Jurnal de bord, modereaza singur topicul, functie noua
![]() ![]() ![]() |
Jurnal de bord, modereaza singur topicul, functie noua
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Mi se pare bine venită pentru că ai control. Numai să nu se abuzeze de ea!
|
--------------------
.
.
.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
o ideea care in mainile cui trebuie poate fi foarte folositoare....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
cei cu masinile pe la jurnal de bord, vor suferi de moderatoreala severa. ban poa sa dea?
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Oricum, mai mult de un "Sa o stapanesti/platesti/lovesti sanatos!" sau "De unde ai jantele alea belea?" nu prea ai ce scrie pe Jurnalul altcuiva.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
bai tataie ce sh iti luai cu banii aia!! ce fraier esti ca ai dat banii pe o caruta ca aia
![]() poftim exemplu ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
in primele 5 topicuri , 2 au cate 4 pagini. se pare ca se poate.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa vedeti cate jurnale de bord or sa apara, sa poata modera toti, chiar daca numai topicul deschis de ei!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Alexu7 |
![]()
|
mi-am luat nevasta noua, pot sa o bag la Jurnal?
acus ii dau reset la kilometraj si as avea ceva impresii ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu, ca privitor profesionist, prefer sa fie enspe topicuri cu leduri albastre si rugina ascunsa sub vulturi aurii decat certuri fara vreun final in secolul asta.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
O idee foarte buna! Pentru a-i scuti pe moderatori sa stearga "opiniile" in contradictoriu care apar, si care fac mult prea stufos un topic de asemenea natura. Sper ca initiatorii sa fie suficient de maturi si sa foloseasca aceasta functie in mod corect.
Bravo echipei de moderatori! ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
j.d |
![]() ![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
In sfarsit sunt si eu un mini moderator.
![]() Pot spune ca e o initiativa extraordinara Alex. Cel putin la mine in topic sunt cateva posturi care sunt cam off...problema este ca acele posturi ar trebui sa fie in alt topic, dar macar voi putea aranja lucrurile daca nu merg cum trebuie. |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Presimt ca numarul de useri va fi egal cu numarul de topicuri ''jurnal de bord''...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
propun sa se dea acest drept doar celor care au deja topic deschis la "jurnal de bord"....
![]() ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Egoistule
![]() Toti cei care isi vor prezenta masina in jurnal sa aiba acces... ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Super.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Mi se pare corect doar sa poata sterge cu totul ce posturi nu convin, nu sa editeze, si nici sa aiba acces la panoul de sanctiuni, desi nici nu cred ca s-a pus problema
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Intrebare:
Daca eu imi fac topic cu jurnal de bord si cineva gaseste de cuviinta sa ma ia la "lupe"(caz strict ipotetic), iar eu la randul meu gasesc de cuviinta sa las post-ul acolo, ca de, o "lupa" avem si noi pe forum si sa o vada toti, voi putea? Sau in cazuri de forta majora va fi sters de un moderator "plin", si implicit noi nu am avea control absolut? |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
jurnalul de bord reprezinta experienta si satisfactia personala a unui utilizator in raport cu masina pe care o poseda. e foarte bine ca se permite moderarea acelor topicuri. s-ar putea extinde pe alocuri si la sectiunea de calatorii si intalniri. sunt si pe acolo cateva topicuri foarte interesante si bine relatate
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
AlexV |
![]()
|
MuciX, regulamentul forumului se aplica in totalitate la jurnalul de bord.
editarea e posibila pentru a corecta. stergerea pentru eliminarea unor comentarii fara rost sau atacuri. moderatorii sectiunii mai mult verifica incalcarile grave. de asta zic. daca cineva editeaza un post si insereaza o injuratura, de ex, el va fi sanctionat. nu cel care a postat initial. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(Alexu7 @ 17 Mar 2008, 22:01) mi-am luat nevasta noua, pot sa o bag la Jurnal? acus ii dau reset la kilometraj si as avea ceva impresii ![]() vezi sa nu fie vreunul pe aici care ii stie istoria service ![]() e buna posibilitatea asta mai ales ca poate sa ramana un jurnal de o pagina nu de 200 cu urari de bine, la multi ani, sanatate si in gand injuraturi ![]() ca ma intereseaza sa vad ce parere a avut omul de masina, niste intrebari la subiect nu dedicatii si comemorari. This post has been edited by sorin1983: 18 Mar 2008, 10:57 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Am observat ca atunci cand un moderator isi editeaza propriul post, nu apare in post ca a editat. Asa este? Intreb doar de curiozitate, nu interpretati altceva.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Se poate si sa se vada si sa nu se vada, dupa cum se doreste. Chiar daca alege sa nu se vada in post, in log-ul forumului (la care au acces administratorii) apare editarea.
AlexV: bine venita moderarea in topicul propriu, jurnalul presupune prin esenta ceva personal, in care "strainii" pot scrie doar cu acordul "proprietarului". |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu se poate da aceasta putere selectiv, la membrii care merita ?
Adica mi se pare foarte tare ca j.d isi poate modera topicul, avand in vedere ce fel de membru e si cate off-uri sunt la el in topic. La fel si cu Doc. Dar tare ma tem ca unii isi vor face topic doar pentru asta, si va incepe distractia. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
O sa ploua cu warn-uri de la alti moderatori!
Plus warn-uri intre cei cu jurnal de bord! Ce galceava o sa fie! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ar trebui o sanctiune imensa pentru abuz, ceva gen 30 zile pauza...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Cred ca o parte din voi ati inteles un pic gresit. Cei cu jurnale de bord pot doar sa editeze si sa stearga doar mesajele celorlalti care au postat in topicul lor. Nu pot acorda warn, nu pot bana, nu pot muta posturi etc.
Sunt destui care au jurnal si care s-au plans de-a lungul timpului ca se comenteaza aiurea pe topicul lor. Acum au ocazia sa isi faca curat in "ograda". Si eu sunt de parerea ca jurnalul de bord trebuie sa fie preponderent ceva personal, cu date si fapte si care pana la urma sa arate unui posibil cumparator de dacia sau renault cam la ce sa se astepte. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 19:42 |