Preturi Sandero, nu cred ca va fi mai ieftina decat Logan
![]() ![]() ![]() |
Preturi Sandero, nu cred ca va fi mai ieftina decat Logan
adilehanceanu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 June 07 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ABS-ul 8.0 nu stiu sa aibe AFU inclus in el.
Cum umbla niste zvonuri ca pompele de frana nu sunt diferite intre modele, inseamna ca AFU este din ABS. Deci ABS-ul cu AFU nu cred ca va fi 8.0 ci o varianta superioara. Cum umbla niste zvonuri ca toate versiunile cu ABS vor avea si AFU, inseamna ca pe toate ar trebui sa fie un abs >8.0 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
AFU este un sistem parte a sistemului ABS care asigura cresterea rapida si suplimentara a presiunii incircuitul hidraulic pentru a scurta distanta de oprire.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
AFU poate sa fie si mecanic, din pompa de frana.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Deci daca e doar diferenta de soft inseamna ca e cel putin teoretic se poate trece de la 8.0 la 8.1 ? Deci putea fi bine mersi de la inceput 8.1 sau licenta costa asa mult ? Exista si alti manufacturieri de ABS, Continental sa zicem, poate ei dadeau mai ieftin, auzisem ceva zvonuri de la fosti colegi ce lucrasera prin Continental cum ca ar lucra la un ABS pentru Logan. Vad ca nu s-a mai concretizat.
This post has been edited by minny: 5 May 2008, 16:13 |
--------------------
------
------
------
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.620 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine nu, ca la cate probleme au ABS-urile Continental Teves pe Espace.... aveau propietarii de Logan inca o piesa de injurat.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
Macar atat sa fie Bosch din masina asta....
|
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
versiunea ABS cu AFU este 8.1 ea va echipa sandero si logan faza 2
|
--------------------
/
/
/
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
|
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
panduru george |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 27 April 08 ![]() |
topicul asta se cheama "preturi sandero, nu cred ca va fi mai ieftina decat logan"..da' pe mine nu ma intereseaza ce crezi tu ba' baiatule! de ce trebuie sa citesc eu de fiecare data cand deschid forumul chestia asta?..ca sa ma obisnuiesc psihic ca sandero va fi mai scump?..dupa cum am mai spus si pe topicul cu diverse..le vreau noi, multe si cu mari panze de paianjen pe ele..
10 May 2008, 10:19: scuze..nu pe topicul diverse..pe noua dacie sandero, ce parere aveti This post has been edited by panduru george: 10 May 2008, 10:19 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Personal, n-am inteles mai nimic din postul si supararea ta, pan'la urma pe cine esti nervos? pe noi toti astia care nu stim sa iti zicem un pret exact? dar ce, tu poti?
Preturi oficiale astept si eu, da'mai arunc din cand in cand un ochi pe acileasa, macar de destindere. Ca doar n-o sa tacem malc pana se lanseaza, ne mai facem si noi de treaba...chill out man... This post has been edited by ATM: 10 May 2008, 10:40 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si pe noi ne intereseaza panzele tale de paianjeni ? Ajunge sa-ti spui parerea pe un topic nu trebuie sa repeti acelasi lucru peste tot.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
adimatis |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 20 June 07 ![]() |
panduru george,
eu iti propun sa te odihnesti un pic, sa stai sa vezi daca iti vine vreo idee ce merita impartasita, apoi asigura-te inca o data de acest lucru, si apoi posteaza... suntem cu totii interesati. |
--------------------
dacia
logan abs+ 1,4
2007 "Multi oameni confunda un management prost cu destinul!" -
Kim Hubbard |
|
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
Am fost intr-o zi la dealer si mi-a spus nenea ca pe 21 luna sta vor fi instruiti la Pitesti in legatura cu Sandel ca n-a stiut sa-mi spuna mai mult decat ce am aflat de pe net. De preturi a dat el cu parerea ca nu va fi mult mai scump decat un Golan.
|
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
panduru george |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 27 April 08 ![]() |
e limpede..cum spui ceva de rau de sandero, cum se supara astia cu campania de PR..continuati asa..voi cei care cititi forumul poate ma veti convinge ca sandero e masina ideala..dar pana atunci mai e..traiasca celelalte marci..pt ca si sandero are pret absurd pentru salariu mediu pe tara dar celelalte au o scuza..da, stiu ca nu salariul e topicul..atunci va urez sanatate..ca asta merge la orice topic.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Ce treaba are nivelul salariului cu pretul masinii? Este problema fiecaruia daca isi permite masina sau nu. Stilul asta de a ne plange de mila ne aduce doar deservicii.
Apropo, eu am pus titlul topicului, bazandu-ma pe comparatia cu preturile din Brazilia. Asa ca iti ofer un minus pentru postul in care iti etalazi frustrarile legate de pretul masinii. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu zic sa nu va mai chinuiti sa-i raspundeti acestui domn. Posteaza si pe alte forumuri in acelasi stil de neinteles si plin de frustrare.
On-topic: Am intrebat un dealer din Pitesti despre preturile Sandero-ului si echipari. Mi-a raspuns ca la pretul unui Logan Laureate Plus (8470), pot sa-mi configurez un Sandero cu servodirectie, ABS si aer conditionat. Mai mult nu a vrut/putut sa-mi spuna. Ei zic ca masina e OK, dar ... asa ar zice oricine vrea sa vand un produs. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si de ce ar trebui sa te convingem?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Eu am o batranica din 88 si as vrea sa o dau la remat pentru un Sandero.... intrebarea este: Se merita Sandero? sau mai bine ma limitez la un Logan?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
S-ar putea sa nu poti sa o dai la Remat pentru Sandero. Cel putin nu acum in prima etapa, ci in cea din octombrie. Listele pentru modele ce intra la Rabla se fac inainte de marea lansare Sandero si s-ar putea sa nu intre. Ramane de vazut.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
depinde doar daca ai nevoie sau nu de portbagaj. La nivel general nu cred ca diferentele vor fi mari intre sandero si logan facelift
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Nu ar fi o paguba asa mare portbagajul ..... loganu este mult mai incapator din cate vad eu .... nu? Si oricum la rbala ma gandeam sa o inscriu in octombrie ca atunci voi avea fonduri.... deci ma inscriu numai bine.... Si un test drive cand se va putea face? As vrea sa o incerc putin.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Portbagajul la Logan este mai incapator, insa in realitate nu poti pune foarte multe datorita barelor care sustin portbagajul si a gurii de acces mica
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
potbagaju in sus, portbagaju in jos!
pana la urma ce vreti sa intre acolo? mama omida? sacosele de la piata si 2 geamantane pt concedii din cand in cand intra. |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Oricum sunt mai mult sofer de oras.....ce-i drept mai am si unele deplasari unde mi-ar conveni sa am un portbagaj mai incapator dar nu m-ar deranja foarte mult acest lucru ..... 1 data la 1 luna daca fac un drum la tulcea cu bagaj... in rest zi de zi oras....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Stefan |
![]()
|
Pai daca faci drumul ala la tulcea singur in masina sau numai cu o persoana e perfect: rabatezi bancheta si bagi mai multe bagaje decat in logan
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
aaaaa interesant cu rabatatul banchetei... nu stiam ... mersi mult pentru informatie.... pai asa se face spati destul de mare.... oricum drumul il fac deobicei cu 3 persoane.... deci exclud varianta asta ....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Stefan |
![]()
|
Pai sa nu o excluzi. Pentru ca-ti iei bancheta fractionabila 2/3 (optiune) si mergi cu 3 persoane, rabatezi o parte din bancheta, si iar ai mai mult spatiu decat in Logan.
![]() This post has been edited by Stefan: 12 May 2008, 21:12 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
pyngi |
![]()
|
QUOTE(Stefan @ 12 May 2008, 18:26) Eu zic sa nu va mai chinuiti sa-i raspundeti acestui domn. Posteaza si pe alte forumuri in acelasi stil de neinteles si plin de frustrare. On-topic: Am intrebat un dealer din Pitesti despre preturile Sandero-ului si echipari. Mi-a raspuns ca la pretul unui Logan Laureate Plus (8470), pot sa-mi configurez un Sandero cu servodirectie, ABS si aer conditionat. Mai mult nu a vrut/putut sa-mi spuna. Ei zic ca masina e OK, dar ... asa ar zice oricine vrea sa vand un produs. Eu zic ca daca este asa cum spui tu atunci pretul este egal. Dar daca apare faceliftul la Golan, ala sigur va fi mai scump cu cateva sute de euro si uite asa toti vor fi multumiti ca nu-i mai scump Sandeel decat Golanel. |
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Mai devreme la Realitatea a fost o stire potrivit careia Sandero va avea patru variante de motorizare,iar pretul nu va depasi 9500 euro.Ramane de vazut.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 06:03 |