casetofon Solenza
![]() ![]() ![]() |
casetofon Solenza
mariancd |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|||
dannutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 8 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(\"Marty\") S-o stapinesti sanatos !
Poate imi face si mie dealer-ul o surpriza vie.... Ca eu am comandat masina pe 26.04 si mi-a dat termen 20.05, dupa care 2 si 12.06. 8) Eu nu stiu cum fac ei "impartelile". Eu am comandat pe 30.04 si dealerul mi-a spus ca o sa imi vina in mai. La VC mi s-a dat termen 10.06 si cand am intrebat de unde diferenta mi s-a spus ca dealerul stie mai bine, ca are legaturi cu uzina, in timp ce ea (tipa de la VC) nu poate decat sa se uite in calculator. |
-------------------- d.
|
|
mariancd |
![]()
|
legaturi cu uzina :x vai ce rusine! :wink: din cate am vazut in cazul meu asta face si dealarul, se uita in lista de comenzi alocata lui ...
|
--------------------
Renault
Megane
- PH 02 MCD
|
|
Conny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 21 February 03 ![]() |
Eu nu stiu cum fac ei "impartelile". Eu am comandat pe 30.04 si dealerul mi-a spus ca o sa imi vina in mai. La VC mi s-a dat termen 10.06 si cand am intrebat de unde diferenta mi s-a spus ca dealerul stie mai bine, ca are legaturi cu uzina, in timp ce ea (tipa de la VC) nu poate decat sa se uite in calculator.[/quote]
asa am patit si eu chiar in ziua in care era gata masina (22 mai) VC imi spunea ca vine pe 2 iunie mi-au explicat ei ceva ca dealerul zice data cand primeste el masina de la fabrica, iar VC spune data limita pana la care dealerul trebuie sa ridice masina la mine a fost cum a zis dealerul |
--------------------
Solenza Scala Conny
|
|
mariancd |
![]()
|
din cate am vazut exista o marja de 10 zile de la intrarea in situatia dealarului pana la momentul in care acesta trebuie sa-ti vireze masina... cazul meu era: 11.06 la dealer dar lui ii intra in stock pe 28.05
|
--------------------
Renault
Megane
- PH 02 MCD
|
|
dannutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 8 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE din cate am vazut exista o marja de 10 zile de la intrarea in situatia dealarului pana la momentul in care acesta trebuie sa-ti vireze masina... cazul meu era: 11.06 la dealer dar lui ii intra in stock pe 28.05 Adica vrei sa spui ca bulangiii stau cu masina mea in garaju' lor 10 zile fara sa-mi spuna? Grrr... ![]() |
-------------------- d.
|
|
mariancd |
![]()
|
nu tocmai! din cate am inteles eu asteapta sa se adune mai multe masini la fabrica pentru a le ridica pe toate o data. d'acilea vine perioada aia de 10 zile. fabrica baga prin calculator dealarului ca masina este gata, iar acesta stbileste daca se duce imediat dupa ia sau mai asteapta si alte masini ....
|
--------------------
Renault
Megane
- PH 02 MCD
|
|
garcson |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 January 04 ![]() |
Salutare
sunt cam nou pe aici dar as vrea sa stiu si eu cu cat pot sa vand un casetofon de SLZ pt ca vreau sa-mi iau un cd-player |
-------------------- |
|
garcson |
![]()
|
buna dimineata oameni bunispuneti-mi daca stiti cat costa un casetofon de slz si un cd-player de slz.
multumesc |
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Pentru tranzactii exista sectiunea BURSA!
Foloseste cu incredere! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE cat costa un casetofon de slz si un cd-player de slz In noiembrie, la Adras, un casetofon era ~5.300.000 si un cd-player ~6.300.000. Am inteles ca in targ s-ar vinde cam la jumatate din pret. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Oameni buni, sintem in Romania !. Nu va faceti iluzii ca puteti ramine cu cas cind i s-a pus pata unuia pe el. Cu cod sau fara, cu fata sau fara, tot se duce. Stiu persoane din ambele categorii si sint si aici pe forum destule posturi in acest sens. Nici CASCO nu rezolva problema (chestia cu broasca fortata). Concluzia este una singura. Ori va faceti CASCO si tot schimbati la cass-uri pina se plictisesc hotii sau puneti-l pe sine si luati-l cu voi de fiecare data.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
garcson |
![]()
|
in care targ pot sa iau macr 2500.000?
|
-------------------- |
|
garcson |
![]()
|
a da si vreau sa situ daca vand cassul si-l scot din bord imi iese slz din garantie??
|
-------------------- |
|
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() poti sa il vinzi in Vitan cred sau mai bine poti sa dai un anunt pe bursa.rol.ro iar ca iti iese slz din garantie dc sciti casul din bord ... asta ar intrege orice limita a bunului simt din partea Dacia deci ... posibil ![]() |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
garcson, nu stiu citi membrii ai forumului, posesori de SLZ, mai au cass-ul original in dotare... Asa ca vinde-l linistit!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
garcson |
![]()
|
multumesc omule
![]() |
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Deci, dupa cum toata lumea stie cass-ul standard de SLZ are 4*17 W. Putini spun unii, asa am spus si eu. Insa, astazi eu si cu Florinc am incercat sa punem in locul boxelor din spate (cartoane ordinare, facute de Elcomp) niste boxe Sony, facute pentru statie (carcasa lemn, gaura de aerisire, interior bass-reflex, 6 ohm, 60 W DIN initial, upgradate la 75W DIN). Ei bine, zdrangane tabla pe masina de zici ca se rupe hayonul la un volum de 25, bass +9, treb +2, fara nici cea mai mica distosiune. De-abia poti sa stai in masina, iar dupa cateva minute bune de bass prelungit deja te durea stomacul. Asta nu a facut altceva decat sa demonstreze ca respectivul cass poate multe si ca 17 W sunt arhisuficienti daca ai niste boxe pe masura.
Partea proasta e ca sunt destul de mari si daca ar fi sa le pun pe masina mi-ar manca jumatate din portbagaj. Dar ma mai gandesc. Nu-mi plac basii si muzica sa-mi urle in ureche, dar la un volum mic se aude un bass finut si clar super. Deci nu mai injurati casetofonul ca e bun. Injurati cartoanele numite boxe. P.S. Inca o data iti multumesc Florine pentru boxele de fata. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Corect. Eu am un cass Kenwood 4*26 real pentru oras si CD player-ul original pentru drumuri lungi (in oras mi-l fura, pun cass-ul ca are fata detasabila).
Suna cam la fel de bine amandoua, chiar un bass ceva mai bun la CD (numai la muzica de pe cd-uri) dar cu alte boxe, Magnat de 13 pe fata, Magnat 4"x6" pe spate. Chiar sunt multumit de cum se aude. Pe berlina era alta viata cu acelasi cass dar cu oale Pioneer, tweetere, filtre etc. Ce vremuri... |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
tarzy |
![]()
|
||
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
nu vreau sa te dezamagesc dar eu am cumparat un astfel de cass din targ cu 800.000k si era deja decodat. daca chiar vrei sa scapi de el dar sa-ti ramana ceva eu zic sa-o faci in cercul de cunoscuti. cass-ul este foarte bun, nu prea inteleg de ce vreti sa-l dati (doar daca vreti sa faceti up-grade la mp3player), cum au spus si mai sus, un up-grade de boxe ar face minuni. |
||
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY
|
|||
SirAvalon |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
E ok sa pui boxe de 6ohm la csetofonu asta care cred ca merge cu 4ohm? |
||
-------------------- |
|||
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
nu are nici pe dracu cassul. Merge perfect si se aude super. De preferat ar fi niste tweetere pe fata.
|
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
SirAvalon, da, e chiar mai bine sa pui boxe de impedanta mai mare. Nu trebuie sa pui boxe cu impedanta mai mica decat impedanta cass-ului ca atunci il strici. Deci pe cass-ul original merg boxe de la 4 ohmi in sus. Iar faptul ca boxele au o limita mult mai mare decat poate cass-ul inseamna ca nu o sa distorsioneze nici macar la volum maxim.
Se intreba cineva de ce vor unii sa scape de cass, ca-i bun. Asa este, dar spre exemplu eu as vrea unul cu CD (sa nu ma tot chinui cu discman-ul si cu caseta adaptoare) si sa aiba fata detasabila sa nu stau cu frica ca-mi da cu bolovanul in geam. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Piciul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 8 May 04 From: Constanta ![]() |
Acum pe confort RCS este cu fata detasabila. Credeti ca un hot ar fi tentat de un RCS fara fata?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Confort Unde dai si unde crapa!
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
din pacate DA.
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
RCS de pe noile slz mi se pare mai slab decat RCS vechi, cele facute de philips. Si mai nou baietii au si fete, fara casetofane, deci tenteaza si cele far fata.
|
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Ce marca este casetofonul de Solenza....Nu LG-ul, cele din prima serie. Nu inteleg de ce nu au pus marca pe el ca sa se stie si nici in carte nu scrie ce marca de casetofon este....
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
nu e philips ?
![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Salut.
Știu că aduc la suprafață un thread vechi, însă prefer să fac asta decât să deschid unul nou. Sunt curios dacă știți o marcă/model de casetofon cu disc și MP3 care să se potrivească cu minime modificări pe o Solenză. Minime modificări însemnând să păstreze configurația firelor de pe mufa neagră, mufa albă putând să se modifice, că deja am firele tăiate pe acolo de fostul posesor al mașinii și deci nu e bai să le rearanjez. Evident, mufarea ar trebui să se facă cu aceleași mufe ISO de pe Solenză. Vă mulțumesc anticipat. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
nu cred ca exista acel casetofon trebuie modificari la pini configurati.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 12:24 |