Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
![]() ![]() ![]() |
Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Îl lași moștenire în familie. Poate peste ani valorează mult mai mult.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
15.000 Markos. Da nu doar hitleristi. Tot ce misca...
![]() Nu Gabize, ca se fumeza jocul. Il vand acu' cat e la moda. Trec la Battle Ships. ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
care ala de se juca pe patratele?
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Avioane.Io.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt sigur ca daca dadeai peste un Tiger2 si o artilerie cu t34 tau, trageai in Tiger daca era polonez. Ma lasi?
Nu m-au pasionat t34/85. Favoritul meu la medii e Obj.140, iar all over tot E100 e tancul meu de suflet. Inca mai am batalii in care supravietuiesc dupa 30 de lovituri directe sau dau 5-6-7k dmg. |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Gradinita cu program prelungit pe DC
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Artileriile sunt o exceptie
![]() Cat despre tiger2, ma feream pe cat posibill de el insa cu ceva noroc ii penetrezi transmisia si il aprinzi. Bine nu la fel de des ca Tiger, dar arde si asta. This post has been edited by kog: 4 Feb 2014, 15:13 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
altis, tu esti?
|
--------------------
*
*
*
|
|
Altis |
![]()
|
Dap, am zis la misto Siemka si m-a ars Kog...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
kog |
![]()
|
Ala a fost ammo rack
![]() edit. Altis, in atatea mii de batalii ai observat ca siema pl sunt in general jucatori slabi? Asta e motivul principal pentru care ma luam dupa ei. Cand aveam 2-3 specimene d-astea in echipa proprie aproape intotdeauna erau primii care explodau This post has been edited by kog: 4 Feb 2014, 16:25 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Altis |
![]()
|
Nu prea ma uitam eu la ce scriau aia acolo. Eu in general trageam dupa top tier. Daca au cazut primii doi - trei, rezultatul este evident.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
kog |
![]()
|
La tier X intr-adevar altfel sta treaba, desi si acolo ai parte de jucatori slabi. Cel mai groaznic mi s-a parut cand jucam cu t44. Desi nu era un tanc chiar slab pentru tier-ul lui, in mm de tier X eram ciuca bataliei
![]() De departe cel mai amuzant tanc mi s-a parut t34 cu 26 de focuri pe minut. Am tinut odata un flanc intreg ocupat, vreo 6 tancuri inamice. Nu indrazneau fricosii sa iasa toti odata la mine. Tre sa fac rost de 100 euro... |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
de mine nu ati dat?
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Altis |
![]()
|
Nu te-am cautat. Eu sunt in clan cu niste amici mai pasionati. Cand intru fac pluton cu ei caci iese caterinca.
Oricum, maximum de distractie tot la tier 1-2 iese, Ltractorul echipat cu telescop, skill de cammo, view-range, si plasa, ii spotezi pe aia din baza-n baza si nu inteleg saracii nimic. Mai ales ca majoritatea inca sunt la nivelul la care incearca sa inteleaga cu ce se mananca jocul... De multe ori ii vezi cum incep sa traga in coechipieri crezand ca i-au atacat aia. |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Markos |
![]()
|
Presupunand ca ti-ar cumpara un începator contul, nu s-ar face de cacao ulterior în joc?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Altis |
![]()
|
In teorie nu. Daca e berbec si se duce in fata... crapa. Dar se prinde repede care-i faza.
In momentul in care iti faci cont ai echipaj neantrenat si tanc standard. Pe cont vechi, ai echipaj cu experienta - trage mai repede, mai precis, e mai mobil, etc. La fel si tancul. Are motor mai puternic, tun mai bun, bla-bla. Adica trece peste handicapul de inceput cand si-o fura indiferent daca intelege sau nu ideea jocului. Daca nu ai jucat, e destul de greu de explicat, dar este extrem de frustrant sa trebuiasca sa joci 2-300 batalii cu un tun prost, in care tot ce faci este sa contezi la numar. Dupa ce schimbi tunul, vrei sa treci la tancul superior si o iei de la capat... La fel si cu echipajele. La 3 calificari si 70-80% cum le am eu, pai ai de jucat nene. Si pana acolo, iti vine sa iti bagi si sa iti scoti ca te oftici ca aia te nimeresc pe tine iar tu pe ei nu. Si e destul de greu sa strici procentajul ala pe care-l am eu. Ca sa scazad/cresc 1% trebuie sa pierd/castig 2-300 de batalii consecutiv. E imposibil, chiar daca nu joc. Chiar daca e prost facut gramada, este totusi in echipa... Reciproca e valabila. Indiferent de cat de bine joci, tot ti-o furi daca restul echipei e pamant. Mor toti ai tai, si nu ai cum sa ii bati singur pe adversari. La nivel mic, da, eu bat frecvent jumatate din echipa adversa, dar cum spuneam mai sus, datorita tancului si echipajului. This post has been edited by Altis: 5 Feb 2014, 13:22 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
uite aici cum se joaca oamenii mari cu tancurile:
|
--------------------
*
*
*
|
|
Altis |
![]()
|
Uite aici tancul meu favorit...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Stiu un tip care face tancurile astea, evident pe calculator... Fisierul final are vo 6GB...
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Altis |
![]()
|
Jocul cam atat are cand il descarci.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Doar pentru gamerii împătimiți:
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 5 Feb 2014, 00:17) M-au văzut mai nevinovat (level 1,2 3...) și au zis că-și scot pârleala cu mine. Deja am rupt cu Golfu' vreo 5-6 de level 25-35 ![]() This post has been edited by Markos: 5 Feb 2014, 20:44 Attached thumbnail(s) Golf_R.jpg ( Size: 697.14k ) Number of downloads: 316 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
Ce oglinzi de obor ți-ai pus.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
pana si praslea e invidios pe oglinzile tale !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
gabize |
![]()
|
scrie și sub far: NAȘPA
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:59 |