Necsulescu |
--------------------
Renault
Megane 3 1.6 16V
Dynamique 2009
- B-yy-XXX
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Puteti sa va uitati si pe topicul asta.
Eu am fost sunat acum ceva vreme iar ieri am primit un plic cu un cod PIN pentru un card cobranded BRD-Renault. Rostul apelurilor telefonice este de a actualiza baza de date a Renault. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Atunci "Auto Dacia" cine e?
Ce legatură are cu S.C. "Automobile Dacia" S.A. sau "Dacia Groupe Renault"? |
--------------------
-
-
|
|
ionutm82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 19 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi s-a recomandat ca fiind de la "Automobile Dacia" si nu de la "Auto Dacia" asa cum apare la inceputul thread-ului.
|
--------------------
Renault
Megane 3 1.6 16V
Dynamique 2009
- B-yy-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 16:19 |