Cu cine v-ar placea sa "inscrieti"?
![]() ![]() ![]() |
Cu cine v-ar placea sa "inscrieti"?
paulp |
![]()
|
||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
@silviuB
nu prea ... sincer sa fiu . pai tipa asta atrage doar daca i se vede fundul. iar pe strada nu pot sa cred ca merge in tanga si uleiata ![]() ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
GeorgeB, hai recunoaste acuma. Cine mai e langa tine la calculator?
![]() Mi-e personal imi place si mi-ar ajunge una ca aia. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 8 Dec 2004, 15:18) Ok, cum am zis, gusturile nu se discuta ! Clar ca nu va umbla asa pe strada, dar daca poarta haine stramte tot se va face remarcata de trecatori. PS : Cand sunt cu prietena pe strada si trece o tipa klumea intorcem capu' amandoi. Eu era sa patesc ceva (... sa treca o masina razant pe langa mine) cand eram pe strada si ma uitam asa ... aiurea dupa niste gagici ... Si apropo de femei : cele care au sani mari nu le place ca sunt prea mari si cele care ii au mai mici ar vrea sa ii aiba mai mari. De, asa e omul, nu se multumeste cu ce i-a dat Dumnezeu. This post has been edited by SilviuB: 8 Dec 2004, 14:27 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Cred ca titlul topicului este "cu cine v-ar placea sa inscrieti" ... in aceasta privinta chiar NU conteaza cu ce s-ar imbraca pe strada
![]() ![]() @ driverx stai tu linistit ca stiu ... dar sa zici ca aia nu are (.)(.) mi se pare cam exagerat. Nu ii are ca Pamela, da' are un 88 lejer acolo ... oricum, repet, e super-buna ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
la marimea bustului conteaza si cat de "spatoasa" e respectiva.
![]() asa ca ... o avea ea chiar si 90 dar daca are spatele mare are sani mici. vezi inotatoarele. ps: aia nu are mai mult de un 82-84. ![]() aici important este ce cupa are ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 8 Dec 2004, 15:40) la marimea bustului conteaza si cat de "spatoasa" e respectiva. ![]() asa ca ... o avea ea chiar si 90 dar daca are spatele mare are sani mici. vezi inotatoarele. ps: aia nu are mai mult de un 82-84. ![]() Pana una alta la cum arata tipa, cred ca nu apuci sa ii vezi sanii la ce fund are ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
GeorgeB |
![]()
|
a se observa din nou , pozitia adoptata si anume :"push-up"
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 8 Dec 2004, 15:40) la marimea bustului conteaza si cat de "spatoasa" e respectiva. ![]() asa ca ... o avea ea chiar si 90 dar daca are spatele mare are sani mici. vezi inotatoarele. ps: aia nu are mai mult de un 82-84. ![]() aici important este ce cupa are ![]() Eu zic ca are 80B !!! Care da mai mult ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
GeorgeB |
![]()
|
DA ... intamplator ii am
![]() iar cupa aia nu e B e A toata ziua ![]() beeeeeiiii habar n-aveti de masuri la sutien ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE DA ... intamplator ii am Bey... Mihai, asarban, Money, Liviu - faceti ceva, modificati chestionarul asta si adaugati-l si pe George! Vreau sa-mi schimb optiunea ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Din partea mea, are libertate deplina sa spuna ce vrea....
This post has been edited by madalina: 8 Dec 2004, 15:25 |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
GeorgeB |
![]()
|
atunci nu mai zic de colagen si unghiile false
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
...
![]() ![]() This post has been edited by vv: 8 Dec 2004, 15:34 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
nu , doar ca nu imi plac cele : " artificially augmented "
adica silicon , colagen and stuff ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
Ba au (.)(.) mici, ba sunt augmentate, ba sunt slute si urate, ba da numai nenorociri am pus noi in topicul asta ce facem aici ... film de groaza?
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
GeorgeB |
![]()
|
calitatile le-am recunoscut
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Constat ca s-a dus de rapa topicul...
![]() Asa ca please, reintrati pe calea cea buna! |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am eu niste poze cu niste monovolume de mai mare dragu'!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Valentine |
![]()
|
Ce dezmat aici ... sunt curios ce s-ar intampla acuma daca as pune poza aia cu Nastase pupand un admirator?
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Vezi sa nu-ti tremure maus-ul s-o pui pe aia cu Nastase lasindu-l in urma pe Basescu!
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
bai...s-a stricat firul...nu mai e moral, nu mai sunt printzipuri...nu mai e dacie...nu mai e nimic...avem destule imagini deja, hai sa scriem si sa citim...
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cui nu-i place ciocolata ?
![]() Oricum, de un mare succes topicu' asta, vad ca in 2 zile peste 200 de reply-uri. Unele chiar reusite.... ![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Trebuie sa-mi exprim aici deschis admiratia pentru doamne, care - în ciuda caracterului indoielnic (dar, marturisesc, amuzant) al acestui topic - s-au abtinut sa faca domnii cu ou si cu otet, cum mai ca ar (am) fi meritat.
Felicitari. os |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
io as avea o poza universala ca sa zic asa, adica ar putea inlocui cu succes toate pozele postate aici. da imi trebuie mai intii acordul moderatorilor inainte de a o posta.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
depinde daca trebuie sa punem bulinutza (18)
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 03:26 |