Cu cine v-ar placea sa "inscrieti"?
![]() ![]() ![]() |
Cu cine v-ar placea sa "inscrieti"?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
sa mai cresca din toate punctele de vedere...nu vezi ce pasune e in lista de optiuni!!!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pleaca mai d'aci, bruneta are un bust reusit !
Mie mai imi place fff mult Bela de La Bloc. Are niste craci de-ti vine sa te sui cu dintii pe ei. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mda, tocmai mi-am schimbat "fondul de ecran" cu http://www.carcotasii.ro/img/wallpapere/de...07_1024x768.jpg
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Bebelusa blonda are cel mai bun kur aparut in ultimii ani pe acilea. Aia e.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
mil |
![]()
|
Ov, am plecat ma...nu se vede
![]() eu sunt neutru...Am observat insa ca opinia populara merge cu ierbivorele...si nu vroiam sa se risipeasca votul prin noi optiuni (chiar cine e mama lu'Peste ala ?), si sa nu intre in parlament alte reprezentante. bre din poza aia, nu poti pune mana in foc (push-ups etc.) daca tu ai alte surse ca suport al deciziei, e bine sa le impartasesti comunitatii. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Ov |
![]()
|
mama lu' ala e din filmul ala American Wedding
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Bebelusele sunt cele mai tari ... habar n-aveam ca bruneta e inca eleva
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cum lipseste omu' un pic, cum i se sterg toate pozele.
![]() Asta este, nu-i nimic, imi revin eu. ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ov |
![]()
|
imi place a 4-a de pe randul 2 de la stanga la dreapta
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
De fapt e mama lu' Stifler din American Pie 1 inca
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Valentine: 7 Dec 2004, 14:44 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
mil |
![]()
|
pune mah link-urile, se ne dam cu parerea in cunostinta de cauza
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
Ov |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Valentine @ 7 Dec 2004, 14:39) Bebelusele sunt cele mai tari ... habar n-aveam ca bruneta e inca eleva ![]() ![]() Io ii dadeam altceva... ![]() Ov, am treaba ma cu curu (scuzati cucufonia) bebelusei, ca la Mirciulica am zis ca m-as fi folosit de gura lui, nu de poponetz, ca sa zic asa. Iau de la fiecare ce-mi place ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
mil |
![]()
|
Ov, a patra, randul 2, de la dreapta la stanga?
Marius oricum e a cheap shot, ca aici se umbla pe indigene...repune decil ink-urile la pozele sterse ... |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ov @ 7 Dec 2004, 14:43) imi place a 4-a de pe randul 2 de la stanga la dreapta Randul 2 de jos in sus sau de sus in jos? ![]() QUOTE(Funny @ 7 Dec 2004, 14:44) Da ma coane dar daca te "ataca" 15% din "termite" nu-ti dai seama ca esti off-road. Nu prea mi-am dat seama ce-ai vrut sa zici, da' presupun ca te referi la "luatul pe aratura". ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
mil |
![]()
|
asta e facuta in ucraina,nu? acum inteleg dragostea de democratie si spiritul civic a mii de barbati ucraineni care ies in strada iarna seard e seara
![]() This post has been edited by mil: 7 Dec 2004, 14:56 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Marius |
![]()
|
Mil, le-as pune (link-urile), dar pozele sunt la mine pe computer si nu prea stiu de pe unde le-am adunat.
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
mil |
![]()
|
Pai cat vroiai sa ne tina, o saptamana? Mai oboseste omu'!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Marius |
![]()
|
Oricum, topicul asta cred ca a batut toate recordurile de mesaje postate / minut in intervalul orar 9.30 - 14.00.
![]() ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Marty |
![]()
|
Ia mai adu-ti aminte de topicul cu haleu.
P.S.: De Cristina de la Blondy nu zice nimeni nimic ? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Marius |
![]()
|
Si apropo de neveste.
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Marius |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 7 Dec 2004, 16:23) Ia mai adu-ti aminte de topicul cu haleu. Ala si cel cu rezultatele alegerilor. Na ca iar mi-am adus aminte. ![]() Oricum ar fi, vad ca de departe subiectele "mancare" si "femei" bate "comportament rutier ciudat". ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
Marius |
![]()
|
Daca mai rezista topicul pana maine mai vorbim. Eu am plecat ca iar a venit si s-a apucat de sters praful.
![]() This post has been edited by Marius_MCA: 7 Dec 2004, 17:38 |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Valentine |
![]()
|
Ma, tu vrei sa faci 500 de posturi si sa salivam toti in acelasi timp?
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 04:57 |