Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
![]() ![]() ![]() |
Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
kog |
![]()
|
||
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
In anticipare pentru release-ul pe PC;
GTA V Am jucat pe un ps3. Precizez ca nu suport controlerul de ps3 si am zero experienta la condus masini de pe el, eu terminand gta, 2, 3, vc, sa si iv de pe tastatura si mouse. Stiu de exemplu ca masinile in SR si Sleeping Dogs se conduc altfel pe console decat pe calculator si stiu ca in astea 2 jocuri am mers pe jos tot timpul fiindca nu le suportam. In gta IV masinile aveau inertie, cauciucurile aveau o limita de adereanta, puteai sa simti transferul de greutate cand intorceai, accelerai si franai. Nu am jucat decat 2 zile, dar a fost de ajuns ca sa fiu dat pe spate de atmosfera jocului si mediul extrem de detaliat si spontan, dar a fost si de ajuns ca sa ma conving ca R* a stricat orice placere obtineam din condus masinile. Astept parerile voastrea, si desigur sa apara pe PC unde am sa pot edita fisierul handling.cfg |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Daca n-ar fi implementarea de toata jena la GTA IV, ar fi chiar un joc dragut. Doar ca e facut cu curu', cere niste resurse nesimtite pentru ce face.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
studioworks |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 editia cu frana de mana supt bord
|
|
4x4 |
![]()
|
M-am apucat de DayZ
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
De vreo saptamana m-am apucat de GTA 5. Pare promitator pana acum, eu neavand experienta la jocuri.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
Nu am jucat GTA 5(nu am consola)...dar pare super din filmari...dar nu prea imi place damageul la masini.La GTA 4 parca era mai complex.
|
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
- TR-09-BEN Dacia 1410 Break CN2 1994 B-65-LYL
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Misto? Ce e, megan?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
Nț, Latitude.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
deci o sa rupa
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
Watch Dogs mi se pare ca arata mai bine decat GTA V.
Si inca un joc foarte bun care va aparea anul acesta: http://thecrew-game.ubi.com/portal/en-US/home/ Cred ca NFS va fi minciuna pe langa The Crew. Si cum sunt fan seria Mass Effect,va prezint pe Shepardoaica mea din ME3 ![]() Attached thumbnail(s) shepard.jpg ( Size: 307.64k ) Number of downloads: 280 |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
- TR-09-BEN Dacia 1410 Break CN2 1994 B-65-LYL
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
pentri impatimitii WOT
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
E pentru incepatorii carora le e lene sa o ia de la 0.
Impatimitii sunt deja prin zona aia... ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
e mai virtos ca mine
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
l@u |
![]()
|
de cat timp joci la el, nene Altis ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Iulie parca, 2012. In valuri. Ma apuca la 2-3 luni asa si joc zilnic o luna - doua, dupa care iar ma plictisesc...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Altis |
![]()
|
Ia-l pe al meu
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
kog |
![]()
|
Ma costa 100 de euro deblocarea, tot e mai ieftin
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Altis |
![]()
|
Dar de ce ti l-au banat?
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
4x4 |
![]()
|
Car Mechanic Simulator 2014
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
l@u |
![]()
|
nu vad aparatul de sudura !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kog |
![]()
|
Am acceptat din
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nea Altise, da ce mama poznei are contul ăla așa valoros, de-l dai așa eftin? Nu dați cu paru', că de la Lotus încoace (ba, mint, și puțin Silent Hunter și AOE) nu m-am mai jucat alte joace, și nu mă precep.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Altis |
![]()
|
Munca mea de un an si jumatate.
Pretul pe care il cer astia pe acolo pentru un cont relativ similar incepe de la 200 epuroi. Sunt oameni care cumpara. Si nu copii, sa ii vezi pe la 40-45 de ani cum primesc ordine, si joaca disperati cand se aud copii pe fundat si nevestele dereticand pe TS... |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Da' nu te-ai jucat de plăcere?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
NFS Most Wanted nu se vinde?Ca l-am facut de sapte ori.Stiu sa conduc mai bine decat cu Skoda
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Altis |
![]()
|
Evident ca m-am jucat de placere. Dar daca mi-a placut si acum nu mai joc la fel de mult, ar trebui sa-l donez in conditiile in care ele se vand??
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:12 |