Antifonare capotă, inclusiv blană, pedalier
![]() ![]() ![]() |
Antifonare capotă, inclusiv blană, pedalier
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) Copy_of_20062007_001_.jpg ( Size: 130.74k ) Number of downloads: 1913 |
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.727 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Acolo nu cumva veneau alte clipsuri mai mari ? La prestijeul care l-ai vazut cum era ?
Am uitat sa iti zic. Eu o sa imi pun si cateva straturi de aluband sub el. This post has been edited by IRONICK: 20 Jun 2007, 19:42 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
l@u |
![]()
|
De acum este tarziu nu il mai dau jos. Nu am vazut la Prestige ptr. ca acele prinderi sunt sub masina prin dreptul planetarelor ...e ca dreaq acolo sa invarti piulite sau altceva....m-am belit si pe la maini plus
![]() This post has been edited by l@u: 20 Jun 2007, 19:44 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ygor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 23 April 05 ![]() |
Pune aluband pe peretele de foc(doua straturi) dupa ce faci o tura acum cu insonorizantul montat si ai sa te minunezi si mai tare de efect.
Poti sa desfaci numai partea de sus a insonorizantului, daca vrei sa pui si aluband, si sa-l tragi spre filtru de aer, pe care trebuie sa-l dai jos. This post has been edited by ygor: 20 Jun 2007, 20:05 |
--------------------
VW Jetta ,2008
Dacia 1410, 1990
Confortline, TLX
- GR-12-LCC
|
|
l@u |
![]()
|
Nu cred ca mai pun Aluband ...cum o fi cu asta asa ramane, oricum multumesc !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ygor |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 19 Jun 2007, 09:31) Revin cu info despre efectele materialului bagat in dreptul aripii. 1. Nu il mai dau jos nici daca ma ameninta cineva cu pusca. Sunt prea multe efecte pozitive. 2. Totusi, pe doua tipuri de suprafete are efect negativ. Bucata de ciment de pe A2 si tipul de asfalt cu pietricele. Aerul din cavitatea respectiva intra intr-o rezonata ciudata deoarece nu mai are pe unde sa iasa. Zgomotul nu este foarte puternic, dar se aude. Asta inseamna ca o sa adaug si ceva absorbant pe acolo. Am copiat si eu inventia ta, numai ca am gasit niste folie PEE de 15mm grosime ( asa era lipita in trei straturi de 5mm din fabrica) .Am pus doua una peste alta si mam manjit-o si cu niste silicon sa nu fuga. Nu am testat-o pana acum , dar vreau sa spun ca am vazut la un Matiz ca are asa ceva din fabrica,adica o perna din burete modelat dupa conturul aripii, si invelit intr-o folie etansa, probabil sa nu retina apa. Deci , cred ca e buna la ceva. |
--------------------
VW Jetta ,2008
Dacia 1410, 1990
Confortline, TLX
- GR-12-LCC
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
leu: baga si aluband. chiar merita efortul
![]() ![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
IRONICK |
![]()
|
ygor, nu este inventia mea. Este o imbunatatire copiata de la alte masini din tarile cu apa calda. Eu prima data am vazut la un Citroen C4 si am inceput sa studiez problema. Doar ca trebuie sa mai studiez in continuare sa vad ce fac cu aerul care intra intr-o rezonanta ciudata pe tipurile alea de asfalt. Ori il lasa sa iasa pe sub masina, ori pun ceva absorbant, ori umplu toata cavitatea respectiva.
EL. Eu absorbant-ul il montez mai mult pentru protectia aluband-ului pe care o sa il pun pe peretele de foc. Si nici nu prea imi plac solutile improvizate in anumite medii This post has been edited by IRONICK: 21 Jun 2007, 12:27 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ygor |
![]()
|
Astept teste de rezonanta. Eu nu am probat-o, insa am astupat perfect toata cavitatea ,mai putin 5cm in partea de jos ca sa se scurga apa, daca-i va da voie nisipul care se strange pe acolo.
La MATIZ e astupata complet |
--------------------
VW Jetta ,2008
Dacia 1410, 1990
Confortline, TLX
- GR-12-LCC
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(sebi4fc @ 12 Jun 2007, 00:10) Sa intelegem ca cea mai galagioasa zona e de la catalizator la toba de mijloc??? zona cu rosu ??? Da, pentru un esapament de fabrica.Dupa indelungi cautari pe net am gasit ceva care imi confirma spusele privind zonele de zgomot in habitaclu. Aaa ... si nu numai ala mele, ca si Klaus a zis la fel. zgomot.jpg ( Size: 138.68k ) Number of downloads: 4915 Este o harta de zgomot la nivelul capului soferului. This post has been edited by IRONICK: 21 Jun 2007, 13:54 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
IRONICK |
![]()
|
ygor, ai mai mers cu masina ? Ai simtit diferenta ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ygor |
![]()
|
Am reusit sa merg pe un drum adecvat si sunt impresionat. Zgomotul de rulare s-a redus simtitor, nici claxonul nu-l mai aud bine, in schimb aud mai pronuntat aerul pe la geamurile laterale.
|
--------------------
VW Jetta ,2008
Dacia 1410, 1990
Confortline, TLX
- GR-12-LCC
|
|
IRONICK |
![]()
|
Zgomotul respectiv este din cauza turbioanelor de la oglinzi. Loganul are cat de cat aerul dirijat pe parbriz cu ajutorul chederelor laterale tip jgheab.
Un test pe care l-am facut: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=952462 Nu prea percutat lumea, dar asta este ... This post has been edited by IRONICK: 28 Jun 2007, 19:10 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
IulianP |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 05 ![]() |
Ygor, tocmai m-am uitat la Matizul alor mei sa vad unde apare acea izolatie de care spui tu, dar nu am zarit-o; este cumva sub acele "oale" de plastic ce protejeaza de noroi ? Deduc asta mai mult din explicatiile date de Ironick.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Ambition
- B 02 BUB
|
|
IRONICK |
![]()
|
Iulian, normal ca sub oalele de plastic.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Revin cu impresii despre rolul insonorizantilor de capota si cel de perete antifoc sub care sunt 2 straturi de aluband.
Ieri m-am intors de la mare pe autostrada si de abia acasa mi-am dat seama de un lucru: singurul lucru deranjant la 160Km/h (pe bord) era ... consumul. ![]() Un singur zgomot am mai sesizat pe langa cel al aerului: undeva in dreapta zumzaia ceva peste 120Km/h, dar nu deranjant. In urma cu ceva timp fara insonorizanti la motor, doar cu podeaua facuta cu aluband si cu cauciucuri Kormoran la 160Km/h huruitul motorului si zgomotul in habitaclu erau destul de deranjante, astfel incat induceau chiar si un sentiment de nesiguranta. Acum cu insonorizanti si cu cauciucuri Continetal asimetrice (zgomot de rulare mai mic) la 160Km/h nu aveam decat disconfortul creat de consumul mare, astfel incat dupa 50Km am redus in plaja 120Km/h-140Km/h. ![]() P.S. Sa nu credeti ca la 160Km/h consider ca sunt in deplina siguranta. Nici pe departe. Recomand 120Km/h - 130Km/h pe autostrada. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
ciudat ca mie nu mi se pare asa...si am venit azi de la mare pe autostrada.dar cine stie poate tu conduci si vreo masina sport in paralel.
ps:felicitari pentru isonorizare madhorsefuzzy ! apropos de discomfortul creat de consumul mare stai linistit ca la 160 logan consuma putin fata de o masina puternica . am mers de curand cu ceva sport si la 160 era 18 la suta. This post has been edited by han_1.6 mpi: 10 Jul 2007, 16:20 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
ce parere aveti despre husa izolatoare asa cum are lgn diesel? ma gandesc sa-mi montez si eu o astfel de husa pe benzinarul meu.Poate influenta husa asta temperatura de la motor adica s-o creasca mai ales acum pe canicula asta ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
stai linistit. o poti monta fara probleme. racirea motorului nu se face prin capota ci prin radiator.s-a mai discutat pe topic treaba asta
![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
IRONICK |
![]()
|
La mine dupa ce am montat si insonorizantul, in afara de consum mai ma derajeaza un lucru, zgomotul aerodinamic. Zici ca bate vatul prin masina la 140km/h. Motorul nu prea se mai aude, zgomotul de rulare a mai disparut si el (mi-am in sfarsit pus burete cu autoadeziv la fetele de usi ... ca masticul ala s-a dus .. ). Cred ca o sa iau frigiderul la dalta sa il fac mai aerodinamic ...
This post has been edited by IRONICK: 19 Jul 2007, 16:52 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
ce faci ironik? antireclama masinii nationale ? cum sa iei "frigiderul" la dalta ?
![]() ps: eu am scapat de zgomotul de rulare inlocuind kormoranele cu continental. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
IRONICK |
![]()
|
Vine un zgomot aerodinamic de la stalpii fata rau de tot ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
pai daca vrei iti imprumut o dalta. sau mai degraba un ciocan de 10 kile
![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() Preventiv am pus si niste material in fata de usa in dreptul oglinzilor ca ma gandeam ca o sa se auda ... dar nici chiar asa. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
hai domnu' ironik nu ai fi asa de ecsigent:P ca am mers eu de curand cu o masina sport si nu am putut observa daca e sau nu e zgomot aerodinamic pt ca se auzea motorul cu tot cu turbina si cu toba "sport" din fabrica montata.deci s'avem pardon
![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Zgomotul de la stalpii din fata eu cred ca vine de la oglinzi mai degraba.
Incearca sa mergi fara oglinda stanga sa vezi daca mai face. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Azreil |
![]()
|
![]() I am Rock ... Group: Members Posts: 150 Joined: 11 October 06 From: Bucuresti ![]() |
@ironick - de unde ai luat buretele cu adeziv , la ce pret ? Ms.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 Elegance 1.9 TDI
- B-82-KBA
|
|
IRONICK |
![]()
|
Azreil, este burete la rola luat din Brico parca la ~7RON. Eu l-am folosit astfel incat marginea interioara a fetei de usa sa se sprijine pe el la montare. Marginea aia are 1mm si trebuie sa il pui la mare arta ca sa aiba efect.
Klaus, este greu ... mai bine il iau la dalta sau ii inalt plafonul ca la emceveu, ca ala are zgomote mult mai reduse. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
eu tare cred ca ai un auz foarte fin. pune si tu o muzichie ceva cand conduci
![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 07:37 |