Cu cine v-ar placea sa "inscrieti"?
![]() ![]() ![]() |
Cu cine v-ar placea sa "inscrieti"?
litza |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
aia e groteasca .. ptiu
imi place sa fac dragoste ![]() si in plus mi-ai spus sa critic ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Ok, atunci nu mai critica si enjoy it!
![]() Sau votam sa iei ban pe topicul asta! ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Poftiti de faceti miscare! http://pya.cc/pyaimg/img200412/200412061122DB9.wmv
Atentie! Calitatea imaginii rste cam slaba. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 10 Dec 2004, 11:17) o fata draguta ![]() va avea tendinte de ingrasare spre varsta de 30 de ani . o constructie a corpului cu oase mari sugereaza acest lucru ![]() de asemenea , nu-mi dau seama daca are sau nu colagen , se pare ca ar avea , ceea ce e cah. De unde stii asa ceva ca eu nu cred asta ! Eu am vazut fete sau femei cum vrei sa le spui pana in 25 de ani cu oase mici care erau si mai plinute... ![]() ...sau era o gluma ceea ce ai scris? |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
litza |
![]()
|
90% din femei au tendinte de ingrasare spre 30 de ani. De aceea e bine sa ne bucuram de ele acuma, cat sunt inca tinere.
Si tata ma sfatuia: Dute si uita-te la soacra la dimensiuni. Ca vrei nu vrei, tot asa o sa ajunga si ea. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
am condus un studiu pe un focus grup . una din concluzii a fost cea de mai sus .
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
litza, asa am gresit io, uitindu-ma la soacra-mea ca are 45 de kile, si acu ma cert cu nevastamea mai dea jos din sunci
![]() ![]() (cred ca ma maninca pielea rau, daca fac asemenea afirmatii ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
GeorgeB |
![]()
|
ca sa te citez , din nou
QUOTE("paulp @ care nu are destula liniste acasa") Sper sa nu apara Prima Doamna pe aici ca maninc rece pina dupa Anu nou wink.gif |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Pai nue era vorba de tanti Nina...
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Emile, eu nu te-am injurat, da chiar sa ma faci Ilici
![]() Parca era vorba de FEMEI aici nu de speriat lumea ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
mil |
![]()
|
nici eu mai...ma gandeam in sinea mea ca:
1) Prima Doamna a statului ocroteste onoarea si linistea cetatenelor...si le inf., prin mecanisme normale (e-mail, telefon, tata Floarea de la 2) , cand ai lor consorti o iau pe aratura electronic sau nu. 2) Cum Prima Doamna a trait in Iasi, e o sansa oarecare sa o cunoasca pe a ta doamna, deci sa directioneze inf. pe care SRI si alte organisme abilitate si bineintentionate ale statului le acumuleaza despre tine. Si daca nici una din variante nu iti convine, eu am vrut s aiti fac un servicu, ca daca nu e vorba de Nina, ci de a ta doamna,...cine e a doua doamna...ha? |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
imi plac sanii naturali
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
imi plac sanii
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
GeorgeB |
![]()
|
toti? asa in general ?
![]() ia zi, daca ai avea si tu doi , te-ai juca cu ei toata ziua , nu ? ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
mil |
![]()
|
cum femelele au tot felul de idoli masculini care mai de care mai efeminat...si mai fara par pe piept, avem si noi dreptul la fanteziile noastre...
acusica eu marturisesc cinstit ca imi plac si fetele aproape nemachiate si IN PRIMUL RAND cu parul nevopsit...asa ca daca e pe poftite, acest topic imi e cam inutil ![]() This post has been edited by mil: 10 Dec 2004, 13:15 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
nemachiat si fara par vopsit iti gasim un rocker, mama mama
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mircea Radu nu-ti place?
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
mil |
![]()
|
mah ferocilor...am zis "fetele aproape nemachiate si IN PRIMUL RAND cu parul nevopsit"? Daca nu, scriu cu bullet:
- fata - nemachiata - par nevopsit Asa ca daca e rockerita e ok...astept propuneri!!! MR nu, ca nu indeplineste primelor doua cerinte, cel putin din punctul meu de vedere ![]() This post has been edited by mil: 10 Dec 2004, 14:50 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
SilviuB |
![]()
|
Fain suflet are fata, daca e de la mama natura asa e perfect !
![]() PS: ...era sa uit, stiati ca domnisoara cea mai votata de noi aici e in Playboy din America cu 6 pagini dedicate ei ! This post has been edited by SilviuB: 10 Dec 2004, 14:13 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(mil @ 10 Dec 2004, 15:51) e buna poza din profil...aduce un aport de realism, ...profunzime...volum ![]() din pacate are parul vopsit, fiar' ai naibii de struguri acri. mai George tie iti convine? atentie sunt 2 tipe ultimile 2 poze sunt cu aceeasi tipa, prima nu are nici o legatura cu ele This post has been edited by Cib: 10 Dec 2004, 14:55 |
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
mil |
![]()
|
aia spuneam si eu...!!!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
pai ambele sunt silicoane. bruneta este pe plaga la romania iar cealalta nu pare sa fie romanca. e ceva cu nisipul ala ce nu-mi inspira ->romania.
priviti la curbura de la sfarc in jos..un san natural nu sta asa decat daca e de marime potrivita ca sa zic asa... iar astia numai de marime potrivita nu sunt . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mda. Si e si vopsita (vorba lu' Mil),... si dupa 30 de ani o sa se ingrase... mie imi plac blondele... daca stau bine sa ma gandesc, e chiar nasoala.
Ba, ce chilu meu puneti toate uratele aici ?!? ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
mil |
![]()
|
TomaB ce esti!
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
daca au vrut sa comentez , pot eu sa nu le respect doleantele
![]() <- carcotas sef ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
mil |
![]()
|
oricum daca mai aveti sa mai puneti filme de astea de pe la noi (zile d'alea d'ale noastre) din eterna si fascinanta romanie, sa simt cum creste in mine firbinte...sentimentul patriotic...da?
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
in reprezentarea lui luxcor ne-am putea gandi la un exercitiu la paralele , dar acolo e doar o "paralela"
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 16:15 |