Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
![]() ![]() ![]() |
Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(Ake @ 11 May 2015, 12:47) Terminati cu off-topicul! Gata șefu! ![]() Ontopic-vre-un joc nou descoperit?(adică mai de soi gen) |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Destiny - doar pentru console momentan
Starwars: Battlefront ... sta sa iasa in curand Project CARS - disponibil pe toate platformele Bloodborne: console This post has been edited by Liviu: 11 May 2015, 15:03 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Wolfenstein The old blood - mult prea scurt
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
În sfârșit la un preț rezonabil
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
This war of mine - the little ones.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(Markos @ 20 Feb 2016, 21:04) Pe battle.net-ul meu inca nu apare ca rezonabil ![]() Screen_Shot_2016_02_21_at_10.52.30.png ( Size: 2.67mb ) Number of downloads: 286 |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
Pe battlenet e întotdeauna scump, comparativ cu Altex de ex. Ăștia de la Altex aduc cam toate jocurile noi și la prețuri mai bune decât pe online (battlenet, steam, orijin etc). Dacă mai prinzi și-o reducere, iese superok
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Prison architect
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
Liviu |
![]()
|
Yey ... am reusit sa fac Dolphin-ul (wii emulator) sa mearga bine pe lectoc.
Momentan SuperMario Bros Wii si Mario Kart merg brici ![]() 20160223_190647.jpg ( Size: 407.32k ) Number of downloads: 231 |
--------------------
.
.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Liviu |
![]()
|
E defect ... e doar un steag acolo, in dreapta, lipsesc pinguinul si marul muscat.
Screen_Shot_2016_02_24_at_18.01.12.png ( Size: 70.8k ) Number of downloads: 204 |
--------------------
.
.
|
|
Han Solo |
![]()
|
no offence, da' nu l-as juca nici daca mi-ar da 5 dolari...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Asta este recordul momentan.
Nu sunt gamer, cu atat mai putin de shootere, dar ceva imi spune ca jocul asta va avea mult succes, apasa toate butoanele gamerilor. Aminteste de Doom si Quake, fiind foarte rapid te indeamna sa incepi mereu un nou joc, sunetul e un punct forte si el. Si e simplu ca design, cred ca asta il va face atractiv. This post has been edited by MuciX: 24 Feb 2016, 19:18 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Liviu |
![]()
|
Daca va plac puzzle-urile si inca nu l-ati jucat, LIMBO
|
--------------------
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
am o amica la care i-am vandut clio. Conduce bine, da tre sa imi pun glooga bine pe cap cand parcheaza, sa nu ma recunoasca lumea. Exista vreun joc online, etc unde poa' sa prinda ideea de a parca o masina? I-am recomandat o masinuta teleghidata, da a zis ca fac misto de ea. Ma rog, si eu am zis ca face misto de mine cu parcarile ei. Si ca sa nu va agitati, nu, nu amestec afacerile cu placerea!
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Han Solo |
![]()
|
pai daca ati facut deja contractu', gata, ati terminat cu afacerile.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
^^ usefulasachocolateteapot
![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
"Parking madness" sau similar pe tilifon, seria HardTrucks pe pisi.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Markos |
![]()
|
Te-au ajutat?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine da, am reusit sa nu mai busesc masina la fiecare parcare laterala cu spatele. La garare inca am probleme.
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Liviu |
![]()
|
Daca sunt amatori de MOBA pe aici, poate incercati noua aparitie in domeniu: Paragon.
Eu il joc pe PS4 (e cross-platform, aprpopos de asta) si deja m-a prins ... rau de tot chiar. Il recomand caci ofera o super experienta in domeniul MOBA 3rd person view. |
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:29 |