brat stergatoare rebut ?, cine poate sa zica ce s-a intamplat ?
![]() ![]() ![]() |
brat stergatoare rebut ?, cine poate sa zica ce s-a intamplat ?
tuner |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC03936.JPG ( Size: 184.53k ) Number of downloads: 528 DSC03933.JPG ( Size: 176.8k ) Number of downloads: 478 |
||
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu cumva e normal?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
de ce numa stergatorul soferulu?i cum de stergatorul pasagerului nu a necesitat modificari ??
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
...pentru ca pasagerului i-a placut asa
![]() Doamne-fereste oameni-buni, citesc si altii pe aici si zic ca uite ce probleme, ce masina de kkt... Pai e normal sa fie asa, se datoreaza pozitiei diferite la baza parbrizului, si -in consecinta- a diferentei de inclinatie a suprafetelor pe care le "matura", cat si a suprafetei pe care stau in repaos. Nu stiu sa explic mai bine... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
tuner |
![]()
|
poate ca nu ai observat ca aceel corp de aluminiu e turnat rasucit si pt a corecta pozitia stergatorului a fost indoita partea metalica
asta era intrebarea de ce s-au chinuit sa il toarne rasucit pe cand la pasager e turnat normal si da pe zii ce trece ma conving mai mult ca e cea mai de kkt masina |
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
"a fost indoita partea metalica"
Nu e tot brațul metalic? ![]() Lasă, vinde-o, și cumpără-ți "o mașină"... Deși îți va fi greu, dacă ăsta este un criteriu de alegere, pentru că sunt multe mașini cu astfel de brațe la ștergătoare... (La SCENIC nu e la fel?) This post has been edited by Catalin Marinarul: 1 Aug 2007, 08:21 |
--------------------
-
-
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Incredibil...
![]() Stergatoarele sunt ca in poza la toate Loganurile, asa sunt facute ele, nu e "corectat" al tau... Si, asa, pt. cultura generala, mergi tu cam la orice masina (in afara de D1300) si suprapune bratele stergatoarelor. Daca sunt identice, eu dau o bere. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
e din cauza modului in care trebuie sa se distribuie fortele de apasare pe bratul stergatorului.
Dupa cum vedeti (sper) bratul stergatorului incepe DUPA piesa turnata "stramb", iar acel brat trebuie sa fie cat de cat paralel cu parbrizul, pe o bucata cat mai mare din cursa. Adaptarea de la partea "flexibila" a bratului se face pentru a fi la unghiul potrivit pozitionarea lamelei stergatorului (daca va zic ca exista aparate de masurat si de reglat unghiul de pozitionare a lamelei o sa ziceti ca nu sunt sanatos... dar ele exista...). Cei de la UAMT au pozitionat intai bratul paralel si apoi au rezolvat problema perpendicularitatii lamelei, prin deformarea zonei flexibile. Si asta, dupa parerea mea, pentru ca nu au experienta in proiectarea adevarata a bratelor de stergatoare. Care trebuie sa aiba o rigiditate, o elasticitate, o forta de apasare etc bine dramuite, calculate si rezultate in urma unor teste de anduranta. La logan d-abia cu noile brate de stergatoare s-a mai aratat ceva atentie proiectarii acestui reper. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
79_BMS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 444 Joined: 29 October 06 ![]() |
nu cei de la UAMT au facut proiectarea ...
|
--------------------
Dacia
Logan
2006/Laureate 1.5 dci
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Tot ce se poate, oricum, cine o facuse o facuse prost.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tuner |
![]()
|
poate nu m-am facut inteles suficient de bine pentru uni dintre voi
a doua poza e cu bratul de la pasager care nu a suferit acele modificari DE CE.... This post has been edited by tuner: 1 Aug 2007, 14:30 Attached thumbnail(s) DSC03936i.JPG ( Size: 210.85k ) Number of downloads: 274 DSC03934.JPG ( Size: 198.16k ) Number of downloads: 241 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
COMPARI 2 PIESE DIFERITE!!! Nu îți dai seama? Cele 2 ștergătoare au poziții diferite pe parbriz, au lungimi diferite, au de acoperit suprafețe diferite, cu curburi diferite....
|
--------------------
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(tuner @ 1 Aug 2007, 15:30) DE CE.... Pentru ca si bratele de stergator sunt luate tot de pe niste Clio nereusite si le-au pus la Logan. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
De fapt tot Loganul este un Clio nereusit ...un rebut de Clio.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Mai da tu te-ai mai uitat si la alte loganuri,matizuri si orice alta masina, sa vezi ca fiecare brat are o forma specifica si indoitura ?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Mai Tuner... ia beleste ochii la sutele de mii de Logan-uri de pe strada sa vezi ca toate-s asa. Nu stiu ce te blochezi asa in treaba asta... Asa e design-ul pur si simplu. Asa s-a vrut din motive obiectiv-stiintifice de design. Daca nu era indoiat asa nu isi facea treaba.
E vorba de fapt de punctul de prindere (axul pe care e prins) ca in stanga la sofer e undeva in marginea parbrizului si altfel pozitionat fata de curbura parbrizului fata de cel pentru stanga unde e mai pe centru. Pentru stergatorul din dreapta punctul de prindere e relativ central deci e ok sa fie drept ca e relativ paralel cu suprafata parbrizului. In stanga e alta treaba. Daca tu nu reusesti sa-ti dai seama de banalitatea starii de fapt si sa-ti folosesti picatura de judecata de inginer care ar trebui sa fie in fiecare om nu arunca cu muraturi ca nu-ti sta bine. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
si la mine e la fel ca in poza ....
e clar sunt de la rebuturi ![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Gavroche |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 4 April 06 ![]() |
La peugeot 207 un stergator e mai lung [respectiv al soferului] si cel al pasagerului e mai scurt.
PS: nu le-am masurat inca...dar o sa incerc sa revin cu dimensiunile exacte. This post has been edited by Gavroche: 1 Aug 2007, 17:18 |
--------------------
Renault Kadjar
1.3 140 EDC
2019 Intense + optionale
- B-
|
|
tuner |
![]()
|
deci nu sunt singurul care a ajuns la concluzia "REBUT"
rog daca poate cineva sa faca rost de o poza cu loganul de export la fel are bratul de stergator asa din pura curiozitate This post has been edited by tuner: 2 Aug 2007, 01:50 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Hmm care a fost totusi scopu,adica daca e indoit din fabrica e rebut
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
avand in vedere UTILITATEA acestui topic si faptul ca el ajuta f mult posesorii de LGN....nu pot sa nu imi spun si eu parerea:
de ce?......explicatia e banala :.... d'aia !!! ps. stii vorba lu' Dabija ??? This post has been edited by YR-ZBG: 2 Aug 2007, 07:33 |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
klaus |
![]()
|
Nu poti sti vorba lui dabija daca e bratul stramb.
pentru dabija trebuie un brat drept si teapan... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Si al meu are brat "rebut". Concluzia: e normal asa.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
eu zic sa-l demontezi si cu un patent performant sa il faci dupa propriile dorinte, DREPT. Sunt convins ca nu o sa mai fie bun de nimic dupa aceasta inteligenta operatiune, insa macar vei fi TU impacat sufleste, si vei elimina aceasta problema existentiala
![]() This post has been edited by StefanT: 2 Aug 2007, 13:43 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Adica nu e clar ca asa e normal si nu e nicio problema?
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
C@talin |
![]()
|
Se [pare ca nu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba are dreptate . Turnat prost. A fost rasucit la baza..si sus a fost strambat sa pice pe parbriz. La nici o alta masina nu exista mizeria asta
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
C@talin |
![]()
|
M-am enervat si am fost pana afara sa fac poze si am vazut ca la mine nu e asa ca in poza colegului nostru
![]() Ultima e poza colegului,si se vede diferenta chiar e ciudat indoit ![]() This post has been edited by C@talin: 5 Aug 2007, 21:05 Attached thumbnail(s) DSCF0315.JPG ( Size: 115.92k ) Number of downloads: 246 DSCF0317.JPG ( Size: 72.05k ) Number of downloads: 166 DSC03936.JPG ( Size: 184.53k ) Number of downloads: 139 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
C@taline, tu vii "sa ne bagi ciunga-n par"
![]() ![]() This post has been edited by Kojak: 5 Aug 2007, 21:09 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
C@talin |
![]()
|
Ehh la mine e foarte putin,se simte doar la mana, da in poze nu se vede aproape deloc
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:03 |