modul comanda audio volan solenza
![]() ![]() ![]() |
modul comanda audio volan solenza
jhr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 23 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
AUDI
A6
2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC
- bo1xxx
|
|||
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
La ce cheltuieli de intretinere te-ai fi asteptat in 1300km? Asteapta macar pina la 20000-30000km sa vezi atunci. Dupa 1300km nici io n-aveam nimic de reprosat DSN-ului meu.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
apropo de chestii mishto de la renault io vreau sa-mi iau de la un dealer suportul pentru ochelarii de soare de la Renault Laguna II care este pozitionat deasuprea soferului in locul unde e (mai bine zis nu e) "bara" aia de deasupra geamului de care te tii ca in autobuz (sorry nu stiu care e numele oficial parca maneta de viraj.....)
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
ca tot vorbiti de chesti misto de la Clio! Eu vreau sa-mi schimb clantele (sau cum l-eo zice de tragi de ela :oops: ) de dinauntru cu cele de la megan, alea din aluminiu.
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|
cats |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 22 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE ca tot vorbiti de chesti misto de la Clio! Eu vreau sa-mi schimb clantele (sau cum l-eo zice de tragi de ela :oops: ) de dinauntru cu cele de la megan, alea din aluminiu. E o idee excelenta! Sa ne dai detalii mai in amanunt daca reusesti. Succese!!! |
-------------------- |
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Eu stiam ca modulul de comanda a casetofonului de pe volan de la renault este ~1.500.000. Incearca sa iei legatura cu un dealer Renault. Daca nu, incearca pe rand:
1. cauta la dezmembrari, poate ai noroc si gasesti 2. exista la tutoriale schema lu |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sau iti cumperi un casetofon cu telecomanda la volan (ca cel pe care il gasesti vindut de mine la categoria BURSA)!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
mariancd |
![]()
|
am sa va tin la curent, dar asta nu este tot. Gurile din ventilatie vreau sa le fac tot din aluminiu daca se poate desigur. sa-mi vina masina intai
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- PH 02 MCD
|
|
cats |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 22 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE am sa va tin la curent, dar asta nu este tot. Gurile din ventilatie vreau sa le fac tot din aluminiu daca se poate desigur. sa-mi vina masina intai ![]() Te las sa incerci si pe masina mea. A mea deja a venit. |
-------------------- |
|
mariancd |
![]()
|
felicitari!
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- PH 02 MCD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Recomandari calduroase : in loc sa dati banii pe clante de interior de Laguna si sa va apucati sa munciti de sa va sara basca facind aeratoare de Al, mai bine puneti mina pe un vopsitor, cumparati 0,5 l vopsea crom/argintiu + lac, 0,5 l primer pentru plastic si va apucati sa le vopsiti! Nu cred ca mai are rost sa va spun despre faptul ca nu va costa mai mult de 1,5 mil. lei. Foarte important e sa stati cu ochii pe vopsitorul ala, sa dea piesele cu primer de plastic mai intai! Daca nu da cu d-ala, se cojeste vopseaua!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
mariancd |
![]()
|
ai dreptate intr-un fel! dar daca arata naspa? in ce priveste aeratoarele nu ma costa nimic, dau comanda in sectie :wink: iar la clante nu sunt convins ca o sa reziste in timp vopseaua asa ca as prefera ceva original (dar scump :oops: )
|
--------------------
Renault
Megane
- PH 02 MCD
|
|
Marty |
![]()
|
Nu recomandam daca nu vedeam! Are un prieten de-al meu la un Opel Vectra. Drept e ca el lucreaza la Di-Bas si i le-a "zugravit" vopsitorul de acolo. Au iesit superb si vopseaua inca tine (dupa 3 ani)!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
observ ca scrumiera de la SLZ e si pe Megane2 http://www.autoshow.ro/images/?image_name=...articles_images
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
|
alexnet |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 23 June 05 ![]() |
QUOTE stiti ca la clio exista cest modul, sau cum s-o fi numind, pe volan.avand in vedere ca radio casurile sau radiocd-urile, cum am eu pe scala, cred ca sunt de la renault, as vrea sa-mi adaptez un dispozitiv din ala pe volan. Si-a cumparat un prieten de-al meu Clio si pot sa-ti spun ca difera Cass-ul/RCD-ul de cel care e pe SLZ, nu cu mult dar difera functional in sensul ca nu are afisajul pe Cass ci il are deasupra bordului (ca la computer de bord numai ca afiseaza doar Cass-ul si temperatura). Deci banuiala mea este ca are o iesire pt. afisaj si pt. comanda pe volan, care s-ar putea sa n-o aibe cel de pe SLZ, trebuie studiat/intrebat. |
-------------------- |
|
Bogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 21 November 02 From: Timisoara ![]() |
Modelul de CD/cass care este pe Solenza/DSN este exact cel de pe Clio versiunea anterioara, care cred ca are modulul de comanda pe volan.
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE observ ca scrumiera de la SLZ e si pe Megane2http://www.autoshow.ro/images/?image_name=039_top_x_4.jpg&image_db=autoshow_articles_images Pai, atata timp cat aeratoarele seamana izbitor de mult cu cele de pe Iveco sau Alfa-Romeo, jantele de la SLZ Scala seamana cu cele pe vechiul Clio, la fel ca si: dispunerea luminilor in stopurile spate, proiectoarele de ceata, casetofonul si altele nu cred ca o biata scrumiera ar mai avea mare importanta. Oricum, bine ca ai gasit si acesta asemanare, ca cei de la Dacia se tot bat cu pumnul in piept ca au investit nu stiu cat in proiectare si ca le-a iesit ceva original. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
cata |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 26 November 03 ![]() |
Mai mult,daca te incalzeste cu ceva, scrumiera de la DSL este identica cu cea de la Megane 2.
|
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai, sincer sa fiu, nu ma incalzeste cu nimic. Decat poate cand imi va veni masina voi putea spune ca am cate un pic din Clio, din Megane2, din Alfa-Romeo si, de ce nu, din Iveco si din cine stie ce alta masina. Solenza in sine este cel mai bun produs scos pana acum de cei din Pitesti si cred ca isi merita fiecare banut. Problema mea este alta. Cei de la Dacia seamana incredibil de mult cu gaina care in momentul in care a facut un ou cotcodaceste o ora.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca desfaci casetofonul vei descoperi ca sunt 2 mufe - una alba si una neagra - dar si inca 2 sloturi libere. Probabil in acestea ar trebui sa intre mufele pentru acel modul de comanda de la volan.
Oricum, casetofonul se scoate mult, mult prea usor. Sper sa nu fie si hoti care citesc aceste mesaje ale noastre..... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX
|
|
mariancd |
![]()
|
ce veni vorba de hoti, eu ma gandeam ca am putea sa facem un capac de culoare neagra pe care sa scriem intr-um mod cat mai oribil DACIA cu vopsea alba si pe care sa-l aplicam deasupra casului/cd-ului. In felul asta hoti ar putea crede ca nu este nimic acolo .... (poate fi luata si ca gluma, dar se poate sa si mearga pentru o vreme
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- PH 02 MCD
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE ce veni vorba de hoti, eu ma gandeam ca am putea sa facem un capac de culoare neagra pe care sa scriem intr-um mod cat mai oribil DACIA cu vopsea alba si pe care sa-l aplicam deasupra casului/cd-ului. In felul asta hoti ar putea crede ca nu este nimic acolo .... (poate fi luata si ca gluma, dar se poate sa si mearga pentru o vreme :lol: ) a propos de asta am vazut la renault europa parca, ca rcd avea un capac pe care-l puneai cand plecai din masina; nu-mi dau seama cat de eficienta e aceasta solutie?!?! |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE ce veni vorba de hoti, eu ma gandeam ca am putea sa facem un capac de culoare neagra pe care sa scriem intr-um mod cat mai oribil DACIA cu vopsea alba si pe care sa-l aplicam deasupra casului/cd-ului. In felul asta hoti ar putea crede ca nu este nimic acolo .... (poate fi luata si ca gluma, dar se poate sa si mearga pentru o vreme :lol: ) MOS GERILA IS ALIVE !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cats |
![]()
|
QUOTE nu cred ca o biata scrumiera ar mai avea mare importanta Priveste la curul scrumierei si ai sa vezi sigla Renault pe ea. |
-------------------- |
|
aviasol |
![]()
|
a deslusit cineva treaba cu satelitul de comenzi audio de la renault clio??? daca merge mi-as lua si io unul :!:
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
|
Marty |
![]()
|
QUOTE a deslusit cineva treaba cu satelitul de comenzi audio de la renault clio??? daca merge mi-as lua si io unul :!: M-ati capiat cu comanda voastra la volan! Sa-mi zici daca apari Joi si esti dispus sa scoti cas-ul pentru 5 minute. Vin eu cu un satelit de comenzi pentru Philips de pe Renault (dar nu de Clio). |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
aviasol |
![]()
|
QUOTE QUOTE a deslusit cineva treaba cu satelitul de comenzi audio de la renault clio??? daca merge mi-as lua si io unul :!: M-ati capiat cu comanda voastra la volan! Sa-mi zici daca apari Joi si esti dispus sa scoti cas-ul pentru 5 minute. Vin eu cu un satelit de comenzi pentru Philips de pe Renault (dar nu de Clio). din ala de renault 25? nu stiu daca am cum sa ajung joia asta oricum poti sa verifici si pe DSN sau pe alt SLZ ca sunt la fel casurile (cu exceptia RCD) vreau doar sa stiu daca merge!!! ca sa ma duc la renault sa-mi comand un satelit si un cablaj pt el (mufele deaca nu corespund la intrarea in RCS o sa la modific io dar vreau sa stiu ca merge - nu sa dau banu aiurea) |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
|
Marty |
![]()
|
De R21! R25 nu a avut telecomanda la volan ci au fost unele care aveau PE volan.
Deci, domnilor amatori de confort si dornici sa va ergonomicizati masinile, care se ofera sa scoata cas-ul din DSN sau SLZ , ca sa putem vedea compatibilitatea satelitului de care dispun ??? Sau, DSN-istii care au dat deja jos casetofoanele/CD-urile, spuneti-mi daca pe panoul din spate se gaseste o mufa rotunda, de forma si dimensiunile unei mufe DIN, care are in jur de 8 picioare . Merci ! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
razvancc |
![]()
|
![]() membru...de partid Group: Members Posts: 93 Joined: 9 September 03 From: cateodata...bucuresti!!! ![]() |
Salutari,
aveti idee daca merge adaptata o comanda de volan pt. cass SONY la Solenza, si daca da care ar fi pinii pe care trebuie conectata tinand cont ca sint 3 (trei) fire pe modulul de comanda :?: :?: :?: ; dau un set de conectori pt. un raspuns valabil. Si apropo, nu mai chinuiti cass-urile/cd-urile cu volumul crescator in functie de viteza ca nu o sa mearga niciodata atata timp cat nu aveti conectat pin-ul 1 la vitezometru- spun asta pt. ca CD-ul de pe Solenza montat pe un FIAT functioneaza perfect. |
--------------------
renault/nissan
megane sedan/navarra
1.6 16v/ 2.5 turbo Gratitude is merely the secret hope of further favors.
|
|
Woland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca vreti telecomanda pe volan, luati-va un RCD pricopsit, cu telecomanda pe infrarosii montata pe volan. E adevarat ca sunt preturi de la 20 mil. in sus, dar asta e....
Iar referitor la functia aia smechera de crestere volum cu viteza, la Pioneer, Sony etc. asta se face cu senzor de zgomot care monitorizeaza nivelul de zgomot din masina, nu in functie de viteza. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:17 |