O altfel de teapa ..., ...sau cel putin asa tind sa cred!
![]() ![]() ![]() |
O altfel de teapa ..., ...sau cel putin asa tind sa cred!
ionut.tanase |
![]()
|
||
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
|
||
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() Niciodata n-o sa castigi nimic fara sa participi la ceva, chiar asa greu e de inteles? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ce-a avut si ce-a pierdut? 32 ron.
![]() Teapa ca teapa, da' cu romana ce au? |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
trimite-le o chitanta "aranjata" pe calculator... sau zi-le ca le platesti ramburs... in momentul in care iti livreaza coletul... apoi suna-i si fa scandal ca de ce nu ti-au livrat coletul...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Merced @ 31 Mar 2008, 07:59) ![]() Niciodata n-o sa castigi nimic fara sa participi la ceva, chiar asa greu e de inteles? ![]() nici atunci. QUOTE(Victoras2001 @ 31 Mar 2008, 08:02) 32x100, 32x1000 , etc cum suna? 100, 1000, etc reprezentand numarul de fraieri, pardon alesi.. QUOTE(Alydor @ 31 Mar 2008, 08:07) chiatanta ta aranjata se va pierde in multimea de chitante originale, si nu se va simti lipsa sumei din totalul de mai sus. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Individu' ala Gherman ar trebui "dat in gat" la Banc Post pentru modul in care-si "incarca" contul.
Observati va rog ca de data asta suma ceruta e una oarecum de bun simt, probabil se mizeaza pe "cantitate" mare de prosti. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
nu poti fi acuzat de fals... atata timp cat ei iti trag teapa... le tragi si tu...daca cumva castigi
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.357 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici macar nu au investit intr-un domeniu .ro, au mailul pe gmail. Tepari chitrosi!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Eu n-am primit mailul, da' daca le platesc banii aia oare imi trimit plasma? Oare-si dau seama???
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ba il are. e xxxx-yyyy-zz ...scrie mai sus
|
--------------------
.
.
. Pus astfel īn luminć, ancorat īn sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeazć meandrele concretului.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Pana una alta textul e destul de convingator...
![]() Acu-mi bat capu' cum sa transform manevra-ntr-o farsa. Ceva de genul trimiteti esemes in urmatoarele 14,3 secunde cu CNP-ul dv la cutare numar de telefon (evident, numarul meu ![]() Ma bate un gand foaaarte tare... Oare ce adresa de mail sa-mi fac? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Muttley |
![]()
|
Mama ei viata, de unde dracu scot cod postal de Canada???
![]() Deci disper. Am gasit cod postal, acu' cica trebuie aprobare de la mama si tata. O fi din cauza ca am zis ca-s nascut in 1999? This post has been edited by Muttley: 31 Mar 2008, 10:41 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Muttley, sa intelegem ca te apuci de afaceri pe net?
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Muttley |
![]()
|
Daca reusesc sa creez un afurisit de cont pe yahuu... Da!
De ce atunci cand fac aidiu' o da-n ooops-uri cu mine, chipurile ca n-ar fi valabila adresa de mail alternativa??? I-am dat una perfect valabila a unui gospodar care chiar azi imi dadea mesaje cu "ajutati o biata matza cu cancer la coada si grupa sanguina TZ pozitiv...". Deci valabila. A inebunit yahuu in ultima vreme??? Rezolvat-o. Trebuia altceva dupa @... Va spun daca pica vreo victima. Practic fac un studiu. Testez naivitatea cunoscutilor ![]() This post has been edited by Muttley: 31 Mar 2008, 11:05 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Da-mi si mie un mail sa vad cum se prezinta "oferta"
![]() ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Domnul simion gherman se ocupa de o multime de firme de electronice, a se vedea si postul similar:
http://forum.softpedia.com/lofiversion/ind...hp/t328532.html |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce dobitoc...judetul Timisoara?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Vad ca s-au "mutat" intre timp in Constanta
![]() Ce minti diabolice au cate unii ... |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.357 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Politia romana nu poate sa faca nimic? Stiu ca sunt ocupati, dar nu le ia mai mult de 2-3 zile de un flagrant si o arestare pentru inselaciune.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Pai daca are chef cineva dintre noi de un flagrant, nu trebuie decat sa sesizeze politia si apoi sa colaboreze in vederea prinderii infractorului .... datele principale se regasesc in citatul de mai sus.
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
argon |
![]()
|
suma e asa mica cu un scop, nu se deranjeaza nimeni sa faca plangere pentru atat, inchide ochii si gata. Mi se pare ca nici politia nu se sesizeaza pentru atat, chiar daca face cineva plangere, te trimite la plimbare
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Gresit.. Politia are un departament specializat de fraude pe internet. Cred ca au fost impinsi de afara sa faca asa ceva. Problema e sa ajunga plangerea ta la cine trebuie
|
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() Eu inca-s de parere ca banca ar trebui sa-i blocheze contul individului si sa anunte "organele"... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nici macar sa minta cum trebuie nu mai stie ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
am sunat eu pe unu din ala cu sms-uri si i-am bagat niste p#le.... sa scriu mail mi-e lene
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:53 |