Noua Dacia Sandero - ce parere aveti?, Impresii "la cald" - puncte tari, puncte slabe
![]() ![]() ![]() |
Noua Dacia Sandero - ce parere aveti?, Impresii "la cald" - puncte tari, puncte slabe
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
CatalinMarian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 10 November 04 ![]() |
Am vazut Sandero in trafic in Brazilia. Arata mai bine in realitate decat in poze. Se pare ca se vinde mai bine decat Logan la brazilieni.
|
--------------------
Dacia
LOGAN Laureate 1.4
2005
- BC XX XXX
|
|
530d |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 April 07 ![]() |
Am văzut și eu cam 5 bucăți în Balotești. Veneau unu după altu în coloană cred că era ceva prezentare pentru ziariști sau dealeri.
|
--------------------
Skoda
Octavia II
2006
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Cand putem face un test drive cu Sandero?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cand apare la dealeri
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
dupa intai,
zilnic trec pe langa dedeman si studiez parcarea, nici urma de sandel ... yet ! |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Cand apare anuntati si voi pe forum ... chiar vreau sa fac o tura cu ea ... sa ma hotarasc daca Sandero sau Logan....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
se apropie momentul,
azi am primit niste pliante..reducere 700 de coco la bucatile fabricate in 2007. ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
trebuie sa ai vreo dovada ca vrei sa cumperi masina ca sa faci test drive ?
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu. Stiu de la Dacia Porti Deschise cu Logan. Te duci, te inscri si conduci.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Normal... poate nu imi place si nu o i-au nu ma poate obliga nimeni.... Si cat cum si unde ti-o da sa conduci? ca nu am mai fost la nici un test drive dar la sandero vreau neaparat..... Cum se procedeaza?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Te duci la dealer, semnezi o foaie prin care esti deacord cu anumite chestii si prin care confirmi ca ai carnet de conducere, te ia un nene de mana si te plimbi cu el cu masina doua ture in juru' blocului. Nu e mare filosofie, dar... nu uita sa fii atent la masina, ca pentru aia te duci acolo. Analizeaz-o cati poti de mult, nu te lasa pierdut de val, de entuziasmul ca esti la drive-test intr-o masina noua.
Trebuie sa tii minte scopul pe care vrei sa-l atingi facand testul: sa te convingi daca masina aia ti se potriveste sau nu. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Si cand te urci in masina de drive test intreaba ce echipare are, ca sa nu te trezesti ca faci drivetest cu cea mai tare versiune si tu vrei sa-ti iei ceva mai ieftin si apoi esti dezamagit. (de exemplu faci drive test pe motor 1.6l si apoi iti cumperi motor de 1.4l).
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Pai cand zici ca vrei sa faci drivetest, zici si cu ce masina vrei sa faci, adica cel putin motorizarea, tocmai ca sa testezi ce te-ar tenta sa cumperi.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Poze facute de niste amici pe langa Vidraru.
Attached thumbnail(s) img_3201.jpg ( Size: 276.05k ) Number of downloads: 385 img_3202.jpg ( Size: 278.91k ) Number of downloads: 461 img_3203.jpg ( Size: 219.55k ) Number of downloads: 385 img_3204.jpg ( Size: 231.89k ) Number of downloads: 383 img_3205.jpg ( Size: 23.93k ) Number of downloads: 327 |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Mersi pentru sfaturi.... o sa fiu atent.... sper sa nu mai ia valu asa cum ziceti desi dupa o dacie din 88 pe una nou nouta s-ar putea sa ma cam ia .... dar voi fi atent la punctele forte si punctele slabe....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
adilehanceanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 June 07 From: București ![]() |
Din a treia poză pusă de Thor1983 la #585 aș zice că și Sandero are aceeași problemă cu ștergătoarele ca și Logan-ul (triunghiul sus)...
This post has been edited by adilehanceanu: 12 May 2008, 22:12 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|
CatalinMarian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 10 November 04 ![]() |
La frumusete Sandero este mult peste Renault Clio as indrazni sa spun chiar peste Clio 3. Trebuie numai vazut in realitate.
|
--------------------
Dacia
LOGAN Laureate 1.4
2005
- BC XX XXX
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
depinde de gusturi. e cam ciudatel din spate. Insa dupa gusturile mele nu arata chiar asa de bine ca un clio3.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
QUOTE(Alexu7 @ 12 May 2008, 20:31) se apropie momentul, azi am primit niste pliante..reducere 700 de coco la bucatile fabricate in 2007. ![]() Da si pentru cele din ian- februarie 2008 reducere de 500 (AC gratuit). Masina chiar arata bine asa in poze. Tare as vrea s-o vad. Am fost la dealer si m-a pus pe nu stiu ce lista si cica ma suna daca afla ceva. |
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Aici, la Descoperă -> Preț se tot modifică conținutul.
Astăzi: Portbagaj încăpător + Spațiu interior record + Consum redus + Calitate ireproșabilă + [object Object] = Raport optim calitate/preț/prestații. Vineri erau două obiecte [object Object], azi doar unul. Putem spera că se va afișa curând prețul? Nu de alta, dar să iau preventiv aspacardin, mai ales după ce a pățit biata expertă. Și tot acolo la Descoperă -> Motorizări o surpriză! Doar motorizările pe benzină (1,4l 8v 75CP și 1,6l 8v 90CP). Înapoi în epoca de piatră! Se reia istoria de la Logan cu motorizările lansate câte una când mai scad vânzările…Păcat! This post has been edited by Squirrel: 13 May 2008, 12:03 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Si or sa scoata si Sandero cu GPL?
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca da, insa ceva mai incolo.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
Rusine sa le fie, daca nu va fi diesel
![]() This post has been edited by pyngi: 13 May 2008, 13:52 |
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() Si apropo de unde se pot cumpara nave spatiale? Ca daca au asa consum... mi-as cam cumpara si io una. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
s3v3r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 22 March 06 ![]() |
Daca nu scot si dci-urile pe piata... nu vad bine vanzarile... . Ce vor sa ne duca cu zaharelul?
|
--------------------
dacia /Fiat
1310 lx break/G.Punto
1991/ 2008 1,4 77cp
- br-11-nyc/ ct 43 BUB
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Mai bine scot din prima variantele cu GPL pe toate motorizarile si o sa fie mai economic decat DCI-urile cu pilitura
![]() P.S. Azi a sarit si benzina de 4 RON, nu stiu cat e motorina, dar in ritmul asta nu se mai renteaza nici pe benzina, nici pe motorina. GPL is the way to go ! This post has been edited by Corbu': 13 May 2008, 17:37 |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
BeciAcustic |
![]()
|
Si GPL-ul sare usor usor ... vara trecuta era 1,5 lei ... acum este 2,5 lei .... cine stie.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
ce sa zic nu e cea mai frumoasa, nu e cea mai performanta, nu e cea mai dotata, dar pt drumurile din Ro e buna. atasez si eu niste poze cu ceea ce se spune a fi un kit de tuning de fabrica pt sandel, exact ca si cel disponibil (daca mai este ca nu prea am vazut multe) pt logan. singurul lucru care arata bn este eleronul ala de pe hayon ca in rest nu prea zici ca e tuning.
pt cei care vor sari la gatul meu ca citesc pe un site si ca pe urma va spun voua, e sa stiti ca de data asta am verificat si nu am vazut asa ceva pe acest forum. si pe siteul respectiv e ultima stire. aici nu ma refer la toti userii ci la cei care m-au criticat la un post anterior ca am citat un site si ca ei deja prezentasera informatia respectiva pe forum Attached thumbnail(s) dacia_sandero_tuning_1.jpg ( Size: 78.99k ) Number of downloads: 140 dacia_sandero_tuning_2.jpg ( Size: 97.56k ) Number of downloads: 125 dacia_sandero_tuning_3.jpg ( Size: 106.05k ) Number of downloads: 115 dacia_sandero_tuning_4.jpg ( Size: 88.31k ) Number of downloads: 134 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 07:17 |