Statia seismica "Muntele Rosu", in direct
![]() ![]() ![]() |
Statia seismica "Muntele Rosu", in direct
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 6 Oct 2013, 20:41) In plus si cineva cu pisica imi spunea ca motanu' era turbat pe la 4 dimineata.Mai sa-l ia la omor. ![]() Motanu` ce rasa era? ![]() This post has been edited by D-Ice: 6 Oct 2013, 20:05 |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Tomberonez.
Obisnuita cu prietenii mei cu caini sa tot vorbim despre rase nu ma pot dezbara de precizari de genu' asta.Indiferent de forum. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
D-Ice |
![]()
|
Era ca asta?
poza-amuzanta-poze-amuzante-pisica-se-sperie-de-cutremur.jpg This post has been edited by D-Ice: 6 Oct 2013, 20:17 |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Probabil..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Nimeni nu-i perfect.
Asta nu inseamna ca la un cutremur de 3 Boris vine plangand ,la pat.. <span class='edit'>6 Oct 2013, 20:37:</span> A se intelege ca animalu' avea alt comportament decat de obicei. Si ceilalti enumerati de mine. In plus, aici vorbesc de animale care locuiesc in case cu stapanii nu prin curti. E asa de greu de inteles? This post has been edited by iulia_boris: 6 Oct 2013, 20:39 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Si eu vorbesc tot de caini tinuti in casa si care ieri s-au comportat normal. Ca si azi. Si in timpul cutremurului au dormit bine mersi.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 6 Oct 2013, 21:22) Indubitabil. De asta si fostul caine si actualul "sforaiau" pe rupte la cutremure. Ca si ceilalti caini din grupul cu care iau contact zilnic. (vreo 6 la numar). E genuine? Câinele, bineînțeles. Cu pedigriu și toate cele... În caz contrar, te aștepți să aibă toate funcțiile instalate, și pe bani puțini? ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 6 Oct 2013, 20:44) Si eu vorbesc tot de caini tinuti in casa si care ieri s-au comportat normal. Ca si azi. Si in timpul cutremurului au dormit bine mersi. Cum spuneam nimeni nu-i perfect. Nu toti cainii si toate pisicile au facut tumbe dinaintea cutremurului. Asta nu inseamna ca-s toti nesimtitori. Ca si oamenii. Puteti face glume si mistouri ca nu-mi pasa. Si nici nu vreau sa demonstrez ceva cuiva. Ca n-am nici un interes. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Totuși, să simtă cutremurul cu zece ore înainte...
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
Mai glumim și noi, nu te supăra.
Adevărul e că prin '90 sau când a fost cutremurul ăla ce s-a simșit și pe la noi prin Ardeal, dimineața am găsit un caras auriu mort pe covor. Sărise din acvariu. Acuma nu știu dacă înainte, în timpul sau după cutremur. Sau dacă a fost o coincidență. Și nici nu știu dacă avea pedigree. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' a zis ceva Boris, sau era doar agitat?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Mai,niste cercetatori au spus ca inaintea unui cutremur creste emisia nu stiu carui gaz.
Si ca ,tot ei spuneau, probabil animalele il simt ca fiind in cantitate mai mare decat de obicei si d-aia incep sa se agite. C-o fi asa sau nu azi,tot in parc,Boris nu s-a mai comportat ca ieri. Repet nu-i musai sa va conving eu. Vedeti voi ca si la Vrancioaia si la un institut seismologic particular au pasari si animale carora li se urmaresc reactiile .. Nu stiu de ce pare asa de neatins? Sau de necrezut? Ca n-am zis ca m-am intalnit cu Iisus.. ![]() 6 Oct 2013, 21:27: QUOTE(gabizegrean @ 6 Oct 2013, 21:15) Mai glumim și noi, nu te supăra. Adevărul e că prin '90 sau când a fost cutremurul ăla ce s-a simșit și pe la noi prin Ardeal, dimineața am găsit un caras auriu mort pe covor. Sărise din acvariu. Acuma nu știu dacă înainte, în timpul sau după cutremur. Sau dacă a fost o coincidență. Și nici nu știu dacă avea pedigree. Un pas inainte c-ai scris pedigree.. Da' de ce carasu' ![]() A naibii coincidenta,cum vine ea.. Pestii,cica,ar iesi la suprafata apei,. Atunci e bine de mers la pescuit. Chinezii si japonezii cerceteaza in amanunt chestiile astea. Da' aia-s prosti nu ca noi destepti.. This post has been edited by iulia_boris: 6 Oct 2013, 21:27 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Expirase timpul dorintelor.
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
Tanti Iulia, e adevărat că unele animale devin agitate inaintea unei calamități. Dar nu cu zece ore înainte și la cateva sute de kilometri.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
Boris are nasul mai mare !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Dacă aude Mărmureanu de Boris...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
D-Ice |
![]()
|
QUOTE(gabizegrean @ 6 Oct 2013, 22:15) Mai glumim și noi, nu te supăra. Adevărul e că prin '90 sau când a fost cutremurul ăla ce s-a simșit și pe la noi prin Ardeal, dimineața am găsit un caras auriu mort pe covor. Sărise din acvariu. Acuma nu știu dacă înainte, în timpul sau după cutremur. Sau dacă a fost o coincidență. Și nici nu știu dacă avea pedigree. Nu e vrajeala. Tot atunci aveam un bol cu doi carasi aurii. Pana atunci nu faceau altceva decat sa inoate incet de colo colo si sa bage la dulap cand le dadeam de mancare. Pasnici, nu alta. Cu vreo doua saptamani inainte de cutremur devenisera mai agitati, inotau de colo colo, ieseau la suprafata, apoi la fundul apei si tot asa. Cu vreo doua zile inainte deja faceau ca delfinii la suprafata, era foarte interesant. In dimineata inainte de cutremur imi faceam lectiile in aceeasi camera cu ei, aveam cursuri dupa amiaza. Aud fleosc in spatele meu, un caras era pe masa. L-am pus inapoi in bol si am pus un carton peste. La scoala m-a prins cutremurul. Cand am ajuns acasa, bolul era pe jumatate cu apa iar pestii la fund nu miscau. Apoi au revenit la normal. Explicatia am citit-o undeva, linia laterala la pesti este foarte sensibila la infrasunete, de aia percep cutremurele inainte. Infrasunetele sunt percepute si de serpi. Aia cu gazele poate fi valabila local, dar nu la sute de km de epicentru. This post has been edited by D-Ice: 6 Oct 2013, 22:02 |
--------------------
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Boris simte cu 10 ore inainte si pestisorii tai cu 10 zile...........mai taiati ca de acum nu mai e gluma ! PS: Boris o fi simtit ceva aroma de pasarica in calduri si presimtea cutremurul din oo. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
la scoala de seismologie !
6 Oct 2013, 23:05: deja a editat dresorul de pestisori, din zece zile au mai ramas doar doo !........misto ! This post has been edited by l@u: 6 Oct 2013, 22:05 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 6 Oct 2013, 22:21) se numeste radon ![]() si animalele mele pisica , si doi pesti tomberonezi prinsi din girla acum citiva ani dormeau de duduiau , in special mita si ca cele trecute mai puternice , acum ca a venit frigu s-a bagat in scutece This post has been edited by bygy007: 6 Oct 2013, 22:10 Attached thumbnail(s) IMAG0085.jpg ( Size: 296.04k ) Number of downloads: 239 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
l@u |
![]()
|
are ochii cam rosii , sa nu sara la beregata !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
doarme la nevasta in brate
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
Eu am văzut un gândac negru în bucătărie cu 16 ore înaintea cutremurului. Părea foarte agitat și alerga haotic, de nu reușeam să-l ard cu papucul. Cred că simțise ceva.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
papucul?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
l@u |
![]()
|
cred ca prevestea deratizarea nu cutremurul !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 14:45 |