Cu cine v-ar placea sa "inscrieti"?
![]() ![]() ![]() |
Cu cine v-ar placea sa "inscrieti"?
mil |
![]()
|
||
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 7 Dec 2004, 09:47) Georgica....aici merge o replica de "cinema Flamura"... hihihi... SI NOI LA FEL! hihii.. Scuze, Madalina...dar de dragul replicii.... QUOTE(Marty @ 7 Dec 2004, 12:10) SUNT! Acuma sunt! QUOTE(Marty @ 7 Dec 2004, 13:56) Ma, eu am o pasiune deosebita pentru botoasa aia de la Impact (Cristina Haios), o iubesc intr-un mod indescriptibil. Din pacate, ea nu! Ca sa aveti habar depsre cine e vorba in propozitie: http://www.clubimpact.ro/galerie/clipe/03.jpg http://www.clubimpact.ro/galerie/clipe/05.jpg Dupa Cristina urmeaza: Dana Nalbaru (fosta HI-Q), actuala K-Pital, Miaiela Radulexu, Andreea Marin si altele. ![]() NEnea...jos...palaria! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Mie îmi place Leșkova (Anna lesko)! Are cineva ceva împotrivă???
![]() |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Here we go again!
Ok... satul fiind de Abramburica (a fost la mine azi-noapte... ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
mars d-aici, ca eu am zis primu'
![]() Domnu Paunescu, eu am zis c-ai apar onoarea nereperata ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai si nu trebuie sa te urci in masina !?!
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ANIMALELO, BESTIILOR, IAR a inceput nebunia ???
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(litza @ 8 Dec 2004, 11:26) Cat de maniac o fi webmasterul ala .... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
LITZAAAAAAAAAAAA... ITI DAU BAN PE 7 ZILE, BESTIE !!!!!!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Ma bucur ca va place. Mie mi-a stricat tot cheful de lucru pe ziua de azi. Le-am salvat pe hard ... for later reference.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Bag de seama ca nu mai "voteza" nimeni p-aici. O fi din cauza link-ului pus de litza !?!
![]() ![]() Si aveam o banuiala ce o sa-mi stricati ziua de cand a inceput Marty. ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Aaaaaaaaaa.........re-votez....cu aia din link-ul dat de Litza !
Amin! |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
litza |
![]()
|
Urmatoarea mea prietena!
![]() Editat: Imediat dupa ce castig la 6/49! ![]() This post has been edited by litza: 8 Dec 2004, 11:18 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
AUUUUUUUUU !
Mare rugaminte pentru admini: VA rog sa faceti ceva inginerie Invision-ala, astfel incat link-ul pus de baiatul asta inconstient (Iarta-l Doamne!) sa nu poata fi vizibil pentru forumistii insurati. Nu de alta, dar suntem in post. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Da' Alexandra Mutu ce cusur are???? Ca daca castigam la 6/49 faceam un film cu ea, cu Nicoleta Luciu si cu mine. Si cu cine mai vroia, sa nu-mi aud vorbe. Si daca la gasesc, pun si pozele cu profa de sport a lu' fie-mea, ca nici cu aia nu am apucat sa fac film, fir-ar al draq.
![]() |
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
litza, frumos fund are viitoarea ta , dar o cam strica fata si lipsa (.)(.)
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(GeorgeB @ 8 Dec 2004, 13:07) Cred ca te inseli la lipsa (.)(.) fii mai atent aici http://members.cox.net/tom_fuller/indx_files/Image06.jpg http://members.cox.net/tom_fuller/indx_files/Image16.jpg etc. ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
lasa-l mai, ca acusi apare Mada si il scopeste daca se uita macar la pozele alea
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
valentine , cand o tipa isi impreuna bratele si intre ele are sanii(vezi pozele de la tine) ea isi "umfla" (.)(.)
![]() tipa din poze, nu prea are , asa ca atunci cand apesa pe partea exterioara a sanilor, par mult mai mari.... hint hint * |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(GeorgeB @ 8 Dec 2004, 14:31) valentine , cand o tipa isi impreuna bratele si intre ele are sanii(vezi pozele de la tine) ea isi "umfla" (.)(.) ![]() tipa din poze, nu prea are , asa ca atunci cand apesa pe partea exterioara a sanilor, par mult mai mari.... hint hint * Haide frate ca nu sunt baloane sa le umflii, sunt balcoane ![]() PS Cu sau fara Mada aici, tipa aia e super-buna si poti sa recunosti ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
GeorgeB |
![]()
|
are un fund dragut . atat
![]() pe acelasi sistem functioneaza si sutienele push up. pe metoda , " apropiere " ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
litza |
![]()
|
Bei, asta cu Subaru! Eu nu sunt asa de mofturos ca tine, da? Ma multumesc si cu ce are.
Si apoi voi nu stiti ca femeile fara (.)(.) exagerati sunt mai active decat cele mai dotate ![]() PS: sa vezi acu polemica daca intra vreo fata pe aici. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
GeorgeB |
![]()
|
totul depinde de definitia "exagerat" .
ce intelegi prin exagerat ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Domnilor !!!
Fata este BETON ! Este LITERA DE LEGE ! This post has been edited by mewtwo: 8 Dec 2004, 14:13 |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
@Valentine
Mai invata ce e aia femeie. Chiar nu stiai chestiile frumos explicate de George? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Depinde de situatie fetei: daca are sanii mai mari, va urla, daca are sanii mai mici va fi fericita, iar daca e echilibrata isi da seama ca depinde foarte mult de gusturi. (Si Pamela Anderson si Kate Moss au adoratori).
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Mai, voi nu stiti ca gusturile nu se discuta ??!!!!!
Tipa aia arata beton dupa cum se vede prin poze alea! Ce ? Voi daca a-ti vedea-o pe strada nu a-ti intoarce capul dupa ea... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:41 |