fluieratura in treptele 1,2, fluieratura in treptele 1,2
![]() ![]() ![]() |
fluieratura in treptele 1,2, fluieratura in treptele 1,2
MariusAlin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 6 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Abs Plus
2007
- TM 32 ALN
|
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
N-are legatura distributia cu treptele de viteza..., mai repede ai ceva prin cutie. Mai multe detalii, ce crezi ca fluiera: motorul, cutia , posibil ceva rulmenti...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
MariusAlin |
![]()
|
Nu pot sa imi dau seama .. doar in mers .. undeva in fatza partea dreapta, atata pot sa zic dar se aude ca o scartaiala .. si numai cand este frig afara .. cineva imi zicea ca ar fi cureaua .. ptr ca atunci cand este frig este mai "mica" de acea nu imi scartaie imediat dupa ce plec cu masina ci doar dupa ce se incalzeste putin motorul. Aceasta "fluieratura" a aparut a doua sau a treia zi dupa ce mi-au schimbat suruburile la distributie ..
Eu ma gandesc la urmatoarea ipoteza: avand pata la distributie ma gandesc ca ajunge pe cureaua de accesorii sau pe fulie de acolo am observat eu pata de ulei pe spoiler. este posibila ipoteza mea? |
--------------------
Dacia Logan
Abs Plus
2007
- TM 32 ALN
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
cum adica ulei pe spoiler cum a ajuns acolo?
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
MariusAlin |
![]()
|
nu stiu pur si simplu intr-o dimineta am vazut umed chiar sub grilaj o pata de cca 5 cm .. am zis prima data k ii ceva umezeala dar restu masinii era uscata si avea aspect uleios
|
--------------------
Dacia Logan
Abs Plus
2007
- TM 32 ALN
|
|
radur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 3 October 07 ![]() |
ce motorizare? 1.4?
This post has been edited by radur: 17 Feb 2008, 05:39 |
--------------------
dacia
logan
2007/abs+/
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Eu cred ca defectul este in cutie...(amintesti de tr 1 si 2). E greu de crezut sa mearga infranat din cauza curelei , chiar a distibutiei...,si in treapta 3 sa nu mai existe problema. Suspectez o lipsa de ungere in lagarele cutiei.
Mai este ceva, toata lumea stie ca lipsa ungerii in cutie se "'simte'' mai mult dupa ce se incalzeste un pic... This post has been edited by BZN: 17 Feb 2008, 08:37 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
problema este de la cureaua de accesorii.fiind imbibata cu ulei patineaza pe alternator de acolo vine si lipsa de putere. oricum daca ai scapari de ulei trebe sa mergi inapoi si atunci spunele sa iti puna alta curea (pe garantie) ca nu e vina ta ca e plina de ulei .se poate stringe cureaua dar este o rezolvare de moment
|
-------------------- |
|
MariusAlin |
![]()
|
radur: Da am motorizare 1.4
BZN: sincer si eu am banuit asta la inceput dar este prea curios ca imediat a doua a treia zi dupa ce am luat`o de la service cand am fost prima oara cu distributia s-a auzit fluieratul .. si chiar in ziua cand am luato s-a auzit si la relanti intradevar foarte incet .. dupa care la cateva zile se auzea foarte tare in mers ... iar cand am fost la celalt dealer mai precis autocardo mi-au spus ca cei de la autoeuropa ( asta ca sa le fac si putina reclama) nu mi`au montat cureaua de accesorii bine .. ei rezolvand problema aceasta nu a mai fluierat decat cand era foarte foarte frig .. sa iti dau un exemplu .. Cand am luat`o de la autoeuropa timp de 2 sapt mi-a fluierat in fiecare zi dimineata .. dupa ce au repus cureaua cei de la autocardo mi-a fluierat doar de 3 ori in zilele in care a fost ger :-s calin.c: la asta m-am gandit si eu .. sunt programat pe marti in service dar vroiam sa stiu si parerea altora mai avizati ca mine. |
--------------------
Dacia Logan
Abs Plus
2007
- TM 32 ALN
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
trebuie sa iti rezolve problema cu scurgerea de ulei care este probabil pe la pinionul care antreneaza pompa de ulei si dupa aceia sa iti schimbe cureaua
|
-------------------- |
|
BZN |
![]()
|
Si totusi, de ce merge infranat? Din cauza curelei?
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
macar esti lamurit e de la distributie. mai strseazai pe cei de la service si o sa iti remedieze problme. ai vazut cum sunt service-urile astea .
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
calin.c |
![]()
|
nu merge infrinat dar exista o pierdere de putere cit timp cureaua patineaza
|
-------------------- |
|
BZN |
![]()
|
Mai n-as crede! Mai vorbim noi...Sa ne spui si noua dupa ce rezolvi. Eu exclud cureaua ( se pare ca sunt singurul).
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
cutia de pe logan fluiera in treapta a1a asa e si la mine si la multi deci nu e de la cutie. daca a zis ca a avut ceva intreventii la distributie si s-au schimbat putin lucrurile inseamna ca de aici e problema.
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
radur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 3 October 07 ![]() |
citisem pe forum ca teoretic astea din 2007 nu ar trebui sa mai aiba probleme cu scurgerile de ulei! cica s-a renuntat la pinionul buclucas
|
--------------------
dacia
logan
2007/abs+/
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
din cate am vazut doar la motoarele 1,4 apare problema cu scurgerile de ulei.
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
calin.c |
![]()
|
nu sa renuntat inca
|
-------------------- |
|
bogdan_90 |
![]()
|
da e adevarat ce am auzit eu? ca doar la motoarele 1,4 apare problema asta?
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
calin.c |
![]()
|
pina acum majoritatea au fost de 1,4
|
-------------------- |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() Referitor la problema scurgerilor de ulei in zona distributiei ...intr-adevar, procentual vorbind, in 80% din cazuri, a fost vorba de motoare de 1.4 ![]() ...cam 15% motoare de 1.6 si restul de 5% motoare de 1.6 16v (cunosc cel putin 2 persoane care au intampinat problema asta de pe acest forum) ...asa ca "scapa cine poate"! ![]() ...personal, cine ma cunoaste, stie ca am fost de 6(!) ori in service cu problema scurgerilor de ulei in zona distributiei. *procentele de mai sus, reprezinta parerea mea personala, dupa analizarea tuturor cazurilor de pe acest forum si nu numai. This post has been edited by Kojak: 17 Feb 2008, 16:21 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
in cazul asta cei cu probleme aseamanatoare fuguta la service si gura mare pe baieti pana se rezolva problema.
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
MariusAlin |
![]()
|
da bogdane ai dreptate .. acuma ( a3`a oara) cand ma duc la service .. masina are 5 luni .. am o lista intreaga .. in plus motorul este mult mai zgomotos .. la relanti dar si in mers ca la alte logane 1.4 inclusiv am ascultat la un motor de logan pe care se facea taxi si avea peste 120.000km tot de 1.4
|
--------------------
Dacia Logan
Abs Plus
2007
- TM 32 ALN
|
|
calin.c |
![]()
|
teoretic nu are de ce sa fie mai zgomotos dac nu au gresit cu nimic
|
-------------------- |
|
MariusAlin |
![]()
|
data trecuta mi-au spus ca ii normal .. dar acuma am analizat mai indeaproape .. si ii voi pune sa .. mai puna un logan langa al meu sa analizam impreuna .. sunt pus pe iuresh ca nu se mai poate .. numai probl si probleme...
|
--------------------
Dacia Logan
Abs Plus
2007
- TM 32 ALN
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
ai garantie deci te poti duce la orice service din asta dacia, de ex in pit e amat un service foarte bun , cauta un service bun te duci acolo spui ce probleme ai si vezi ce se rezolva, daca nu cauti alt service si tot asa. din toate service-urile trebuie sa fie unul sa-ti repare masina calumea.
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
calin.c |
![]()
|
cred ca nu are rost sa te certi .cu frumosul mai mult rezolvi
vorbeste cu seful de service |
-------------------- |
|
BZN |
![]()
|
Mai frate, ziceai ca zgomotul se manifesta in mers ,tr 1 si 2 , dispare in 3...acum...ar face si la ralanti?
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
MariusAlin |
![]()
|
BZN : nu ai inteles tu .. in treptele 1,2 scartaie(fluiera)
la relanti motorul ii mai zgomotos de cat alte logan 1.4 mpi |
--------------------
Dacia Logan
Abs Plus
2007
- TM 32 ALN
|
|
calin.c |
![]()
|
ar face si in gol daca ar accelera
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 09:39 |