Schimbare ulei CV Dacia berlina, inlocuire si curatare cutie de viteza
![]() ![]() ![]() |
Schimbare ulei CV Dacia berlina, inlocuire si curatare cutie de viteza
dgdgaby |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TX
1989
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ulei:castrol80w90 si castrol 75w90.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu. Exact acelasi tip de ulei mi-a fost recomandat si mie, si cutia a mers mult mai bine dupa schimbare. Deci nu placebo and bullshit, intra mai usor (indiferent ca e calda sau rece), nu mai caraie, nu mai uruie.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cutia se spala cu motorina, dar e prea multa bataie de cap si nu cred ca e necesar.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Intrebare legata de forma carcasei: cind desfaci busonul de scurgere al CV se scurge tot uleiul, sau mai ramine ceva?
Daca nu se scurge tot eu n-as spala cu nimic (decit cu CV demontata de pe masina), caci ramine in CV o parte din agentul de spalare. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand desfaci busonul de jos, cel de scurgere, iese tot din cutie.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si din capat, unde e trepta 5?
oricum, nu am auzit pe nimeni sa spele cutia, doar dupa o perioada indelulgata de depozitare, sa se duca vaselina. Eu in 100k km am schimbat uleiul o singur adata, si nu cred ca o sa-l mai schimb vreodata. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
se scurge tot.mai mariuse dar ce ulei folosesti?nu respecti durata de schimbare a uleiului impusa de Sc Automobile Dacia Sa.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
argon |
![]()
|
durata aia e de pe vremea cand nu se gasea decat T90 de Peco, calitatea a treia.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Kruger |
![]()
|
Corect. In plus, daca cutia nu pierde ulei, nu ai de ce sa mai umbli la ea mult si bine.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
ydaniel |
![]()
|
uleiuri bune se gaseau si acu 25 de ani:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
argon |
![]()
|
Sunt curios cum iti aduci aminte, daca aveai -2 ani.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dgdgaby |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
eu am citit intro carte ca se spala cu petrol
eu vreu sa fie cat mai bine facuta schimbarea |
--------------------
Dacia
1310 TX
1989
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(Kruger @ 28 Feb 2008, 10:17) Subscriu. Exact acelasi tip de ulei mi-a fost recomandat si mie, si cutia a mers mult mai bine dupa schimbare. Deci nu placebo and bullshit, intra mai usor (indiferent ca e calda sau rece), nu mai caraie, nu mai uruie. Care dintre cele doua, ca ydaniel a spus doua. Si cat costa un schimb, ca si mie imi cam caraie la cald cutia si imi fac sperante mari ca e doar uleiul prost, si nu cutia dusa... Deci? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
mariann |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 29 February 08 ![]() |
Oricare.
|
--------------------
Dacia
1300
1979
- b-48-avf
|
|
ydaniel |
![]()
|
castrol 80w90 1l-18 lei si castrol 75w90 e sintetic 1l=70lei
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si cati litri intra la un schimb?
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
2 l
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
argon |
![]()
|
La mine a intrat 2,4.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
cv cu 4 trepte 2l.cv cu 5 trepte 2,3 l;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
dgdgaby |
![]()
|
deci bag in cutie 1-2 litri de motorina
merg un pic cu ea cat sa se curete ii dau drumul sa curga si dupa aia pun aurul ala in cutie (castrol 80W90) |
--------------------
Dacia
1310 TX
1989
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ieri am schimbat ulei cutie 5 tr, corect argon si ydaniel
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
NU se merge cu motorina in loc de ulei.daca ai ulei bun nu e nevoie de "spalaturi".
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
thedragon |
![]()
|
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
dar elf nu face ulei bun pentru cv? ma bate si pe mine sa schimb uleiul si sa ii bag ceva bun dar bate la usa inspectia si nu am prea multi bani pentru ulei
|
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
ydaniel |
![]()
|
face.e ambalat intr-o cutie de 2l-80w90 cam 32lei.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
thedragon |
![]()
|
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
da dar mie imi trebuie 3
![]() ![]() |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.357 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mobil, Valvoline, Texaco... Lubrifin, Aral. Mai vrei?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ydaniel |
![]()
|
petrom,rompetrol...
![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Merced |
![]()
|
Eu o sa caut BP ca d-ala am si in motor.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:14 |