Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
![]() ![]() ![]() |
Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Fiu-miu l-a terminat pe xbox de mult.
20150422_141715.jpg ( Size: 1.42mb ) Number of downloads: 203 Am balit uitandu-ma la el de am udat covoru'... Abia am asteptat sa iasa si pe PC. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Joaca careva FSX ?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
copiii
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
UXE |
![]()
|
cui?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
gabize |
![]()
|
ai părinților, firește!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
UXE |
![]()
|
care parinti?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
gabize |
![]()
|
care este!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
E aproape gata... 7 DVD-uri
![]() gta.jpg ( Size: 119.7k ) Number of downloads: 138 This post has been edited by kum: 22 Apr 2015, 14:59 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu merge descărcat online?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
kum |
![]()
|
ba'pwla'n'el... nu merge...
![]() ![]() problema De ce aia mamiilor mai vand ma astia jocuri daca nu sunt 100% functionale? Daca nu merg pe lectopuri cu placi video onboard+dedicat, de ce dracu' nu precizeaza asta clar? Ma duc sa-l duc inapoi. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu inca va astept la un Destiny pe PS4
![]() This post has been edited by Liviu: 22 Apr 2015, 15:51 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce-i de pe Steam, de ex, descarc online. Merge mai repede decât de pe dividiuri.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
Da, am luat si eu jocuri de pe steam o gramada. Doar ca la Altex e mai ieftin si e peste drum de mine.
Plus ca statea bine langa celelate jocuri "clasice"... Asta e. Mi-am luat banu' inapoi de la Altex (nu au comentat nimic baietii) si o sa incerc varianta de la pescarie. Poate aia merge... Vrei sa le bagi banu' in buzunar si ei nu-l vor... Programatori de rahat. Era o poza misto cu un pisic din ala mic alarmat, zbarlit (Nuuu... e plin de bug-uri) si cu un motan din ala curvit care ii pusese laba peste bot (shh... e release day). This post has been edited by kum: 22 Apr 2015, 15:57 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
UXE |
![]()
|
QUOTE(Bulldog @ 22 Apr 2015, 16:17) Eu sunt cam la inceput... adica de vreo o sapt. Mai am de invatat... nu am nici un add-on.. jocul insa e crackuit. Oare merg add-on-urile pe el? L-ai jucat cu Joistick banuiesc.. eu inca dau din maus ![]() Nu prea am inteles cum sa interpretez navigarea cu VOR-ul. Ma ghidez doar dupa GPS, fara pilot automat. ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
UXE |
![]()
|
Iau de la argon
This post has been edited by UXE: 22 Apr 2015, 17:38 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
gabize |
![]()
|
Pun și eu la pescărie un jurnal? Poate așa te tentează...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
UXE |
![]()
|
Pai ai deja jurnal la barca
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(UXE @ 22 Apr 2015, 18:13) Eu sunt cam la inceput... adica de vreo o sapt. Mai am de invatat... nu am nici un add-on.. jocul insa e crackuit. Oare merg add-on-urile pe el? L-ai jucat cu Joistick banuiesc.. eu inca dau din maus ![]() Nu prea am inteles cum sa interpretez navigarea cu VOR-ul. Ma ghidez doar dupa GPS, fara pilot automat. ![]() Merg add-on-uri tot crackuite (PMDG, etc). N-am jucat cu joystick, nu am gasit ceva sa imi placa si mi-a placut controlul din maus. Cand mi-am gasit joystick nu mai prea jucam. Iar pt VOR si alte alea ar fi ok daca ai juca tutorialele din FS 2004 (cred ca sunt incluse in FSX) |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(kum @ 22 Apr 2015, 16:57) Da, am luat si eu jocuri de pe steam o gramada. Doar ca la Altex e mai ieftin si e peste drum de mine. Eu altceva ziceam. Și eu am cumpărat de la Altex jocuri Steam (deoarece mai ieftin decât pă online). În cutie ai codul de activare pe Steam și dividiul/dividiurile. Folosesc doar codul de activare, după care descarc via Steam jocul. Merge mai repede (dacă ai țeavă) și iei automat și ultimele patchuri. La fel și cu Altex/Blizzard. This post has been edited by Markos: 22 Apr 2015, 19:01 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Deci te duci cumperi dividiul, folosesti codul si il returnezi ca nu mere,asa-i?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Eh, nu...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
Pe mine nu ma deranjeaza ca am stat mult la instalare... M-a deranjat ca a fost fara finalizare
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Dar care fu problema?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 16:00 |