Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
![]() ![]() ![]() |
Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Pe laptop joci tu jocuri din astea? Fa-ti un gaming pc adevarat ... sau cumpara-ti o consola si gata
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
E cucapu ma, lasa-l, are consola, ba chiar are si jocul pt consola, dar consola o calareste doar junioru, ca cica lui ii place pe pi-si.
Daca isi face si pc de gaming creca dau o fuga pana la galațo sa-i ![]() This post has been edited by MuciX: 23 Apr 2015, 09:18 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ma, unele jocuri se joaca mult mai bine pe PC, recunosc. La consola, ca sa ai lag mic si o experienta adevarata iti trebuie un next-gen console si un TV maaareeee cu un timp de raspuns mic mic, plus ceva controllere mai rapide. Un FPS se joaca clar la nivel mai performant pe un PC.
Eu, dupa ce am bagat bani intr-un gaming PC (nu chiar low-entry dar pe acolo oricum) am ajuns sa i-l pasez lu' fi'miu si eu acum calaresc PS4 cuplat pe un TV Sony de 60" cu mod dedicat gaming (latenta de 23ms). Chiar daca nu e chiar ca pe PC la shootere, experienta imersiva e cu totul alta. This post has been edited by Liviu: 23 Apr 2015, 10:15 |
--------------------
.
.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Nu ma impac cu controlul de la console. La un FPS mouse-ul e sfant.
Iar lectopu' meu duce cu gratie GTA 5-ul, ca nu e asa pretentios (jocul). Problema e la idiotii de la Rockstargames. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(kum @ 23 Apr 2015, 09:57) Trebuie sa evoluezi mosule. Eu, dupa ce am butonat cateva luni la controllerul de PS, nu mai pot juca cu tastele si mouse-ul, mi se par, nu stiu cum ... primitive. Desi, da, la un FPS tintesti mai rapid cu mouse-ul (desi nici cu controllerul nu e rau, chiar deloc). |
--------------------
.
.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
frames per second?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Participati la Dream Hack 2015?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
Am fost la ala de anu' trecut (spectator si sofer pentru junioru' cu colegii lui). E misteaux
![]() Cum spuneam prin alte parti: ma uit la un meci de starcraft2 (bine, nu e inca la noi) cu placere mai mare decat ma uitam la un meci de folbal pe vremea cand se juca folbal si pe la noi. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Fondul Proprietatii de Stat.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nu făceam, nu am virusu' joacelor. Nici măcar solitaire.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Liviu |
![]()
|
Stai tu linistit ca am parte de experiente imersive in natura destul de des. Unde mai pui ca acum vine caldura si zilele lungi ... numai in natura o sa stau.
Dar, ca tot ce tine de viata asta, succesul maxim il ai daca faci totul cu moderatie ... si iesit afara, si jucat pe consola, si stat online pe forum, si avut grija de un hobby, doua, trei ... si crescut copiii. Daca faci din toate cate un pic iti poti pastra un orizont mai larg si o minte si truo mai active. This post has been edited by Liviu: 23 Apr 2015, 12:33 |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
a pus-o la hobby.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
gabize |
![]()
|
Cam de 24 de ore. Una.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 23 Apr 2015, 12:26) Pai in iunie-iulie-august soarele rasare pe la ~4 si apune pe la ~22 ... tu nu ai numi asta o zi suficient de lunga? Cea mai lunga zi, 21 iunie: Sunrise = 03:30:08 - Sunset = 22:08:15 This post has been edited by Liviu: 23 Apr 2015, 14:25 |
--------------------
.
.
|
|
MuciX |
![]()
|
Intrebarea era alta, de fapt.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Liviu |
![]()
|
Eu am raspuns la partea evidenta
![]() This post has been edited by Liviu: 23 Apr 2015, 14:35 |
--------------------
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
fii antena, exact ce discutam ieri. Azi fijar posteaza urmatorul video, cu comentariul:
QUOTE While shooting for a project called #renegadelife for Jeep and Outside Television, we're capturing as many angles as possible for X-Box to "game-ify". Check this one out... I reckon this angle has the video game vibe! Pentru mine e blasfemie sajoci asa ceva cu mausul.. This post has been edited by neumann: 24 Apr 2015, 10:14 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
kum |
![]()
|
Cu respect va raportez ca azi a aparut la pescarii varianta reloaded a lu' getea5 (stiti voi, jocu' ala pe care l-am cumparat si care nu a putut fi instalat). Guess what? A mers instalat din prima si mere de rupe.
Morala: nu mai dati banii la programatori, dati-i la hecări. Aia fac treaba mai buna. Ma'c sa ma joc! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
I-o fi greșit UXE cu ceva...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Cu jurnalul!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:06 |