Antifonare capotă, inclusiv blană, pedalier
![]() ![]() ![]() |
Antifonare capotă, inclusiv blană, pedalier
99AIM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|||
BoghyMarK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 April 07 ![]() |
Este ingenios dar cam inestetic totodata
|
--------------------
Dacia
1310E
1995
- CT-44-YRY
|
|
IulianP |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 05 ![]() |
BoghyMark unde este "inestetic"-ul ? sub mocheta ? vede cineva prin ea sau prin fata de usa ?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Ambition
- B 02 BUB
|
|
gomez99 |
![]()
|
Fan TICO Group: Members Posts: 154 Joined: 26 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IulianP @ 14 Nov 2006, 12:11) Eu acum caut niste bureti de insonorizare folositi in incinte/studiouri radio (buretii aceia ce seamana cu niste cartoane de oua... ![]() te referi la asta din poza? e cu putin mai dens decit un burete de baie obisnuit si are partea plana tratata cu ceva - fie un spray, fie termic, nu imi dau seama, pentru ca desi e fff subtire (sub 1mm), suprafata e rigida. This post has been edited by gomez99: 17 Apr 2007, 09:00 Attached thumbnail(s) IMG_1455.JPG ( Size: 92.23k ) Number of downloads: 1745 IMG_1453.JPG ( Size: 43.05k ) Number of downloads: 1827 |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005 Daewoo Tico AC 1999
Nu intreba ce poate face Dacia pt tine, intreaba ce poti face tu pt Dacia |
|
IulianP |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 05 ![]() |
Da, Gomez, la aceia ma refeream. Sunt zone ale masinii unde prezenta lor ar fi foarte binevenita (ma gandesc in special la peretele antifoc si diversele spatii goale dintre acesta si bord).
L-ai procurat de undeva? si daca DA : unde/cat/cum ? |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Ambition
- B 02 BUB
|
|
gomez99 |
![]()
|
Fan TICO Group: Members Posts: 154 Joined: 26 October 05 From: Bucuresti ![]() |
este o firma in bucuresti, pe pantelimon, care le fabrica. habar n-am cit costa, da as zice ca pina in 30eur mp. nu stiu cit de fericiti ar fi sa vinda 2-3 mp, dar au la desfacere niste fatuci simpatice
![]() ![]() retinerea mea ar fi daca nu cumva buretii astia ar fi un acumulator de praf... eu am fost acolo dupa un alt produs, vezi poza. e un burete mult mai dens, ingifugat, rezista - zic ei - la 250 C, si e gindit ca fonoizolator. e rigid si are o folie de aluminiu pe o parte. ma gindeam sa il folosesc ca fonoizolant de capota. Am mai vazut in brico o folie din "ceva" presat, foarte rigid, un fel de carton fibros cu o folie de alumniniu pe ea, care zicese ca se foloseste la fonoizolarea parchetului si da rezultate mult mai bune decit PEE. Are cam 8mm grosime. si asta ar fi de testat, zic eu. Attached thumbnail(s) IMG_1468.JPG ( Size: 55.02k ) Number of downloads: 1919 IMG_1470.JPG ( Size: 81.1k ) Number of downloads: 1912 IMG_1471.JPG ( Size: 40.27k ) Number of downloads: 1841 |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005 Daewoo Tico AC 1999
Nu intreba ce poate face Dacia pt tine, intreaba ce poti face tu pt Dacia |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
buretii din studiourile de sunet nu au rol de a izola fonic. ei reduc foarte mult acel"reverb"nedorit la inregistrari. izolare fonica a studiourilor se face altfel, si anume cu pereti dublati cu blani de vata de sticla placi de lemn etc.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
au dublu rol mai bine zis, ca si ei izoleaza, absorb, nu doar reflecta
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Oricum in masina nu-si ating toate rolurile, si prin urmare nu merita investitia in ei. La acei bani se pot lua alte materiale mai propice domeniului auto.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
3ldiablo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
deci, sprayuri cu parafina, ceara, ceva care sa protejeze tabla bine unde gasesc si cam cat costa?
Il voi folosi in praguri la VW broscua, care praguri in interior au o teava care e traseul de caldura! deci asta inseamna condens la greu, iar eu nu am decat 2 gauri pe unde as putea sa bag un spray ceva sa izolez tot interiorul. Sorry de offtopic. |
--------------------
- Dacia Logan
Ambition
2005- -Powered by Ground Zero-
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
parafina trebuie sa aiba cei de la dacia. se da cu pistol de vopsit din cate stiu eu.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
au din parti aia de la Dacia... Eu n-am vazut asa ceva in service
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
pai daca dupa o reparatie capitala nu dau cu parafina iar se umple forumul cu rugina la dacii. sa zicem schimbarea pragurilor so a usilor pe o parte. e obligatoriu tratamentul asta anticoroziv.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
... care in service se face cu cel mai ordinar grund. Vina este a celor de la asigurari care nu accepta pe deviz elemente de insonorizare si tratament anticoroziv. Noi ne certam in mod frecvent cu putzoii aia care fac constatarile, dar saracii n-au nici ei putere, totul le vine de la sefi.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie pentru o aripa inlocuita in urma unui accident, pe deviz a fost trecut si antifon - 500 gr, care a fost acceptat fara probleme de societatea de asigurari.
Reparatie efectuata la Dacoserv, CASCO la BT asigurari. Antifonul s-a dat pe partea de jos a aripii dinspre exterior, iar cu restul antifonului mi-au dat toata aripa pe interior. Tot respectul pentru acel vopsitor, nici macar nu m-am vazut cu el si totusi a facut mai mult decat trebuia. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
a facut treaba cum se face. nu a facut mai mult.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Dupa un drum la munte cu doua dCi-uri de 65 si 70, berlina si mcv afirm urmatoarele:
1. 65-ul este mult mai zgomotos decat cel de 70 2. Mare parte din zgomotul transmis in habitaclu ajunge cu ajutorul schimbatorului de viteze 3. Suspensile mcv-ului sunt foarte bune pentru drumurile de munte. Mult mai bune decat cele de la berlina 4. MCV-ul nu prea are zgomote aerodinamice laterale. Turbulentele in dreptul geamurilor sunt destul de mici. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cine poate face rost de un antifon capota?????? astept un P.M.
|
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
ygor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 23 April 05 ![]() |
Am gasit " insonorizant tablier" la dezmembrari.
Attached thumbnail(s) yhg.jpg ( Size: 7.96k ) Number of downloads: 1600 |
--------------------
VW Jetta ,2008
Dacia 1410, 1990
Confortline, TLX
- GR-12-LCC
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Frumoasa baie
![]() Observ ca este chiar de logan insonorizantul. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
ygor |
![]()
|
Multumesc, chiar este . L-am pozat acolo pentru ca era foarte prafuit si l-am spalat. Da este de Logan diesel, luat de la dezmembrari. Sa vedem cum o sa-l prind pe masina .
This post has been edited by ygor: 7 May 2007, 22:03 |
--------------------
VW Jetta ,2008
Dacia 1410, 1990
Confortline, TLX
- GR-12-LCC
|
|
R@du |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Cat ai dat pe insonorizant?
|
--------------------
Renault
Renault Megane Scenic
'98
|
|
ygor |
![]()
|
Raportat la cat costa la dealer, n-am dat nimic, adica 20 lei
|
--------------------
VW Jetta ,2008
Dacia 1410, 1990
Confortline, TLX
- GR-12-LCC
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(mariuscond @ 7 May 2007, 21:46) Subscriu! Se poate face ceva ca cel de 65 sa se apropie de cel de 70 - ca nivel de zgomot ? Sugestii? Expriente? În primul rând schimbarea modului în care se face schimbarea vitezelor, de pe tijă pe cabluri. O groază de zgomot ajunge în habitaclu prin tija aia nenorocită de la schimbătorul de viteze! |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
A facut cineva? Eu habar nu am cu ce se maninca treburile astea. E dificil/scump?
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
radus |
![]()
|
![]() -Membru cu atributii....- Group: Members Posts: 102 Joined: 16 August 05 From: Jidvei ![]() |
Am cautat si nu am gasit referire la:"destinatuon produit: insono tablier" . Acesta , la mine, urca de sub "podeaua"de polistiren pana sub parbriz!!! E cauciucat in partea spre habitaclu iar spre tabla se simte ca ar fi cca. 1 cm pasla sau ceva asemanator. Mai scrie pe eticheta: Reference: 8200 476 319 Indice: A.
Masina e din sept.2005. La aceasta insonorizare facuta de fabrica, mai e necesar aluband pe tablier? Multumesc! |
--------------------
dacia
logan
Laureat,2005
- AB xx RMS
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
ar fi foarte bun si aluband.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
nickvio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 30 January 06 From: Timisoara ![]() |
Poate cineva sa-mi spuna cum demontez placa aceea de la luneta, pe care sunt montate boxele spate, pentru a incerca sa mai adaug un strat de pasla. Initial, am vrut sa fac operatiunea prin portbagaj, dar cred ca ar fi mai simplu prin cabina. Ideea este ca nu vreau sa stric ceva la demontare.... Va multumesc anticipat.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
placa aia din spate e prinsa in niste "braduti" pe care cel mai usor ii impingi in sus din portbagaj. atentie ca trebuie sa scoti spatarul banchetei, ala e prin in partea de jos cu doua suruburi pe care le desfaci cu cheia de 13.
|
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 09:28 |